התבלבלתיXDD
ס ספירוש מהדרום New member 11/12/06 #57 :בנות זה לא כזה נורה יהיו עוד מלאאא ??? משיהי יכולה להסביר לי מזה הופעות כאילו של הפורום? בבקשה שמישהי תסביר לי כי גם אני האיתי המורה להגיע להופעות בחנוכה וזה בסוף בוטל
:בנות זה לא כזה נורה יהיו עוד מלאאא ??? משיהי יכולה להסביר לי מזה הופעות כאילו של הפורום? בבקשה שמישהי תסביר לי כי גם אני האיתי המורה להגיע להופעות בחנוכה וזה בסוף בוטל
ל לירונוש לנצח New member 11/12/06 #59 ../images/Emo47.gifהופעות של הפורום?../images/Emo12.gif אני רק יודעת שההופעות התבטלו ויהיו הופעות [[בטוח]] בפורים
../images/Emo47.gifהופעות של הפורום?../images/Emo12.gif אני רק יודעת שההופעות התבטלו ויהיו הופעות [[בטוח]] בפורים
ס ספירLOVEגיימבויז3 New member 11/12/06 #114 ../images/Emo80.gifברורררררררררררר ברור שאת אדם יראו הרבה מה תהכי מושלם לא יראו חחח ברור שכה כפרעליו איזה סולן אמאאאאאאאאאאא
../images/Emo80.gifברורררררררררררר ברור שאת אדם יראו הרבה מה תהכי מושלם לא יראו חחח ברור שכה כפרעליו איזה סולן אמאאאאאאאאאאא
ש שאקית New member 11/12/06 #58 עצוב של הליייייייייייייייייייףףףף!! כלכך חיכיתי לזה כוסרבאקקקקקקקקקקקק
ל לירונוש לנצח New member 11/12/06 #60 ../images/Emo47.gif../images/Emo45.gifגמאני חכיתי לזה הרבהה אבל נתגברר
ט טוששש New member 11/12/06 #71 ../images/Emo221.gif איזה חמודים!! טוב, לא נורא, אנחנו כבר יכולות לספוג הכל חיכיונו כל כך הרבה, לא ייקרה כלום אם נמשיך עוד קצת... אוהבת אתכם
../images/Emo221.gif איזה חמודים!! טוב, לא נורא, אנחנו כבר יכולות לספוג הכל חיכיונו כל כך הרבה, לא ייקרה כלום אם נמשיך עוד קצת... אוהבת אתכם
ל לירונוש לנצח New member 11/12/06 #72 ../images/Emo47.gifאשכרההה ספגנוו../images/Emo6.gif אבל ת'אמת זה לא פררר!! אנחנו מחכות המון והם בכוונה דוחים את זה
../images/Emo47.gifאשכרההה ספגנוו../images/Emo6.gif אבל ת'אמת זה לא פררר!! אנחנו מחכות המון והם בכוונה דוחים את זה
י יפעת love אדם New member 11/12/06 #73 יוו איזה באסה דמוש חולה עלייך אני אוהבת אותך חיים שלייייייייייי
ק קורלוש ודמוש לנצח New member 11/12/06 #78 איזה באסה..איך חיכיתי לזה..לא נורא שיהיה לכם חגג שמחח ותאכלו המון המון סופגניות .. חחחח מתה עליכםם ותמיד תמיד איתכם ואוהבת.. קורל אביטן.. אדםם ?... חולה עליך
איזה באסה..איך חיכיתי לזה..לא נורא שיהיה לכם חגג שמחח ותאכלו המון המון סופגניות .. חחחח מתה עליכםם ותמיד תמיד איתכם ואוהבת.. קורל אביטן.. אדםם ?... חולה עליך
ל לירונוש לנצח New member 11/12/06 #81 ../images/Emo47.gifנו דילבעע!! לאן נעלמת ליי? כבר ספרת ת'ימיםם? אני מחכהה
ד דילבושloveביחוש New member 11/12/06 #82 אהה חח טוב שניה... 90 י ו ם ללללללללללללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאא אבל הם אמרו בין לבין יהיה גם! אז ניספור 70?
אהה חח טוב שניה... 90 י ו ם ללללללללללללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאא אבל הם אמרו בין לבין יהיה גם! אז ניספור 70?