הודעה מנהלתית

Digi Lista

New member
אני מוזמנת לניתוח?

נורא בא לי לנתח איזה שור אחד בשם אלי איילון...

longshut1

New member
זה לא אני אלי איילון!!!זה המרצה!!

דיגי,עוד פעם מהכדורים הלבנים?? חחחחחח או שזה אני לא קלטתי למה התכוונת ואז זו בכלל פאדיחה

Digi Lista

New member
פאדיחה שלי../images/Emo3.gif...

באמת התלבטתי אם לכתוב את שם המשפחה כדי להימנע מטעויות כאלה...כנראה שהכדורים הלבנים(אגב למה הצבע שלהם היה חום אפרפר לאחר שנגעתי בהם?)משפיעים+דלקת גרון(אנטיביוטיקה,התגעגעתי...)+שיגעון תמידי-שילוב מפחיד ביותר
... אבל כדי שאני לא איראה יותר סתומה ממה שכבר יצא-באיזה תחום מרצה אלי אילון,ומה השם משפחה שלך(ובמה אתה מרצה,כשלא מנתחים אותך...)?אני לא אישן בלילות ללא תשובות!!!

longshut1

New member
את כבר חותכת ורידים?חחחח

בקשר לשם משפחה,אני סנוב באורגינל,שמסרב לשתף את גולשי הפורומים בשם משפחתי...חחחחח סתם סתם,אבל באמת-יש מלא מופרעים באנטרנט,שעוד יכולים לדפוק אצלי בדלת עם אלה,כדי לנקום על הפה הגדול שלי חחחח אלי איילון הוא...טוב,אין לי מילים...זה פשוט לשבת בשיעורים שלו,עם פה פתוח,עיניים פעורות..ולצאת מהשיעורים שלו,כשהידיעה שמחוגי השעון סופרים אחורה למוות הבלתי נמנע ברורה יותר מאי פעם..אלי מצליח להטמיע בנו את ההשקפה הכה ברורה אינטואיטיבית(לאחר מעשה כמובן),שהמחוגים לא הולכים קדימה..אף פעם.הוא מרצה על ניטשה,הרצאת מבוא,ועד כדי כך נגע לליבי,ואף גרם לי לדמעה או שתיים,שהחלטתי גם אני להדביק את ראשי התבות ד"ר לשמי דווקא בדבק ניטשאני-כלומר,במילים פחות פלצניות ומתחכמות-גם אני רוצה להיות אלי איילון!:)..הוא עשה את הדוקטורט שלו,עד כמה שאני יודע,בבר אילן,בסוגיית הזמן הניטשאני:ניטשה מתאר את העלאדם כאוצר את תרבות הגאונים שבאו לפניו,אך גם את אלו שבאים אחריו-וזו בעיה רצינית,הרי איך ניתן לאצור את מה שאינו קיים לכאורה?בכל אופן,תבואי פעם להרצאה,ולא תתחרטי.. אני לא מרצה לכלום-כאילו,וואוו?!אני כולה בן 21 עם חלומות מטורפים,בשנתי הראשונה באוניברסיטה,וגם חסר סבלנות כרוני לאנשים שלא חושבים כמוני,וזו בעיה די רצינית:),מה עוד שחוט המחשבה שלי מתבסס ברובו,כך ניתן לומר,על wishfull thinking,ולא תמיד על סיבתיות רציונלית.עם זאת,יש לי תחושה מוזרה,כמו לכל אחד בעידן הפוסטמודרניזם,שאני חושב "נכון",גם אם אלו חלומות קצת שגעוניים:) ולמה את חולה כל כך הרבה,תגידי לי?האמת-התגעגעתי לנוכחות שלך-באיזהשהוא מקום,את נושאת עימך חדוות חיים מיוחדת כזו,שיסודה בשילוב בין תמימות מקסימה,לבין אופטימיות טבעית באשר לכוונותיו של אלוהים..

Digi Lista

New member
רק ורידים???../images/Emo3.gif...

ממתי נהיית פרחה?מאיפה הבאת את היציאה "כאילו,וואוו?!", אתה אומנם בן 21 ואחת ששואף(...) להיות ד"ר אלי אילון אבל לדבר כמו פרחה??????אני מבינה שעצם העובדה שחזרתי גורמת לך לחוסר מנוחה(כשלא הייתי היו לך ולאפילה מוארת נדמה לי עיסוקים כמו צום,ניסור סורגים וכו´...)ולבעיות זהות קשות אך דווקא בפרחה בחרת?
... האמת שיום אחד הייתי רוצה לבוא להרצאה שלך,זקן בן 21 עם חלומות מטורפים והתהנגות של פרחת רחוב מצויה,ולמה הייתי רוצה לבוא להרצאות שאתה לא עורך(אתה חי בהכחשה,כולנו כאן יודעים את האמת עלייך ועל מעלליך....)?האמת לא יודעת,בטח סתם כדי לשחק עם כול החברים הותיקים באוסף הגוגאים שאין לנו... ביקשת לדעת למה אני חולה הרבה,אני טיפוס רגיש,השנה זה עוד טוב בשנה שעברה זה היה סיוט הייתי בריאה שבוע וחולה שבועים,הייתי מחוברת לאינפוזיות בטורקיה(בפסח)וחוץ מאת קירות החדר לא ראיתי כלום(אבל דאגתי שמהשפחה שלי תיהנה גם כשאני לא איתם,בכול זאת אף אחד לא צריך להפסיד בגללי)ונתנו לי כדורים(לבנים וצהובים)ענקיים-בחיים לא ראיתי משהו דומה בארץ,ואז חזרתי הביתה ונאלצתי לקחת גם את שאריות הכדורים מטורקיה וגם את הכדורים הורודים בטעם בוץ של האנטיביוטיקה הרגילה-בקיצור כיף חיים!!! השנה אני פחות חולה אבל דברים טובים כמו מחלות לא עוברים ונעלמים,מה שיוצא שגם השנה אני חולה לעיתים קרובות(עכשיו זאת דלקת גרון+נזלת+אפצ´יקים+שיעול)... ולמה כתבתי את זה?שאלתאז לא יכולתי להשאיר אותך חסר ידע בסיסי
... נכנסתי לפורום מושחתים(האם אתה רומז ש?...)והתרגשתי מאוד!(מאוד,מאוד,מאוד,מאוד,מאוד!!!!)וכמובן שהגבתי,לפחות ניסיתי להגיב בהיגיון לפני שפרצתי בבכי מרוב התרגשות
ותשכח מהצ´ק,אתה חייב לי סכום(במזומן!)גבוה הרבה יותר....(אבל מי קטנוני וסופר?
)...

Digi Lista

New member
תיקון טעות כתיב...

בן 21 ואחד ששואף,ולא ואחת(זה בגלל שהתלבטתי אם לכתוב באותיות או במספרים...),קבל תיקון(אני זומבי אז מוותרים לי....)

longshut1

New member
איזו אורחת!מה קורה נשמה?../images/Emo8.gif

החלטת לקפוץ לבקר אני רואה...אני מציע לך באמת לבדוק את האתר של אורי רז,תוכלי להגיע משם להמון חבילות קלפים,ולהבין את הערך המוסף שמעניקים הקלפים לאסטרולוגיה חביבתנו.. תיהני!

חשכה

New member
היי תודה, כבר נכנסתי לאתר בצהריים

אהבתי מאוד, מאוד... תודה רבה

uri_raz

New member
קישור לאתר שלי

נמצא בתחתית ההודעה. ואולי כדאי להוסיף לטאג-ליין ...

למעלה