הוא בוטלללל

יוסושש

New member
הוא בוטלללל ../images/Emo4.gif

עקב המצעדה גאווה העולמי שיתקיים בירושליים ביטלו את המצעד בת"א בשביל הכנות לקראת המצעד בירושליים ממש עצלנים רבקקקק
שבת שלוםםםם

Annika

New member
לפחות יש המצעד בירושליים בלי בעיות

או התערבות של בג"צ. אני אישית לא אוהבת מצעדים במיוחד אבל אני אראה בטלוויזיה. תגידו, מצעד עולמי- זה אומר שזה מאורגן ע"י אירגון גאווה עולמי או שסתם קראנו לזה ככה בשביל התיירות?

gilad music

New member
גם הבנתי שכל מיצעדיי הגאווה יהיו...

מהשנה הנוכחית בירושלים כפי שקראתי בעיתון השבת של "ידיעות אחרונות" נאמר שם שהקהילה רוצה לאחד כוחות עם הירושלמים ביחיד עם התלאביבים ולארגן מעתה את המיצעד בירושלים, אך למעט השנה הוחלט שיהיה מיצעד אחד והוא מיצעד הגאווה העולמי בירושלים. עוד ניכתב בכתבה שיושב ראש הארגון החליט שהכי כדיי לקיים את מיצעדיי הגאווה מעכשיו בירושלים כדיי לחזק את מעמדה של העיר כבירת ישראל ולהציגה כעיר ליברלית חופשית ומודרנית עם כל הקדושה וההיסטוריה רבת השנים של העיר. אם אתם שואלים אותי , המעשה נבון וחכם למרות שאין בכוונתי לקחת חלק במיצעד גאווה עולמי/ישראלי.

וואללה זה סתם זיןןןןןןןןןן

בעסה שהוא בוטל.. ולא בשביל משהו אני אישית נגד המצעד בירושלים.. כאילו מה
מה מנסים להוכיח פה בכלל..
יש כאן איזורים שרגישים לשלושת הדתות המרכזיות שיש בעולם, יהדות נצרות ואיסלאם, אז למה לעזאזל לעשות להם דווקא למרות שזה מפריע להם ויש את ת"א בכדי להרים מצעד כזה עד לשמיים.. חוץ מזה יש בעיות בטחוניות, ידוע שהדתיים לא הולכים לעשות לנו חיים קלים, ולא רק הם אלא עוד אנשים שיתאחדו בכדי "למגר" את "תופעת" המצעדים בירושלים.. אישית, אני נגד
אין כמו ת"א לדברים האלה.. עיר ליברלית, פתוחה, מודרנית ועם האנשים שהכי יקבלו אותנו בעולם שיש... שבוע טוב

gilad music

New member
../images/Emo128.gifלא מסכים איתך ביכלללל../images/Emo70.gif../images/Emo128.gif

דווקא ביגלל שיש קבוצות פרימיטביות וחסרות אופק בחיים אז אדרבא ביגללם צריך לקיים את המיצעד בירושלים. לא ניראה לי שאנשים יצעדו ויניפו את דגל הקהילה
ברחבת הכותל או במיסגד אל אקצא או בכנסיית הקבר, ניראה לי, ואתה יודע יותר טוב מימני שיש די והותר מקומות בירושלים שהח'ברה יכולים ליצעוד שם... מאז אוחדה העיר אחריי מילחמת ששת הימים , ירושלים היתפתחה מערבה והפכה מעיר מחולקת וברובה ערבית-פלשתינאית לעיר יותר פתוחה עם רוב יהודי-ישראלי ובגישה יותר חילונית, בעיקר בחלקים המערביים של העיר... קיום מיצעד הגאווה העולמי ושאר המיצעדים בעתיד בירושלים מחזק את קשר של ההומואים/לסביות/דו מיניים בהיותם ישראלים אל עיר הבירה שלהם, אנחנו בתור יהודים מוכרחים להראות לעולם שיש לנו עיר בירה קדושה ורגישה מבחינה דתית אך יחד עם זאת היא איננה מיתנתקת מהמודרניזציה שקיימת בעולם המערבי ושדעותיו פתוחות לאנשים בעליי נטיות מיניות כאלו ואחרות. לשנה הזאת בירושלים , לשנה הבאה בירושלים ולעוד אין ספור שנים.....

המ....

"אנחנו בתור יהודים מוכרחים להראות לעולם שיש לנו עיר בירה קדושה ורגישה מבחינה דתית אך יחד עם זאת היא איננה מיתנתקת מהמודרניזציה שקיימת בעולם המערבי ושדעותיו פתוחות לאנשים בעליי נטיות מיניות כאלו ואחרות" אולי זה מה שאנחנו נראה לעולם, אך שנינו יודעים שזה לא באמת כך, ולמרות שאנחנו ניסינו, מנסים ועוד סביר להניח ננסה התקרית של שנה שעברה בי אישית עוררה הרבה מאוד פחד לבוא השנה למצעד והלרגיש בטוח וגאה.

זה תלוי מה המצעד בא לייצג כאן,

את הקהילה ההומולסבית כקהילה, או כאנשים שאוהבים להתפשט בכל הזדמנות.. מספיקים שניים שיהיו מוכנים להוריד בגדים ולהתפשט שם בצעד, והנה לכם המקום ממנו נובעת השנאה כלפינו.. למה להתפשט
למה המוחצנות הזו
מילא מצעד צבעוני מאוד, אבל זה מצעד.. אבל מצעד של עירום
מקומו לדעתי לא בירושלים.. לילה טוב חולה עליכם

gilad music

New member
מסכים עם כל מילה שאמרת../images/Emo45.gif

לא משנה היכן יתקיים המיצעד ת"א ירושלים או אילת כל הקטע של מוחצנות העירום לא מקובלת גם עליי ניראה שאנשים יצטרכו להבין שבירושלים יצטרכו להיות מאוד מאופקים,וביכלל בכול ארוע גאוותי כזה או אחר, אבל עדיין כמו שפירטתי בתגובה למעלה , עדיין ישנן את כל הסיבות הלאומיות שלנו בתור ישראלים גאים , לקיים ארוע בסדר גודל כמו מיצעד הגאווה בירושלים. שבוע טוב שקט ומבורך לכוווווווווווולם אוהב מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

BiWays

New member
ממש לא מסכים

אחת המטרות העיקריות של המצעד בעיניי, היא לחגוג את החופש של כל אדם לבטא את עצמו בצורה שהוא מוצא לנכון. מדוע אף אחד לא מתלונן ש"מצעד האהבה" שנערך בתל-אביב אחת לשנה הוא מוחצן או ראוותני מדי? הרי כמות ותדירות העירום שם הן לא פחותות מאשר במצעד הגאווה. כל הטענות הללו הן לא יותר מכיסוי להומופוביה של אנשים שלא רוצים לראות את אלה עם הנטייה המינית השונה מהנורמה חושפים את החברה המערבית ההטרו-צנטרית במערומיה. אגב, אני לא יודע בכמה מצעדי גאווה היית, אבל אני נכחתי כבר ביותר משניים-שלושה. כמות ה"מתפשטים" במצעדים הללו הוא זניח, זאת המדיה שמתעקשת לצלם דווקא את אלה, ולא את רוב הצועדים הלבושים למשעי.

חולק עליך לגמרי..

אין שום בעיה עם זה ש"העיקריות של המצעד בעיניי, היא לחגוג את החופש של כל אדם לבטא את עצמו בצורה שהוא מוצא לנכון..." אבל למה בעירום
למה אנשים {ועוד דווקא במקום שבו מרוכזים כל כך הרבה דתיים ואנשים שהנושא מאודרגיש להם} צריכם לראות את הדברים הללו
לראות איברי מין של גברים חשופים על משאית זו פגיעה ברגשות של אנשים ותדלח לי, דבר מ.ז.ע.ז.ע
בקשר לזה ש"מצעד האהבה אינו פחות מוחצן", אני שוב חולק עליך, כי כמוך הייתי במצעדים ואני יודע מה זה, אני חי בעולם הזה, ויש שם הרבה פחות מוחצנות
ואם יש, אגב, עד שיש, זה של גברים ובד"כ כלל הם הומואים. הטענות הללו לגבי העירום המלא במצעדים אינם סיפור כיסוי להומופובים, שכן אני איני הומופוב ויכול לומר לך בבירור שזה מפריע לי ומגעיל אותי {לא מפריע לי ברמות שאני לא אלך או נפגע, פשוט מתבייש בשם כל האנשים שלא מוכנים לחשוף את עצמם דווקא בגלל עצם היותם הומואים או "גאים".. ובקשר לפםקה האחרונה שלך, אתה צודק, אכן רוב הצועדים במצעד זה עוטים בגדים, אבל אל ושלא מציגים את זה לראווה על גבי משאיות רועשות ש"קצת" קשה להסתיר את ההתבלטות שלהם מהסובב את המקום..

BiWays

New member
לא דיברתי על עירום מלא

שהוא אקסהיביציוניזם לשמו ולטעמי אפילו אסור על פי חוק (ואשמח אם מישהו יתקן אותי). רוב ה"חשפנות" שאתה מדבר עליה היא החבר'ה עם המכנסונים הקצרים ועם או בלי גופיות, שאני לא רואה בהם שום פסול. להגיד שאנשים במצעד חושפים איברי מין זה לתת כלי נשק להומופובים, כי מעבר לחזה חשוף אני מעולם לא ראיתי שום איבר מין מבצבץ לו במהלך המצעד (אולי קצת אחריו
) ברור שהמצעד בירושלים ייראה אחרת מהמצעד בת"א, אבל לא בגלל ההתחשבות בחרדים אלא כי בשנים האחרונות המצעד הפך סמל למאבק המתחולל בעיר בין הליברלים ההולכים ומתמעטים לפונדמנטליסטים ההולכים ומתרבים, ולכן הוא מקבל משמעות פוליטית חזקה מאוד. אני חושב שהיתה טעות לבטל את המצעד בת"א, ראשית, מפני שאני לא רואה שום קשר בינו לבין המצעד בי-ם: הראשון הוא חגיגה תל-אביבית נהנתנית לשמה, שאין בה שום פסול, והאחרון הוא הצהרה פוליטית. שנית, החרדים והשמרנים בעיר יעשו כל שביכולתם כדי לבטל את המצעד העולמי בי-ם, ולאור האווירה הפוליטית והקואליציה המתגבשת יש סיכויים לא רעים שהם יצליחו, ובסוף נישאר קירחים מכאן ומכאן. אני מאמין שהסיבה האמיתית לביטול המצעד היתה הקשיים הכלכליים של האגודה והמשבר האידיאולוגי שהיא נמצאת בו, וכל השאר זה לוקשים שמוכרים לנו כדי להציג חזית סולידרית כביכול.

אממ.. תסלח לי שוב, שאני חולק עליך,

אבל אמנם אתה לא ראית אבל אני אישית ראיתי גבר מחזיק את הבולבול שלו ומנפנף בו בלי הפרעה במשך שעה עגולה לפחות, לעיני כל... ככה שנשק להומופובים אני בטוח שלא מחלק.. דבר שני, אני לא חושב שהמלחמה שלנו נגד הדתיים ונגד מתנגדיינו צריכה להיות דבר שאנחנו יזמנו מראש, נכון שהם לא אוהבים אותנו, נכון שהם מגלים אלימות כלפניו לפעמים, נכון, הכל נכון, אבל כאשר אתה עושה משהו שמפריע להם, שמציק להם, משהו מאוד לא מכובד מבחינתם, אז מי כאן מלהיב את האש
מי כאן גורם להתגרות, אנחנו, או הם
נתקלת בגילוי אלימות
תעשה את כל מה שביכולתך בכדי למנוע מקרה חירום ואם צריך אז גם תשיב אש, אבל, אל תדליק אותה בעצמך.. לא חסרים ערים בארץ שישמחו מאוד לארח את המצעד ואותנו בכלל, ככה שירושלים באמת צריכה להיות האופציה האחרונה.. מבחינה פוליטית אתה לא חייב להוכיח שום דבר, מי ששונא אותנו שונא וימשיך לשנוא, אבל מי שלא שונ אותנו, ובכל זאת רואה שאנו מתעקשים לקיים את המצעד דווקא במקומות הכי קדושים לכל שלושת הדתות המרכזיות בעולם! ובכך, אנו מתעקשים שגם ישנאו אותנו יותר.. מיותר אחי.. ממש מיותר.. לילה טוב

תמונה מצורפת להודעה ../images/Emo26.gif

סתם לשם דוגמא שכן אם זה לא עירום אז מה זה כן... {לא קשור לזה שמנפנף בבולבול שלו..}

יוסושש

New member
אין לי מיליםםם

הכלל נכוןן פשוטטט הכלללללללל מואההה רנושיי חיים שיליי

drnaji

New member
בקשה ../images/Emo26.gif

בפעם הבאה תכתוב בכותרת "נאג'י זה לא רילוונטי לגביך" או בקיצור:נזלר"ג

יוסושש

New member
חחחח נאג'י

איזה בני גורןן אין איןן ...חחחחחח פעם הבאה אני התחשב בך נשמה

drnaji

New member
צעייייייייייייייייייייייייר ../images/Emo24.gif

אני מבין שיש פרסומות בערוץ הילדים ולכן אתה פנוי
כפרה עליך
+ |כאפה|

white star

New member
../images/Emo54.gif ביום שבו תהיה גאה בעצמך

אז תבין את החשיבות של המצעד בי-ם. ואין לי כוונה להגיד את כל הסיבות הבנאליות למצעד, אמרו לפניי ובינכה זה לא ישנה את דעתך. שורה תחתונה: אני הולך להיות שם (אם זה לא ייפול לי על בחינה) ואתה?

אני לא גאה במה שאני

בדיוק באותה מידה שאני לא מתבייש בעצמי. אני לא רואה סטרייטים הולכים ברחוב עם "דגלי סטייטים" ו'גאים' על כך שהם סטרייטים, הם פשוט לא מתביישים במה שהם.. כמוני.. אני ממש ממש לא נגד המצעד אלא נגד קיומו בירושלים העיר הקדושה לכולם, ואני לא חושב שאם אתה תלך חצי ערום במצעד זה יוכיח כמה שאתה לא שונה וכמה שאתה כמו כולם, אלא יוכיח ב.ד.י.ו.ק. ההפך... אם אני אהיה שם
ברור
נוכחות תהיה, עירום לא

למעלה