תורי...
1.אני מניחה שדיונים שהבנתי הם דיוני השנה-טוב אז הדיונים על מזל עקרב(מעניין למה
) 2.אני חושבת שכולם אנשים השנה בפורום!כול מי שכותב ומתאמץ ודן...
3.אני-הייתי בטוחה שכולם יבחרו בי אבל כולם ניסו להיות דיפלומטים ולהימנע... 4.עקרבים בקלפי הטארוט,זאת זווית שלא הכרתי על העקרבים 5.אלי(לונגשוט)-נו זה שבכחול כאן בפורום...האמת שכול המנהלים משקיעים כמיטב יכולתם והבנתם יש כאלה שמנהלים יותר מפורום אחד(פנינה למשל) ואני לא מבינה איך-אני עם פורום אחד לא מסתדרת לפעמים... 6.מאיפה לי לדעת?-נמנעת! 7.הקטע הכי קורע?קשה לבחור!אני מניחה שכול מה שנרשםולא קשור לפורום...
(בתי משוגעים,כדורים,צבעים,רפתות...) 8.הקטע הכי המוזר?הצטרפתי לפורוםולא הוגבלתי
9.קשת בשמיים,מטאור,אפילה מוארת,המנהל הצנוע,אורי רז ושאר החבר´ה... 10.מבריקת השנה?מה לי ולגאונים? 11.מצחיקת השנה?כולן מצחיקות אם רוצים לצחוק מוצאים ממה! הינה שאלות אינפנטיליות שאני נוהגת להתיש בהן חפים מפשע(למרות שהוכח אחרת...) אם הייתם שמפו איזה שמפו הייתם ולמה? אם הייתם חיות איזה חיות הייתם ולמה? אם הייתם גלידה באיזה טעם הייתם ולמה? אם היו נותנים לכם שלוש משאלות מה הייתם מבקשים ולמה? אם הייתם יכולים להוריד דברים מהעולם(ושכולם ידעו שאתם הוצאתם אותו)מה הייתם מוציאים ולמה? מה הייתם מוסיפים לעולם? מה הספרים האהובים עליכם? מה הסרטים האהובים עליכם? מהן תוכניות הטלוויזיה שלעולם לא תחמיצו? מהן תוכניות הטלוויזיה שלעולם לא תיראו?(ב4 השאלות ללא הלמה צריךלתקצר קצת את הספרים\סרטים\תוכניות...) אם הייתם דמויות מצוירות מי הייתם ולמה? מי אתם הכי שונאים בעולם? את מי אתם הכי אוהבים? מה המקום בו הייתם גריםאם זה היה תלוי בכם ולמה?(אפשר להמציא מקומות...) מהו קלף הטארוט החביב עליכם?מה הוא מייצג ולמה אתם אוהבים\מזדהים איתו) מהו הקלף השנוא עליכם?(אותם הנימוקים...) האם בא לכם להרוג אותי עם כול השאלות?(שאלה רטורית,תתנחמו שאתם לא אלה שעברו חקירות של ארבע שעות ע"י...)