הודעה מרוכזת

Lady In Blues

New member
זה לא משהו להתבייש בו, פציפיזם.

זה פשוט אומר שאתה חושב ישר. לאלא, אין לי כוונה להתחזות לדוס. זה אומר שאהיה חייבת אחת לאיש על הענן. אולי מפלצת הספגטי תארגן לי פטור משירות, לך תדע.

tweeg

New member
the man who lives in the cloud?

יש לנו מעריצה של קרלין בפורום?או שהבטוי מקרי? anyway,תשכילו(בערך)אנשים: http://www.youtube.com/results?search_query=George+Carlin&search_type= לא יודע,התחזות ליום אחד בשביל שלוש שנים? מצידי להיות חייב גם לסאורון וואו,לשלוח מישהו עם מצלמה נסתרת שיגיד שהוא רוצה פטור כי הוא צריך ללמוד בישיבה על מפלצת הספגטי
לא אמרתי להתבייש,אבל אם את לא רוצה להשתמש בגלל תגובות של המשפחה,אז לא חייבים לספר להם

Lady In Blues

New member
נו, ברור. אני מתנדבת!

"אז אתם מבינים, אני חיה לפי 'איטריותו אמונתו'. אני בהחלט לוחמת למען המדינה! לשבת על התחת ולראות סרטי של מונטי פייטון, זאת הדרך. אה, ואני צריכה הקצבה ממשלתית שנתית של בערך 20,000 ש"ח שהולכת להוצאות מוכרות כמו מגשי פיצה דומניוס+ אקסטרא רוטב ובלוני הליום."

Dragonaut

New member
א-הא.

קצין לוגיסטיקה/חימוש/ארטילריה, במקרה? במקומך, כאדם שמאמין למה שמוכרים לו בעיתון, לא הייתי ממהר להגיד שאני חי במציאות.

yaakii

New member
לא, אני קונה את מה שהמורה שלי,

כמ``פ בצה``ל אמר לי.

Dragonaut

New member
לא רציני. מ"פ?!@

ובכן, 'מ"פ בצה"ל' זה יפה. לא כל מ"פ יודע הכל. איפה, בדיוק, הוא מ"פ? וכמה נראה לך שהוא יכול לחשוף בפניך, אדם שעוד לא מתקרב לכניסה למערכת? אחסוך לך. הגדוד שלי הוביל את הפלישה הקרקעית לעזה, המ"פ שלי ידע לעדכן אותנו מה הולך, איך מתנהלת הלחימה ומי נגד מי. הרבה הומניות לא הייתה שם. בטח לא כזו שעולה לצה"ל כסף.

yaakii

New member
אז גם אני וגם טוויג שמענו על דבר

שכלל לא היה קיים. אין לי מושג מאין לך העוז לקום ולומר שאתה יודע בפרוש שלא כך היה. מ"פ של יחידת סריקה, יותר מזה אין לי מושג.

Dragonaut

New member
שמעתם?

זה אומר שלא מדובר בהנפצות? וואלה, כי כל המדינה קראה על שלושה פצועים קל ופצוע בינוני, ובדיעבד- אחד קל, שניים על סף מוות, ואחד שכבר לא איתנו. אתה כל כך תמים.

yaakii

New member
יש הבדל בין לקרוא,

לבין לקבל דיווח מאיש צבא שאתה מכיר אישית ו``קצת`` מעורב בעיניינים. שים לב שלא ענית על שאלה מסויימת. אין לי כוונה ואפשרות לשכנע אותך שכך היה. אם אתה מתעקש לומר שלא היו את הפצצות הללו-אין לי מה לומר.

Dragonaut

New member
למה במרכאות?

לא כל מ"פ מקבל עדכונים חמים של מידע מסווג מהשטח. אני לא יודע עד כמה מ"פ נראה לך אלוהי, אבל כן, יש כאלה שאינם מספיק מעורבים בעניינים בכדי לדעת. על איזו שאלה לא עניתי? אין לך מה לשכנע אותי, אני קובע עובדות בשטח. המ"פ שלי באמת מעורב בעניינים, ואני סומך על הדיווחים שלו, בעיקר כשאלה עוסקים בעיקר בשבירת ההנפצות שאתם בולעים כה ברצון.

yaakii

New member
כי הוא מעורב מאד

ולא בתור מ``פ, אלא פשוט מעורב. לא צריך להיות רמטכ``ל בשביל לשמוע על הפצצות הללו. ולא ענית על מנין לך העוז לקבוע בודאות.

Dragonaut

New member
להיפך,

החומר המסווג הוא חוסר השימוש בפצצות המדוברות. במקרים בודדים אכן נעשה שימוש בהן, אך לרוב הפצצה הראשונה שנפלה הייתה גם האחרונה. מנין העוז? זה נורא פשוט. במשך המבצע, פעם בכמה ימים, המ"פ שלי היה עובר בין המחלקות בשטח, מספר לנו מה הולך שם, על כמה פצועים דווח בחדשות, כמה פצועים יש באמת, ובעיקר שובר מיתוסים. למה שצה"ל יסווג את השימוש בפצצות אזהרה? להיפך, הוא יפיץ זאת כמה שרק ניתן. כך הוא מצטייר כהומניטרי וחביב.

yaakii

New member
האם בין אותם מיתוסים

נמנה ``מיתוס פצצות האזהרה``?

Lady In Blues

New member
../images/Emo45.gif

אה, טוב, אין לי הרבה הערות. עוף מצה"ל כבר. בתור אזרחית ישראל, שעל הבית שלה אתה כביכול מגן, יש לך את כל הרשות שבעולם. מישהו רוצה להדיין על חוק טל? אני במצב רוח לצעוק וירטואלית קצת.

tweeg

New member
קל להגיד קשה לעשות../images/Emo6.gif

לאיודע,אין לי שום בעיה מיוחדת עם זה. (משומה רוב האנשים מתבאסים מזה שאחרים הצליחו להתחמק מדברים למרות שבתכלס הם מתים להתחמק מהם בעצמם) אני עדיין מבסוט מחוק דרומי,בטח זה יגרום למקרים משעשעים בעתיד.

tweeg

New member
זה ערבי?זה בדואי?זה מרוקאי?*בום*

אה,אופס,זה השכן שצריך חלב. למה אנשים מופתעים כשאני קורא למרוקאים/תימנים ערבים? הם באו מארצות ערב,הם ערבים,מה קשה להבין בזה?

למעלה