הודעה מחברי הלהקה>

הודעה מחברי הלהקה>

פורום יקר שלנו, אנחנו מצטערים על חנוכה, אנחנו מאמינים שיהיו לפחות 2 הופעות, אחת בבת מצווה והשנייה עדיין לא ידועה, בגלל הפסטיגל, והצגות אחרות, שמתקיימות בחודשיים האלו כל העיריות בארץ לא רוצים לעשות מופעי חוץ, גם בגלל מזג האוויר ובגלל שאר האירועים שיש, זה לא בשליטתנו, אנחנו רוצים הופעות בדיוק כמו שאתם רוצים, אחת הסיבות גם שאין הופעות, זה כי לא עבדנו שבועיים + בגלל שאושרי לא יכל להופיע וזה יצר מצב שלא סגרו הופעות כי לא ידעו מה יהיה איתו, ואל תדאגו ההופעות יחזרו. אנחנו כבר יודעים ב100% שנסגרו הופעות לפורים, ובין לבין גם! אל תשכחו שרוב האומנים בארץ חייבים רגיעה כלשהי, ואז להיכנס לבום יותר חזק, הקליפ יצא ביום חמישי והוא יעשה את שלו, אז אל תתבאסו ותיהיו איתנו בכל הרגעים, כי הגיים בויז יחזרו להפציץ את במות ישראל אוהבים חברי הלהקה אביחי, שרון, אושרי, אדם וערן

../images/Emo47.gifאיזה חמודיייייםםםם../images/Emo99.gif

אוףףף איזה בעסה שלא יהיו הופעות בחנוכה
זה כזה חראא:| אבל העיקר שבפורים יהיה

../images/Emo55.gif וואייי איזה מתוקיםםםם

איזה באסה שלא יהיו הרבה הופעות.. אבל מה לא חשבו על זה ? פסטיגל וזה עניינים .. טוב נו... שיהיה אבל איפשהו באזור שלי
ואז בכלל אני אהיה מאושרת..

יאאא

איזה מתוקים כפרעליהם לא נורא לפחות יהיו הופעות בפורים מקווה שיהיו ביום הולדת שלי חח זה יהיה מגניב אבל גם לפחות יצא הקליפ שלו חיכיתי שנהההההההההההההההההההההההההההההההה ולא רק אני חח דושונת יוסף היחידה

יהיו הופעות במומולדת של אישתיי כנסו

זה במומולדת של אורטלייייייייייייי!!!!!!!!!!!!! חיימשלייייי יהיו הופעות בפוריייםם ולמושלמת שלי יש מומולדתתת!! אאאאאעעעעעעע איזה פאאאאאאאאנאן!!!!

שקררניית..

מה את משחחקת אותה גם אתת יאאלה עופפי.. חחח סתם נסיככתי
.. את ?כןכן את..ה=ח=י=י=מ=ש=ל=י.. טעות שלי.. החיים היפים שלי***

lililillulululu

New member
יש להם מזל

שהם כאלה מתוקיםםםם!!!!!
חחחחחחחחח אם לא הייתי באה לרוברטו ועושה לו סדר במשרד!!!! במקום לטפל כל היום בכל מיני בייבי (/חיכוי של הפוסיקט) דולז למיניהם שיתחיל לדאוג לבננים היפיופים האלה!

אוףףף ../images/Emo10.gif

כזה מבאס!! מזל שהם כאלה חמודים ונתנו לנו כפיצוי הופעות בפוריםאוףף כמה התרגשתיי להגיע לחנוכהה סופשבוע זה חנוכה!!!! ובסוף? אין הופעותתת
טוב גם כפיצוי שלי אני ילך לפסטיגל ...יראה את דנקרי שליי!! אולי אני ילך... משהי מצטרפת? שחף?? באלך לבוא לראות את רנוצ' שלי? חחחחחחחח שמתי לב שאת "מתה עליוו" כשדברנו..

hen love noli

New member
חחחח לא נורא..

זה לא כזה נורא.. בסוף הקליפ יהיה וההופעות יהיו והכל יהיה לא להתבאסס אני גם מחכה להופעות שלכם.. גיימבויז->אני אוהבת אותכםםםםםםםםםםם -חנו'ש-

אוף למה לא יהיה בחנוכה..לא נורא..!

לא נורא אבל לפחות יהיה בפורים הלוואי שיהיה בתאריך 20.3 התאריך שלי..!חעחעחח..! יופי אני מחכה כבר ליראות את הקליפ של המושלמים חעחעח..! יאלה ביוש..! שלכם..דמדמית יוסף.. גיימבויז..! איתכם? ה-כ-ל בילעדייכם? כ-ל-ו-ם אוהבת אותכם..! חני&גיימבויז=אהבה ל-נ-צ-ח..! עכשיו קבלו את ה-תמונה..!-->

../images/Emo15.gifלאאאאאאאאאא../images/Emo7.gifזה לא קורה לליי

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
כל כך תיכננתתייי לללללללללללללללאאאא
דייי אני בווככההה
אווףףף דייי דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

למעלה