ש שחפוש הנסיכה New member 12/12/06 #187 חח פה פה בנות שליי חחעע ... מה כיאלו ממש לא שורדים פה בילעדיי אה?? חח סתפפ סגור חומה סגור חומהה יאלה עפתי ליראות טלויזיה חעחעחע אדםם יוסףף==> שלמות למות חוחו
חח פה פה בנות שליי חחעע ... מה כיאלו ממש לא שורדים פה בילעדיי אה?? חח סתפפ סגור חומה סגור חומהה יאלה עפתי ליראות טלויזיה חעחעחע אדםם יוסףף==> שלמות למות חוחו
ל לירונוש לנצח New member 12/12/06 #193 ../images/Emo47.gifשורדים שורדים../images/Emo6.gif סתאםם כפרעלייך חיימשליי
מ מיטב חמי New member 11/12/06 #90 דחוףףף בנות אני לא הייתי הרבה זמן בפורום ומזה התגעגתי...ובת דודה שלי נכסה לפורום כדי לראות משהו והיא אמרה לי שיש פה את הקליפ.... ואני חייבת לראות את הקליפ... בקשההההההה תשלחי לי את האתררררר
דחוףףף בנות אני לא הייתי הרבה זמן בפורום ומזה התגעגתי...ובת דודה שלי נכסה לפורום כדי לראות משהו והיא אמרה לי שיש פה את הקליפ.... ואני חייבת לראות את הקליפ... בקשההההההה תשלחי לי את האתררררר
א אביה LOVE אושרי New member 12/12/06 #188 מיטב?!?! רק עכשיו ראיתי תקליפפפפ..איזה מושלמיםםםם אעאעאעעעעעעעע....!!!! איזה קליפ מהממםםםםםםםםםם!!!!! +++אל תידאגי שלחתי לך אותו באיימללל..!!! =>אביה<=
מיטב?!?! רק עכשיו ראיתי תקליפפפפ..איזה מושלמיםםםם אעאעאעעעעעעעע....!!!! איזה קליפ מהממםםםםםםםםםם!!!!! +++אל תידאגי שלחתי לך אותו באיימללל..!!! =>אביה<=
ל לירונוש לנצח New member 11/12/06 #20 ../images/Emo47.gifחחחח.. הוסיפו או אייקונים?../images/Emo6.gif
א אורטל פדידה New member 11/12/06 #15 כפרעלייהם.. נשמות שלי הם כמה שאני אוהבת אותם#$ חח יהיה להם מלא הופעות ביומולדדת שלללי (חנוכה) .. יאו אני התגעגעעע ..
כפרעלייהם.. נשמות שלי הם כמה שאני אוהבת אותם#$ חח יהיה להם מלא הופעות ביומולדדת שלללי (חנוכה) .. יאו אני התגעגעעע ..
ל לירונוש לנצח New member 11/12/06 #39 ../images/Emo47.gif499684342 http://www.clipim.co.il/site/ הקליפפ!! עכשיוו!!