הוא בוטלללל

white star

New member
../images/Emo54.gif לסטרייטים אין במה להתבייש

ואתה תוכל להיתנהג כמוהם כשלהיות הומו זה כמו להיות סטרייט. מבחינת זכויות אזרח, תגובות במציאות או לבד אמרת שבפורומים שאתה משתתף שלא יציקו לך. אני אישית לא בעד העירום ולא נגד - כאילו זה לא צריך להיות לוויה כי סה"כ אנחנו לא מתביישים בהיותינו לא סטרייטים, אבל בת"א זאת פשוט עוד מסיבה ודי איבד את המשמעות הסמלית למצעד. למה לצעוד בי-ם? כי זאת עיר הבירה שלי הרבה יותר משל משתרמט חרדי. כי זאת המדינה שלי, וי-ם אמורה להיות סמל של סובלנות. ואתה כירושלמי יודע טוב מאוד שהמצעד לא עובר במאה שערים או במקומות שזה דווקא להתגרות. ואגב, אם שנה שעברה המצעד הבינ"ל היה בעיר הוותיקן, הוא בטח יכול להיות כאן.

אני לא צריך להתנהג כמוהם בשביל

להרגיש סטרייט או הומו, כל מה שאני אומר זה שאם יש מקום שלא כדאי לקיים בו את המצעד זה ירושלים.. סתם כי אם אנחנו מחפשים כבוד ושלא יפריעו לנו בעיסוקינו הפרטיים, אז ככה גם מצפים מאיתנו (ובצדק) לעשות.. אני בכל מקרה אהיה שם

white star

New member
../images/Emo54.gif גישת הימני ה"נאור"

שיעשו מה שהם רוצים רק בחדרי חדרים, לא רוצה לראות את זה מול העניים. אז לדעתי כן צריכים להראות כדי להיות, ויש לו הרבה יותר חשיבות מהסיבות שאמרתי

BiWays

New member
המצעד העולמי היה צריך להיות בת"א

כי מקומה הטבעי של חגיגה בינלאומית שכזו צריכה להיות בעיר הליברלית והפתוחה ביותר במדינה, כמו שסביר להניח שמצעד עולמי שייערך בארה"ב יתקיים בסן-פרנסיסקו או בניו-יורק ולא בקנטאקי. יחד עם זאת, יש חשיבות לקיום מצעד ברמה כלשהי גם ב"עיר הקודש". זה אחד הסמלים היחידים שנשארו ללוחמי החופש והחירות בעיר הזו. אני באמת לא יודע איך יתמודדו עם הסוגיות שאנחנו מעלים כאן במצעד בירושלים, אבל יש לי הרגשה שזה יעשה הרבה רעש ולא מעט נזק לקהילה. ואגב, מאין אתה יודע שהגברים ה"ערומים" במצעד האהבה הם הומואים? מעבר לתהייה הזו, לא חסרות הרבה בחורות בלבוש מאוד מינימלי במצעד, ואני לא רואה אף אחד מאותם הומופובים מתלונן על זה. אלו הרי אנשים שהלשון נופלת להם על הרצפה כשהם רואים בחורה בביקיני, אבל חלילה לראות גבר עם מכנסונים קצרים ובלי חולצה. בקיצור, סוגייה מורכבת ומאוד רגישה, אבל באיזון שבין החופש של כל אדם להביע את עצמו לאותה הרגישות שצריך לגלות כלפי אלו שזה מפריע להם אני נוטה ללכת לכיוון חופש הביטוי. ההומופובים מוזמנים להישאר בבית.

סתם לידע כללי,

במצעד האהבה ראיתי כמה אנשים עירומים בכיום היוולדם וכן, הם הומואים, אני מכיר אותם.. יוסוש אתה זוכר על מה אני מדבר נכון
או על מי יותר נכון..

white star

New member
../images/Emo54.gif עיצה ידידותית

תברר איפה היו המצעדים עד היום, באיזה ערים ומדינות. ואז תדבר.

BiWays

New member
למיטב ידיעתי

מצעד גאווה עולמי רשמי היה רק אחד, והוא נערך ברומא בשנת 2000, עם כל הסמליות שבבחירה הזו. מוזמן להרחיב את השכלתי/השכלתנו.

white star

New member
../images/Emo54.gif נו?

רומא? וותיקן? כאילו המקום הכי קדוש לנצרות ואגב בארה"ב בכל המדינות יש מצעדים, כולל בדרום השמרני. וחלק מהמצעדים האלה מה שבארץ זה בתולה חסודה

BiWays

New member
ברור

אבל קצת מגוחך לנסות להסיק מסקנות ממקרה בודד. בכל אופן, לא אמרתי לשנייה שלא צריך לערוך מצעדים במקומות כמו קנטאקי או ירושלים (יחי ההבדל הקטן), נהפוכו - צריך גם צריך, אלא שאירוע בסדר גודל של מצעד עולמי צריך להתקיים במקום שיכול להכיל אותו.

white star

New member
../images/Emo54.gif ולמה אתה חושב

שירושלים לא יכולה להכיל אותו?

כי בירושלים יש 700,000 איש

והמצעד הול להביא איתו עוד 300,000... תעשה תחישוב ה'קטן' הזה..

white star

New member
../images/Emo54.gif והקשר הוא?

נתחיל בזה שאני לא מאמין שיביאו 300,000 אלא יותר קרוב לחצי. ודבר שני, אין שם מלונות? או כמה זמן לוקחת נסיעה לת"א כדי לישון? איך אומרים באנגלית: give me a breake

BiWays

New member
לא התכוונתי לעניין המספרי

של כמות התושבים מול כמות החוגגים, זה ממש חסר חשיבות. הבעיה נעוצה בכך שהליברלים בירושלים לא מתורגלים בהפקת אירוע בסדר גודל כזה, מבחינת החשיבות שלו והאימפקט האדיר שעשוי להיות לו על היחס לקהילה בארץ ויחסי יהודים-חילונים בכלל. אני לא מזלזל חלילה באנשי הבית הפתוח, נהפוכו, ההתנהלות שם נראית לי הרבה יותר רצינית ומכובדת מאשר מה שמתרחש באגודה בתל-אביב. העניין הוא שפוטנציאל הנזק של אירוע כזה הוא אדיר, ואני לא בטוח שהם יידעו איך להתמודד איתו. עדיף היה לערוך את המלחמה הזו ב"מגרש הביתי" שלנו, ואת הקרבות היותר קטנים (אך לא פחות משמעותיים) בירושלים. אם הייתי צריך להמר, הייתי אומר בצער שמצעד הגאווה היחיד שיהיה השנה בארץ יתקיים באילת. תזכרו את זה.

ותיקן מתקיימת כמדינה נפרדת לגמרי

כך שאי אפשר ממש להשוות אותה לירושלים.

../images/Emo45.gifאני מסכימה. הקטע של המוחצנות גם

נראה לי כתרופת נגד לדיכוי. כשדורכים עליך- כדאי שתרים את הראש אפילו יותר גבוה מהרגיל. ובאמת למה אין לאף אחד בעיה עם מצעד האהבה הפקאצי?

ומה שהכי עצוב זה...

שהאגודה לזכויות הפרט תומכת בביטול
איזו התחסדות
ועוד קיוויתי לפגוש כמה מכם שם- זו יכולה הייתה להיות הזדמנות מצויינת לפגישת פורום
בחיפה בכלל אין כלום אף שנה...

למעלה