טפו טפו טפו כפרעליהםם
ע עדידוש יוסף New member 12/12/06 #200 יאאאא איפה את רואה בטי וי?......... כי יש אתר אחד של קליפים ואי אפשר לבחור קליפ זה לבד כזה כמו ערוץ 24 וזה לא עולה לי תמיד שיש את הגיימבויז ואני מתה לראות תקליפ עם יש לכם אתר או משהו פליז שלחו לי אותו במייל [email protected] אני מתה לראות את דושוני שליייייי כפרעליו
יאאאא איפה את רואה בטי וי?......... כי יש אתר אחד של קליפים ואי אפשר לבחור קליפ זה לבד כזה כמו ערוץ 24 וזה לא עולה לי תמיד שיש את הגיימבויז ואני מתה לראות תקליפ עם יש לכם אתר או משהו פליז שלחו לי אותו במייל [email protected] אני מתה לראות את דושוני שליייייי כפרעליו
ש שקדLOVEאושנול New member 11/12/06 #74 חיי אל תבכיי גמ'ני ככה אבל... הם לא רוצים שניהיה ככה וגם אביחי לא רוצה ש'תיהיא עצובה נכון חיי?! אז תני חיוך ותספרי ימים עד לפורים..\=[=
חיי אל תבכיי גמ'ני ככה אבל... הם לא רוצים שניהיה ככה וגם אביחי לא רוצה ש'תיהיא עצובה נכון חיי?! אז תני חיוך ותספרי ימים עד לפורים..\=[=
ל לירונוש לנצח New member 11/12/06 #106 ../images/Emo47.gifלמה לאא? כל הפורום וזההוו:] חחחחחחחחחחחח.. סתאאםם בכייףףף
ל לירונוש לנצח New member 11/12/06 #151 ../images/Emo47.gifקוקוריקו תרנגול../images/Emo6.gif איפה היית? נעלמת ליי..
ד דילבושloveביחוש New member 11/12/06 #159 ../images/Emo15.gifחח אני מעצבת לשחף שלי ת'שין../images/Emo3.gif
ד דילבושloveביחוש New member 12/12/06 #172 ../images/Emo15.gifחח אני באה כל כמה דקות../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif
ל לירונוש לנצח New member 12/12/06 #174 ../images/Emo47.gifדפקא שאני הולכת?../images/Emo6.gif לילה טוב יפתי
ד דילבושloveביחוש New member 12/12/06 #177 ../images/Emo15.gifלילה מושלםם חיי:] תחלמי עלי../images/Emo3.gif