זה יעשה לי תשנה וגם המתנה הכי יפה שהייתה לי בחיים ביום הולדת שרון מושלם שלי חולה עליך חיי הקליפ יצא מזה אבל מזה מושלם הכי יפה שבעולם לכול הפורום כפרות עליכם על תיההיו עצובים הגיים בויז רוצים רק טוב בשבילנו אז יאללה תתגברו ונמתין להופעה האבאה של הגיים בויז (אז יאללה ספרו ימים זה יעבור הכי הכי מהר שאפשר)
../images/Emo80.gifאוףףף די לא רוצה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif
מה אין יש אתם לא יודעות כמה תיכננתי אוףף עוד חודש אני לא יראה אותם למה למה זה קורע???? אני בוכההההה זה לא פייר אוף עד פפורים עכשיו אתם לא יודעות איך אני עצובההה חזרתי עכשיו מאסיפת הורים מעפנהה רק הקליפ שלהם עודד אותייי אבל הז שאין להם הופעות ביאס אותי אוף:[[[[[[[[[[[ לא רוצה:[[[
דיי לא להיות עצובה יפשליי!! אז מה אם אין להם הופעות? לונוראא!! יהיו להם הופעות בפוריםם!! ואני בע"ה אלך וגם את!! זה לא צריך להיות עצובהה!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ראית ת'קליפ?
מזה??? מה זאת אומרת יש כאלה שבכלל לא פגשו אותו למה נראלך שאני פגשתי אותו ???????............. :[[[[[[[[[[[[[[ בחיים לא רק בהופעותתת אבל לא נפגשתי איתו בכלל גם לא בטלפוןןןןןןןןן אין לי מזל:[[ ואני עצובהה מאודדדד שאין להם הופעות עד פורים עכשיו אוף:[[[ בכול זאת תודה על העידוד נשמה שלי....