הודעה מנהלתית

longshut1

New member
יגם אנחנו בנורמלים-סקר סיכום השנה

יאללה,תצביעו כדי שנהיה,ולו רק לרגע,פורום נורמלי חחחחח,ניסיתי לקצר אותו כדי שיהיה כמה שפחות מייגע,אז תעריכו,ותצביעו!!----> 1.דיון השנה בפורום 2.אשת\איש השנה בפורום 3.ניג´סית השנה 4.הנושא המעניין של השנה 5.מנהלת השנה(זה אני כמובן) 6.משתפרת השנה 7.הקטע הכי קורע שהיה כאן בשנה האחרונה 8.הקטע הכי מוזר כאן השנה 9.תגלית השנה 10.מבריקת השנה 11.מצחיקת השנה זהו נמאס לי להמציא 1אם יש למישהו קריטריון אחר להצביע,שיילך ל^#^#^# חח סתם-תוסיפו את הקריטריון וכל אחד אחריכם יענה גם עליו,או שלא,והאמת ש...... אגב,יש כאן 11 קריטריונים,ואני נקרע כאן מצחוק חחחחחחחחחחח משום שלא נראה לי שיש בכלל 11 חברים פעילים חחחחחחחחחח אתם,הסמויים האלו,שקוראים בחינם את מה שאנחנו כותבים,ולא משתתפים,ממש מביאים את הסעיף!!!יאללה,תכתבו משהו,כדי שנדע שאנחנו לא לבד בטירה!וחוץ מזה,אני יודע שאתם שם,אל תשכחו שאני מקבל דוחות פעילות כל שבוע,ומשום מה,משום מה,ישכאן פי 3 קוראים ממשתתפים...טוב נו,חלאס עם הליקוק העצמי-------> יאללה תענו אם בא לכם ביי

longshut1

New member
הודעה מנהלתית

החלטתי לצבוע את אורי ואפילה מוארת באדום,שבמערכת תפוז אומר:מומחה פורום. ברכות לשניהם ממני,והמשך שיתוף פעולה פורה בין כל החבר´ס כאן בפורום. בנימה אישית-אני ממש נהנה,מעבר לדיונים בנושא הטארוט,האסטרולוגיה ונגזרותיהם,גם מהחומר האנושי הלבבי,מצחיק,ובעיקר-כיפי שיש כאן.

אוליברה-לא "צריך"...../images/Emo42.gif

שלום אוליברה,מה קורה אצלך?יש חדש? ובאשר לשאלתך,לא,לא צריך לשאול שאלה כשמוציאים קלף יומי אלא אם כן את רוצה לשאול.הקלף היומי יראה לך את האווירה בה יתנהל היום. אם תשאלי שאלה ,התוכן ייוחס לשאלה ולא לאווירת היום כולו.

longshut1

New member
טוב נו,אני אהיה ראשון

אני אענה על הנושאים הרכים יותר,מכיוון שאני "המנהל",שצריך לשמור על "חזות ממלכתית" עלאק... בכל אופן: 1.דיון השנה-התלבטתי בין הדיון שמתקיים כרגע ביני לבין אורי על התאמות אסטרולוגיות,לבין הדיון ביני לקשת בשמיים ואפילה מוארת על ניטשה ומשנתו...ו...יש לי קטע עם יצרים והתלהבות נעורים,משיכה מינית מטורפת לשכרון כוח אז--->הדיון הניטשאני זוכה.אגב,אם שמתם לב,אני רוצה להרחיב בנושא...ולשם כך אני מעלה את סדרת ההרצאות.. 3.ניג´סית השנה....ממממממממ אין תגובה חחחחחחחחח 4.נושא השנה-זה הולך להיות הדיון הניטשאני שאני מקדם כרגע,אבל עד היום,נושא שהועלה ונסתיים-הקוסם באוריינטציית הכהן הגדול. 5.מנהלת השנה- א-נ-י חחחחחחח סתםסתם,digilista יקירתי,בלי מתחרים! 11.מצחיקת השנה-אילנית המתוקה שלי וסיפורי הרפת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 8.הקטע הכי מוזר כאן השנה-סיפורי הרפת של אילנית חחחחחחחחח עוד פעם חחחחחחחחחחח

longshut1

New member
הם השתפנו!איזה אפסים,פשוט לא ייאמן

ואני כבר חשבתי שיש כמה שפויים במדינה הזאת,שמקיאים למראה ההתנהגות הסקסיסטית הדוחה הזאת של דודו דופז,שמשדרת לגבר הישראלי השעיר,עם מוח לא מפותח יותר מדי,שכשהוא נוטף רוק,זה בסדר לגעת,ודודו שלנו אומר:גם לנשוך זה טוב!אם היא מעיזה להעיר משהו,כמובן שטפיחה קלה על עכוזה לא תזיק,נכון?בטח משה!איזה כוסית היא,נכון חיים?כן,מגיע לה איזו נגיעה קטנה,לא?יאללה חפיף,בשביל מה יש ידיים אם לא לגעת בדברים יפים?? אוף,זה עולם של חזירים סקסיסטיים דוחים,ואלו שהשתפנו בקישור הזה הוכיחו פעם נוספת-אשה היא נחותה,גופה הוא משחק בידי הגברים,אבל מה הכי חשוב-שדודו שם כיפה ביום כיפור,ממש ישראלי מצוי. אני לא שוכח,ורואה את זה יום יום,ושיא העצבים זה שרוב הנשים,אגב,מסכימות לכך בשתיקה. בכל אופן,זה לא שראיתי אי פעם את התוכנית הדבילית שלו,אבל מה שבטוח,מכונת שטיפת המוח שלי תתחיל לפעול בשטף מרץ,כדי שאלו שחוטאים בצפייה,יעשו צדקה לעצמם ולאותן נשים שמושפלות בוקר וערב.

Digi Lista

New member
אני ראיתי את התוכנית,למרות ש...

בדרך כלל אני לא רואה אותה,בדיוק בגלל דברים כאלה,ראיתי באופן חד פעמי כי הייתי צריכה לסקר את זה בשביל איזה דבר. בכול אופן כול התוכנית דודו ניסה לחרמן את נטליה והיא לא נראתה כמביעת התנגדות,זה כמובן לא מצדיק את זה ולתת ביס זה היה ממש דבילי,שובניסטי ואידיוטי. דודו בהחלט לא היה בסדר,אתמול הוא התנצל כמה פעמים(הפעם רציתי לראות מרצוני רק כדי לראות איך הוא יגיב בשידור עצמו)אבל זה היה כמו שאומרים "מעט מידיי ומאוחר מידיי".

longshut1

New member
ומלווה כמובן בקריצת העין המבחילהשלו

את יודעת איך זה-"אח שלי,אני מזה מצטער שהשפלתי את נטליה אוריירו,אבל מה,איזה ביס נתתי לשווה הזאת!כדי שגם תוכנית הבאה אני אתן ביס,רק למישהי אחרת,אני צריך להתנצל(מועצת המנהלים הפמיניסטית הזו),אז אנחנו מבינים אחד את השני,נכון?יאללה,משה,לך תממש את גבריותך,מצא לך איזו עכוזונית כוסית,מה כבר ביס אחד יזיק?

Digi Lista

New member
אני מנהלת השנה?

מה פתאום?אני אפילו לא מנהלת חצי שנה(בגלוי,עבדתי שלושה חודשיםקודם על הפורום...)אז איך מנהלת השנה?
תודה רבה בכול אופן!אני תמיד שמחה לשמוע מחמאות וכמובן שאני שמחה לחלק אותן
אתה מנהל השנה מבחינתי!

אם אתה מבקש כל כך יפה,,,,,,,,,

הייתי רוצה לענות,אבל אני חדשה ולא מכירה אף אחד. אני "חדשת השנה"!!!!!

longshut1

New member
חחחחחח וואלה חחחחחחחחח

טוב,אני מכתיר את קשת כחדשת השנה!

סקר השנה!../images/Emo42.gif

מאד רציתי להשתתף כהלכה,אבל...ניכנסתי להתלבטויות וויכוחים אין סופיים עם עצמי,בסגנון של:-"אם אני אכתוב ש...אז...ולא נעים...אז אולי...וזה ישמע כאילו....ואולי...." אי לכך ,החלטתי!!!אלי!-אתה מנהל ניפלא לפורום מדליק! המשתתפים מקסימים כל אחד בדרכו,יש פה הרבה רצינות ומקצועיות ולא פחות צחוקים ואהבה,יש פה רצון טוב ללמד לדעת ןלהתפתח וגם,לעזור לפונים,מה עוד אפשר לבקש.?????

longshut1

New member
ואם לא תכתבי כלום,זה יישמע כאילו...

חחחחחחח איזה לופ אינסופי,ממש כמו קלף השוטה,לא?מטריף אותנו,החבר למעלה,משתחל לכל פינה,מכמת רגשות ומאדיר ספקות..הלא כן?

chany

New member
התשובות של אילנית.

דיון השנה- התאמות אסטרולוגיות._אלינקה ואורי) אשת השנה בפורום- מטאור ניג`סית השנה- אין. הנושא המעניין של השנה-הדיון הניטשאני. מנהל השנה-- אלניקה המתוק. משתפרכת השנה-אוליבייה הקטע הכי קורע של השנה-הרפת.והשדיים. הקטע הכי מוזר של השנה- הרפת והשדיים תגלית השנה- הקשת........ מבריקת השנה-אפילה מוארת. מצחיקת השנה-אילנית. עד כאן התשובות של אילנית

uri_raz

New member
התשובות של אורי

דיון השנה - אין הנחתום מעיד על עיסתו, אבל אצטרף לאילנית. ניג`סית השנה - אני חושב שזה יהיה ממש חסר טאקט להצביע על מועמד\ת לקטגוריה זאת. קטגוריית מנהל השנה גורמת לי לחשוב על תעלומת השנה - איפה פרידה ? [חוברות צביעה יצאו בקרוב] הקטע הכי מוזר של השנה הזכיר לי את "יותר מוזר מן הדמיון" של מעריב לנוער (לפחות היה להם טור כזה לפני למעלה מעשור).

למעלה