גם אני לא אוהבת מנגו...לא את הטעם ולא את הריח
B ben 911 New member 15/8/07 #35 מקסימה,מה המשותף בין אכילת מנגו, למין אוראלי? בשני המקרים נשארים עם שערה בפה.
B ben 911 New member 16/8/07 #41 ציפ באמת,מנגו ללא שערות? זה כמו דג ללא קשקשים טוב, לא שערות סבתא..דקיקות כאלה, כמו אלו הצומחות על ישבניו של העכביש.
ציפ באמת,מנגו ללא שערות? זה כמו דג ללא קשקשים טוב, לא שערות סבתא..דקיקות כאלה, כמו אלו הצומחות על ישבניו של העכביש.
B ben 911 New member 16/8/07 #42 מקסימה...ההפסד כולו, אבל כולו שלך. ../images/Emo13.gif מנגו זה מאכל אלים... זה כמעט כמו סקס.. ז.א. אם ישימו בקצה מסלול מירוץ אולימפי מנגו.. ובקצה השני...סקס.. ואני על קו הזינוק... למי את חושבת שארוץ?
מקסימה...ההפסד כולו, אבל כולו שלך. ../images/Emo13.gif מנגו זה מאכל אלים... זה כמעט כמו סקס.. ז.א. אם ישימו בקצה מסלול מירוץ אולימפי מנגו.. ובקצה השני...סקס.. ואני על קו הזינוק... למי את חושבת שארוץ?
M maxima New member 16/8/07 #43 לא רואה בזה הפסד...אני אוהבת אפרסמון גם הוא כתום... ...וטעיםםם ...יאמי
ע ערדניקית המקורית New member 16/8/07 #48 אני חולה...אבל חולה...על אפרסמון אבל מסיבות רפואיות לא אוכל להנות מהפרי הזה יותר ...כשתגיע העונה...אני בבעייה רצינית..
אני חולה...אבל חולה...על אפרסמון אבל מסיבות רפואיות לא אוכל להנות מהפרי הזה יותר ...כשתגיע העונה...אני בבעייה רצינית..
B ben 911 New member 17/8/07 #51 יש בזה משהו, אבל לא סגור על זה סופית. גם לוסובל שאלות ללא סימני שאלה.