הוא שהוא היא.

גאיה ק

New member
הוא שהוא היא.

הוא נמצא עכשיו בשיאו. יש אנשים שלא מתחברים לקטע אבל בינינו הוא מרכך את כל הגוף. אתם מרגישים פשוט בגן עדן. אם אינכם אריסטוקרטים שיודעים מה לעשות איתו הרי שאתם טובלים בכתום. עץ מנגו לי בחצר, מזן מאיה שהוא בעצם מנגואית. וזה הזמן להנות מהפירות. אם אינכם מקלפים וחותכים אותו לצורת מניפה אתם נוגסים בו ומתמלאים במיץ כתמתם על הבגדים והרצפה. אני בכלל מרסקת אותו בבלנדר, מדללת במעט מים ומתמוגגת משתייתו או מקפיאה אותו ומקבלת פרוזן מיץ בטעם גן עדן. אז שיהיה לכם יום מתוק וכתום!

גאיה יקרה איזה בוקר.. גם מגרה אותנו בכתום

כתום הזה שיש לו טעם אלוהי..... וגם משמיעה לנו את השיר הנפלא הזה אין עליך "בוקר טוב עולם מה שלום כולם" ?

ben 911

New member
מאיה,מאיה,כלום לא נשמע יפה כמו לקרוע לך

את הקליפה..
אני אוהב את המאיות שלי בתוך בלנדר עם חלב קר קר ועם בננה וחצי, חצי ירוקות.. כף סוכר.. תרופה נהדרת למי ששנתו נודדת.. נהדרת גם לכיבי כיבה (אולכוס)

ben 911

New member
אגב, הידעתם שאתמול היה היום הבינלאומי לאיטרי

יד ימין? (שמאליים) רציתי להזכיר אתמול..אך פרח מזיכרוני... למה נזכרתי דוקא עכשיו? אחי הצעיר יותר זה שגר בצרפת..שהוא איטר יד ימין.. ביקש ממני פעם שאשיג לו תפילין לאיטרי יד ימין..(תפילין לשמאלניים) בזמנו הבקשה נשמעה לי מאד מוזרה..כי תפילין אפשר לסובב לאן שרוצים. בכל אופן הוא ירד מזה..כי הוא בדיוק עבר דירה לעיר אחרת שם..וקצת נעלם לי מהאופק.. אז יש עוד מישהו בפורום שהוא שמאלי?

לא מוזר בכלל

הקשר, שברצעת התפילין, הקרוב לטוטפת. הקשר הזה מתייצב כשהוא צמוד לגוף. אם תחליף יד הוא יפנה כלפי חוץ. לכן יש ויש תפילין לאיטרי יד ימין ואחיך כמובן ידע על מה הוא מדבר.

ben 911

New member
אוווו, אז יש קשר!!!

ואני חשבתי לתומי שהאוויר בניכר שיבש על אחי את דעתו..

יש לי שאלה

מאיפה הידע על מסורת ישארל אם אתה נמנה על שומרי השבת אילו הקרובים לארון הספרים היהודי ? אני כה מתרשמת מהידע שיש לך על כל כך הרבה נושאים

גאיה ק

New member
הייתי שמאלית כנראה

אך ההורים לא הרשו לי ולא אספר איזה פתרון מצאו לכך
נהניתי לראות בtv את האיבזור שמתפתח.הגיע הזמן.

ben 911

New member
כן, בזמנו התייחסו לשמאליים כחריגים. ../images/Emo201.gif

Left שארית / נשאר. (זניח).
right hand. (יד ימין) גם היד הנכונה.

אני שמאלית גאה. אמי אכן בילדות ניסתה להלחם

בתופעה אבל נכשלה והשלימה. טוענים שהשמאליים חוש האמנות מפותח אצלם. במקרה שלי מקבלת את הטעון ח.חח.ח.ח.ח.

לי יש שני בנים גדולים ימניים

אבל עם שתי ידיים שמאליות...אפילו מסמר בקיר לא מצליחים לדפוק..כל דבר אני צריכה להזמין בעל מקצוע.....אוף...

../images/Emo6.gif

שני הקצינים שעבדו איתי פעם "צעירים" ממני בהרבה אמרו לי שלא שואלים גברים למעשיהם אז שאלתי וקבלתי תשובה קצת מתחכמת ואיך אומרים הבשיר יש בנות , מזל שנבראה יד ימין

maxima

New member
אני דו צדדית...הרוב עושה בימין אבל יש דברים

שיותר נח לי בשמאל...כמו למשל העכבר של המחשב הנכדה שלי היתה משתמשת בשתי הידיים באופן שווה הכל עשתה בשתי הידיים לבת שלי זה הפריע למרות שאמרתי לה שזה מצוין שתי האונות במוח עובדות באופן שווה וכך גם אמר לה מטפל בשיטת אלבאום. עד שבאו חכמולגים ואמרו שהיא צריכה יד דומיננטית אז בריפוי בעיסוק והכוונה מיוחדת יצרו לה יד דומיננטית ולדעתי קילקלו לה הרבה מהאיכיות שלה.

למעלה