הודעה מנהלתית

longshut1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נו באמת אורי,למה לא להצטרף אלי ולאילנית בבחירת סיפורי הרפת?זה לא בסדר ופוגע בהרמוניה הקבוצתית ובכלל אנחנו שונים וזה לא טוב אז צריך לחפף כמה חכמים מהפורום חחחחח פרידה?האמת לא בדקתי,אבל כנראה מחכה ליום שיימאס לי,וזה מעלה שאלה נוספת-אורי,אתה שור והכל טוב ויפה,אבל איך לעזאזל יש לך כוח לכתוב בפורומים כל כך הרבה זמן?אני מכיר אותך שנתיים בערך..כאילו,בנאדם,שקי פוריות גבריים מפלדה?

uri_raz

New member
איך יש לי כוח ? ככה ...

דווקא עכשיו ההשקעה מתחילה להחזיר את עצמה - הפרסום הביא אלי הצעות עבודה, תלמידים, ויצר לי קשרים שלא הייתי מצליח מגיע אליהם בדרך אחרת. מעבר לזה, יש פה מעגל שמזין את עצמו. לדוגמא, ההשקעה הביאה לי כמה שעות עבודה ביום כיף שאורגן לעובדי קופת-חולים מסויימת. ביום העבודה הזה חילקתי אולי שלושה כרטיסי ביקור. בתוך שבועיים שלושת כרטיסי הביקור האילו הפכו להצעה לפתוח קורס וחמש-מאות ביקורים באתר הטארוט שלי רק ממחשבי אותה קופת חולים (לא כולל עובדים שגולשים מהבית).

longshut1

New member
די מיצית את כל המשתתפים הא?חחחחח

שרת חוץ קטן עלייך ממי חחחחחחחח נו,מה נשמע איתך?לאיפה את נעלמת כל כמה שבועות,וככה משאירה אותי כאן לבד??מה,תצבטי אותי ולא יכאב?וכי אפול מהקטנוע ולא אבכה?וכי תעזבי הפורום ולא אחתוך ורידיי?אני מבקש ממך לחזור לאלתר!:) יאללה,אם בא לך,תפתחי הודעה חדשה על קלפים יומיים להשבוע,ובואי נריץ תעסק,אגב יום שלם אני נקרע כאן רק מהזכרון על סיפורי הרפת למיניהם חחחחחחחחח יום נפלא יקירתי

chany

New member
כן ממי,חזרתי. היום יצא לי 9 גביעים.

ביקשתי מידיד שלי שיסיע אותי לתל אביב כי הייתי אמורה להחליף מוצר שקניתי "בכיתן", ולא התחשק לי לינהוג. טוב. הוא הגיע והסיע לשם ובדרך חזרה מישהו ניכנס בנו מאחור. ברוך השם לא קרה לי כלום, אבל היתה לי תאונה ליפני שנתיים, ואז קיבלתי מכה בצוואר,אז קצת לי כואב לי וזה יעבור.אבל למה תמיד רוצים אותי מאחור???? למה מקדימה אני לא מספיק נאה???? יום טוב לך אלינקה חביב. אילנית.

longshut1

New member
טוב זהו גמרת אותי עכשיו חחחחחחחחחחח

אני ממשיך את הצחוק בשרשור חדש לכבוד הישרדותך--------->כאן

XמטאורX

New member
../images/Emo9.gif

ואת אשת השנה שלי... אשת אשכולות ואשכוליות

Digi Lista

New member
תורי...

1.אני מניחה שדיונים שהבנתי הם דיוני השנה-טוב אז הדיונים על מזל עקרב(מעניין למה
) 2.אני חושבת שכולם אנשים השנה בפורום!כול מי שכותב ומתאמץ ודן...
3.אני-הייתי בטוחה שכולם יבחרו בי אבל כולם ניסו להיות דיפלומטים ולהימנע... 4.עקרבים בקלפי הטארוט,זאת זווית שלא הכרתי על העקרבים 5.אלי(לונגשוט)-נו זה שבכחול כאן בפורום...האמת שכול המנהלים משקיעים כמיטב יכולתם והבנתם יש כאלה שמנהלים יותר מפורום אחד(פנינה למשל) ואני לא מבינה איך-אני עם פורום אחד לא מסתדרת לפעמים... 6.מאיפה לי לדעת?-נמנעת! 7.הקטע הכי קורע?קשה לבחור!אני מניחה שכול מה שנרשםולא קשור לפורום...
(בתי משוגעים,כדורים,צבעים,רפתות...) 8.הקטע הכי המוזר?הצטרפתי לפורוםולא הוגבלתי
9.קשת בשמיים,מטאור,אפילה מוארת,המנהל הצנוע,אורי רז ושאר החבר´ה... 10.מבריקת השנה?מה לי ולגאונים? 11.מצחיקת השנה?כולן מצחיקות אם רוצים לצחוק מוצאים ממה! הינה שאלות אינפנטיליות שאני נוהגת להתיש בהן חפים מפשע(למרות שהוכח אחרת...) אם הייתם שמפו איזה שמפו הייתם ולמה? אם הייתם חיות איזה חיות הייתם ולמה? אם הייתם גלידה באיזה טעם הייתם ולמה? אם היו נותנים לכם שלוש משאלות מה הייתם מבקשים ולמה? אם הייתם יכולים להוריד דברים מהעולם(ושכולם ידעו שאתם הוצאתם אותו)מה הייתם מוציאים ולמה? מה הייתם מוסיפים לעולם? מה הספרים האהובים עליכם? מה הסרטים האהובים עליכם? מהן תוכניות הטלוויזיה שלעולם לא תחמיצו? מהן תוכניות הטלוויזיה שלעולם לא תיראו?(ב4 השאלות ללא הלמה צריךלתקצר קצת את הספרים\סרטים\תוכניות...) אם הייתם דמויות מצוירות מי הייתם ולמה? מי אתם הכי שונאים בעולם? את מי אתם הכי אוהבים? מה המקום בו הייתם גריםאם זה היה תלוי בכם ולמה?(אפשר להמציא מקומות...) מהו קלף הטארוט החביב עליכם?מה הוא מייצג ולמה אתם אוהבים\מזדהים איתו) מהו הקלף השנוא עליכם?(אותם הנימוקים...) האם בא לכם להרוג אותי עם כול השאלות?(שאלה רטורית,תתנחמו שאתם לא אלה שעברו חקירות של ארבע שעות ע"י...)

Digi Lista

New member
למה לא מתייחסים ?...

טוב נו לא נעלבתי סתם רציתי לציין את ההודעה הזאת מלפני יומיים...(ההודעה הכי ארוכה ועניינית שכתבתי כאן עד עכשיו
)

Asylum

New member
אני רוצה להצביע ל9 .תגלית השנה

יש חנה שהיא אילנית ויש אילנית שהיא חנה. מי זו חנה ומי זו אילנית?? תעזרו לי לגלות אותה..

oliveraf

New member
שלום אפלה מוארת מה שלומך?

שלום לך מה שלומך? אצלי בינתיים אין שום דבר חדש חוץ מעניין הגיור שביום חמישי הבא יש לי בית דין ואני מאוד מקווה שבפעם הזאת הכל יהיה בסדר ורני יעבור את זה בהצלחה וללא בעיות מה שרציתי לשאול אותך אני רוצה לעשות את הפריסה של 18 קלפים של הזוגיות האם ברגע שאני יעשה את הפריסה תוכלי לפרש לי את פירוש הקלפים שיצאו? אודה לך אם תוכלי לעשות לי את הטובה הזאת דרך אגב אני רוצה לאחל לך ולאורי רז ישר כח על המומחים של הפורום והמשך הצלחה ו בינתיים תודה מראש מחכה לתגובה ממני אוליברה

longshut1

New member
18 קלפים נראים לי עומס רב מדי,אוליב

זוהי פריסה מורכבת מאוד,שבנקודה שאת נמצאת בה כרגע מבחינת לימוד הטארוט,לא תעזור לך..אולי תנסי את פריסת זוגיות קטנה יותר,כמו שיש בקובץ הפריסות של בתיה? ואגב,אוליברה-אני מבקש,עוד פעם,לא לכתוב הודעות חדשות,אלא לשרשר מתחת לקיימות.

uri_raz

New member
הבהרה לגבי פריסת 18 הקלפים

זאת פריסה עבור מערכת יחסים קיימת, ולא לגבי זוגיות בכלל.

longshut1

New member
אגב-בקשר למומחים החדשים שלנו

זה שצבעתי אותם,לא אומר שהם כתובת לפירוש פריסות אוטומטית...

oliveraf

New member
לונגשוט 1 אני כותבת הודעה חדשה כי

שלום מה שלומך? אני מיצטערת שאני כל פעם כותבת הודעה חדשה פשוט אני לא יודעת איך עושים שרשור הודעות אני כמעט לא מבינה במחשבים כלל לכן אני כותבת הודעה חדשה תמיד עימכם הסליחה

longshut1

New member
מים לא יכולים לכבות אש,ועם זאת-

אין צורך להביא דיון דיכוטומי לסטטוס אטומי...יש צורך להציג,ככל שנפש המתדיין חפצה,את עמדתה של אותה נפש..עם זאת,הוספתי הודעה:)

longshut1

New member
לא מבין בפנג שוואי..

והכוונה הייתה פרוזאית,לא טכנית..וודאי שהזמנתי אותך,ועוד יותר וודאי שאני שמח שהסכמת לרקוד
אגב-הגבתי..

למעלה