הוא שהוא היא.

אני לא יודעת לגבי

חושבת שאפסו אותי לימין, כי גם בשמאל אני כותבת אז אצלי בראש זה הפוך על הפוך , אומרת ימינה ומתכוונת לשמאל שאני עורכת שולחן כל הזמן הופכת את הסכו"ם, וזה נראה לי נורמלי או להגיש יד לשלום מגישה את הימין לא השמאל ולמעשה רווחי כי אני כותבת בשני הידיים ,כך בכל העבודות שאני עושה אחותי ז"ל היתה שמאלית ואת עבודות היד למדתי אותה לשמאל בסריגה היא תמיד הפכה מסרגותשל אמא , וסרגה הפוך . זה היה מצחיק עבור אמי עבדתי בימין ועם אחותי עבדתי בשמאל וככה עבדתי בשני הידיים , הוראות לעבודות יש הינו צריכים להפוך עבורה אבל את הכתיבה שהיא כתבה רק בשמאל .לא בשני הידיים כמוני

בוקר טוב

לפני קצת קצת למעלה מארבעים שנה, טעמתי לראשונה מהמאיה הזו. וגם הפרי ההוא גדל על עץ בשרון

החוויה ההיא נשארה עד היום

התימנים משכונת התימנים בפרדס חנה נהגו לבוא ולמכור לנו את הפרי. וזה היה ממש ממש עכשיו. 17.8.1966

מנגו בננה ומלון ..דבש וקינמון ..

מתה על מנגו הפרי הכי טעים שיש , עדיף אפילו על שוקולד. גאיה , זה בדיוק הזמן להזמין אותנו אלייך

בןןןןןןןןן..תתניע..נאסוף כמה בנות..בערב אנחנו

אצל גאיה
חחח תודה יקירה על ההזמנה
מקווה לראותך בקרוב במפגש

כאילו ..הלכת לגאיה לאכול מאיה ?

יה קמצן אחד התחמקת לך ככה לבד בשביל שלא נגמור לך את המנגו ??? אוכל לבד מת .... איך זה הפתגם הזה? אוכל לבד מת שבע

מה פתאום מתים מלאכול לבד?

וכאילו בכלל שאפשר למות ביחד.וחוץ מזה, מה זה עוזר אם מתים ביחד? בקיצור, מי שאוכל לבד,אוכל יותר.

גאיה......הזכרת לי את עץ המנגו

שהיה ממש בפתח הבית [בדירה הקודמת שלי]. וואו......החזרת אותי 30+ שנים אחורנית.כלה צעירה בסביבה חדשה ועץ פרי לא מוכר.נפילות פרי המנגו [מזן משובח] היו מקפיצות אותנו החוצה .בהתחלה לא אהבתי את הטעם ולאט לאט התאהבתי בפרי עד כדי אכילת 4 מנגו ענק ביום .מהר מאוד מצאתי את עצמי אצל רופא המשפחה עפ פריחה והרגשה לא טובה.הרופא קבע מיד:"את אוכלת מנגו.זה טעים ונחמד אבל אסור לך לאכול אותו" כמובן שבעונה הבאה לא עמדתי בפיתוי אבל נזהרתי לא להגזים והאלרגיה לא חזרה. סיפור שני על עץ המנגו -זה הגניבות בלילה מצד השכן[לצורך הכנת העמבה]חלק מהענפים היו בלאו הכי אצלו .אבל הוא חשק גם בענפים שלי. גניבת מנגו של אישה אחרת בעלת בסטה של ירקות שחשקה בזן המשובח הזה. ועוד גניבה של נער ברחוב. בלי קשר בעונה שהעץ הניב פרי בשפע -הוא חולק בכיף

למעלה