הודעה מנהלתית

Asylum

New member
מכל הדיון הזה

לא קיבלתי משוב כלשהו

longshut1

New member
מממממממממיייי שלי!!

אני אוהב אותך הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי בעולם! רק תלמד למבחן!

longshut1

New member
חמודיייייייייייי!!!!!!!../images/Emo24.gif

מי זאת התלמידה האוטיסטית שבאה אלינו היום?!!!!!! ותפסיק לרדת על ניטשה,והחברים של נטשה זה משהו אחר,כאילו אתה לא יודע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולך תעשה שיעורים או שאני בא לחנך אותך!

בת ים

New member
אפשר להביא את ה"כחול" מהבית../images/Emo8.gif../images/Emo35.gif

סתם........בהצלחה לאורי ואפלה מוארת.

אלי תודה...../images/Emo42.gif

על ה"מעמד" האדום...הייתי חייבת לנסות ולראות אייך זה ניראה-חחח תודה בת הים ,ברכות לאורי!

longshut1

New member
וואי,וואי,העניבה לוחצת לי חבר´ס!!

מזה פתאום נהיה כזה רשמי?טירוף,אייכה??האם בעת ההצלחה אנו שוכחים את טירופנו?האם אין הדבר משול לבגידה באלוהים? סתם נו,אבל איפה אילנית כשצריכים אותה??

Digi Lista

New member
לי מגיע להיות בצהוב...

למה צהוב כשבורדו יותר יפה?בגלל שככה אני אהיה מקורית... בכול אופן מזל טוב לאדומים החדשים(נשמע כמו אוהדים של הפועל,אבוי). ואהלן חזרתי אחרי גלות(לא,סתם עיסוקים)ארוכה,אני יודעת שהיה לכם קשה לישון בלילות בלעדיי,היה אפילו קשה לנשום...ברור,ברור
נ.ב. מנהל חביב(למרות שאתה לא...)כתבתי שני דברים לגבייך בפורום מנהלים ביום שישי(בהודעות"מחמאות?יש לי למי!", ו"נו טוב...תורי")אתה מוזמן (וגם שאר המנהלים)להציץ... ושוב אהלן,התגעגעתם?
...

longshut1

New member
פשוט מטורפת!!אבל חמודה לעלא חחח

איזו תחמנית הדיגי הזאתי...פשוט לא ייאמן!היא נתנה שם מחמאות לאיזה 7 מנהלים,כשרק בשורת המחמאה עבורי,היא רושמת ש:ללונגשוט(אלי)-מנהל פורום טארוט,תיראו את התשובות המעמיקות ותבינו(אוקיי,עכשיו אלי תביא את הכסף שהבטחת לי בשביל השורה הזאת...)" כאילו,מה זה חחחחחחחחחחחחחחחחח?!?!? יעני אי אפשר לתת מחמאה בלי להזכיר את הקומבינות שלנו?? סתם סתם נשמה את מותק לעלא,והאמת שהגיעה המחמאה,ושכחת לומר שאני צנוע חחח אני רץ לכתוב לך שם מחמאה גם,ולא בגלל שכתבת לי(כן,הא?מישהו קונה את זה?),אלא משום שאני מעריך אותך. ופעם הבאה,דחילק,בלי סוגריים!!! חחחחחחחחחחח תודה חמודה

longshut1

New member
בקשר לגעגוע-לא שמתי לב שנעדרת

חחחחחחחחחח סתם סתם,אני עם הציניות שלי:) האמת שיום יום אני ואפילה מוארת חותכים ורידים,מנסרים סורגים,לא אוכלים ולא ישנים,מתפללים לדוד אלוה שיציל אותנו חחחחחחחחח טוב,אני מרגיש פרץ "נטייה מובנית באישיותו של אלי להתנשא ולנהוג בציניות כלפי ידידיו"(לכל התוהה,מדובר במומה שניתח את אופיי חחח),אז בואי נסיים כאן את ההודעה חחח אבל אגב-באמת התגעגעתי...הייתה חסרה לי כאן רוח הנעורים המשובבת שלך,ואני שמח שחזרת אלינו! לגבי הצביעה בצהוב-אחרת את המועד..אפילה מוארת ואורי לא סתם נצבעו באדום,אם את מבינה למה אני מתכוון...בואי נגיד,בלי רמזים סמויים,שאלי הולך לחרוש כמה חנויות דיסקים השבוע... חחחחח יאללה,סתם,שרק לא יבינו אותי לא נכון,ואז אצטרך שוב לחתוך ורידים.

Digi Lista

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif...

אני ניסיתי לתת מחמאה מכול לב הקרח שלי,אבל אפילו זה לא מספיק לך!הזכרתי עוד תוכנית שלנו בפורום מנהלים אבל מה איכפת לך,אתה?(אגב לא מופיעה הודעת תגובה,זה בסדר היה רק חשוב לי שיראו פחות שיגיבו...)
... ניחשתי שאתם לא יודעים מה לעשות עם עצמכם כשאני לא נמצאת(כמה אפשר לחרוש חנויות דיסקים כדי להוציא את הצער והיגון?...)אבל צום,חתיכת ורידים,ניסור סורגים,שינה לקויה ותפילות לדוד אלוה שישמש כגלגל הצלה?וואו,כול כך קצת,יכולתםלהתאמץ יותר!
(לכבוד מה?לכבודי!!!)

Digi Lista

New member
אופס ההודעה נשלחה לפני הזמן...

אני באמת שמחה לחזור(כולם:שיטטטטטטט...)!
עכשיו ההודעה תישלח עד הסוף!!!(כי אני לא אתון מאז הפעם האחרונה שבדקתי ואני לא עושה חצאי עבודות!)

XמטאורX

New member
חחחחחחחח ../images/Emo6.gif

אז אני בסגול כי ככה וזה יפה לטיפולך מנהל הפורום עורך ההפליות מה חדש?

longshut1

New member
חחחחחחחחחחחחח

12 קופים! 12 קופים! הציטוט משם,מ12 קופים! חחח עקרבים על שולחן הניתוחים?כל הזמן אנחנו מנתחים אותם כאן..אבל הניתוח הטוב ביותר-יום שני,8 וחצי בבוקר,חדר 705,בניין ראשי,אונ´ חיפה,ד"ר אלי איילון. חחחח

למעלה