הודעה מחברי הלהקה>

../images/Emo15.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo9.gif

אני מזה מקווה שיהיה הופעה בפורים

זה יעשה לי תשנה וגם המתנה הכי יפה שהייתה לי בחיים ביום הולדת שרון מושלם שלי חולה עליך חיי הקליפ יצא מזה אבל מזה מושלם הכי יפה שבעולם לכול הפורום כפרות עליכם על תיההיו עצובים הגיים בויז רוצים רק טוב בשבילנו אז יאללה תתגברו ונמתין להופעה האבאה של הגיים בויז (אז יאללה ספרו ימים זה יעבור הכי הכי מהר שאפשר)

גלו16

New member
לא נורא

בעזרת השםם אתם תראו אותם עוד חודשייםזהה לא סוףף העולם

../images/Emo80.gifאוףףף די לא רוצה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

מה אין יש אתם לא יודעות כמה תיכננתי אוףף עוד חודש אני לא יראה אותם למה למה זה קורע???? אני בוכההההה זה לא פייר אוף עד פפורים עכשיו אתם לא יודעות איך אני עצובההה חזרתי עכשיו מאסיפת הורים מעפנהה רק הקליפ שלהם עודד אותייי אבל הז שאין להם הופעות ביאס אותי אוף:[[[[[[[[[[[ לא רוצה:[[[

../images/Emo47.gifספירעעעע!!!

דיי לא להיות עצובה יפשליי!! אז מה אם אין להם הופעות? לונוראא!! יהיו להם הופעות בפוריםם!! ואני בע"ה אלך וגם את!! זה לא צריך להיות עצובהה!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ראית ת'קליפ?

../images/Emo80.gifלאאאאאאאאאא

אני כה עצובה אני בוכה דייי אתם לא יודעות איך חיכיתתייי וראיתי תקליפ רק זה עודד אותי בעלי המושלם אבל אני עצובה:[[[ תודה על העידוד כפרעליך.....

ספירוש יפשלי? כנסי..

אל תבכי... יש כאלה שבכלל לא פגשו אותם!! >>כמוני<< יהיה לך עוד מליון הזדמניות!! מה שלי לא יהיה :[[ וספירר?? המס' שליד הכינוי שלך לא היה 3???

../images/Emo80.gifמה??????????..................

מזה??? מה זאת אומרת יש כאלה שבכלל לא פגשו אותו למה נראלך שאני פגשתי אותו ???????............. :[[[[[[[[[[[[[[ בחיים לא רק בהופעותתת אבל לא נפגשתי איתו בכלל גם לא בטלפוןןןןןןןןן אין לי מזל:[[ ואני עצובהה מאודדדד שאין להם הופעות עד פורים עכשיו אוף:[[[ בכול זאת תודה על העידוד נשמה שלי....

למעלה