את כבר חותכת ורידים?חחחח
בקשר לשם משפחה,אני סנוב באורגינל,שמסרב לשתף את גולשי הפורומים בשם משפחתי...חחחחח סתם סתם,אבל באמת-יש מלא מופרעים באנטרנט,שעוד יכולים לדפוק אצלי בדלת עם אלה,כדי לנקום על הפה הגדול שלי חחחח אלי איילון הוא...טוב,אין לי מילים...זה פשוט לשבת בשיעורים שלו,עם פה פתוח,עיניים פעורות..ולצאת מהשיעורים שלו,כשהידיעה שמחוגי השעון סופרים אחורה למוות הבלתי נמנע ברורה יותר מאי פעם..אלי מצליח להטמיע בנו את ההשקפה הכה ברורה אינטואיטיבית(לאחר מעשה כמובן),שהמחוגים לא הולכים קדימה..אף פעם.הוא מרצה על ניטשה,הרצאת מבוא,ועד כדי כך נגע לליבי,ואף גרם לי לדמעה או שתיים,שהחלטתי גם אני להדביק את ראשי התבות ד"ר לשמי דווקא בדבק ניטשאני-כלומר,במילים פחות פלצניות ומתחכמות-גם אני רוצה להיות אלי איילון!

..הוא עשה את הדוקטורט שלו,עד כמה שאני יודע,בבר אילן,בסוגיית הזמן הניטשאני:ניטשה מתאר את העלאדם כאוצר את תרבות הגאונים שבאו לפניו,אך גם את אלו שבאים אחריו-וזו בעיה רצינית,הרי איך ניתן לאצור את מה שאינו קיים לכאורה?בכל אופן,תבואי פעם להרצאה,ולא תתחרטי.. אני לא מרצה לכלום-כאילו,וואוו?!אני כולה בן 21 עם חלומות מטורפים,בשנתי הראשונה באוניברסיטה,וגם חסר סבלנות כרוני לאנשים שלא חושבים כמוני,וזו בעיה די רצינית

,מה עוד שחוט המחשבה שלי מתבסס ברובו,כך ניתן לומר,על wishfull thinking,ולא תמיד על סיבתיות רציונלית.עם זאת,יש לי תחושה מוזרה,כמו לכל אחד בעידן הפוסטמודרניזם,שאני חושב "נכון",גם אם אלו חלומות קצת שגעוניים

ולמה את חולה כל כך הרבה,תגידי לי?האמת-התגעגעתי לנוכחות שלך-באיזהשהוא מקום,את נושאת עימך חדוות חיים מיוחדת כזו,שיסודה בשילוב בין תמימות מקסימה,לבין אופטימיות טבעית באשר לכוונותיו של אלוהים..