הוא אמר...

אחלה רינבואו נשמע (כמו רדבול)

אהבתי את הסיפור על איוב מזכיר לי שוב את הבגרות, באש ובמים אתה אומר, חושבת שזה יפה לותר לאהוב ולתת ולתת אך יש גבול לא? סמרטוט? זה מי שגורם לעצמו להיות ככה.

אריסטו m

New member
וזו אשר תיקרא...אהבה ללא תנאי ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אנשי פורום ונשות פורום נפלאים ונפלאות..... אם רק נרשה לעצמנו,לרגע,להתעמק במילות השיר ולנסות לקרוא בין השורות... נמצא כי אין השיר מבטא במילותיו אלא אהבה ללא תנאי... אהבת האישה מופנית כלפיי בחיר ליבה מבלי שיהיה בה רצון,ולו הקל שבקלים, לקבל ממנו דבר כלשהו בתמורה לאהבתה... כל אשר היא רוצה הוא להמשיך באהבתה,ע"פ דרכה,באין מפריע...(וזאת מבלי לפתח כלפי בחיר ליבה מערכת צפיות כלשהי...)ויהיה המחיר אשר יהיה... לדעתי לא משתמע ממילות השיר כי יש בדעת הגבר להפוך את הכותבת לסמרטוט... (והיא בוודאי שאינה רואה באופן הבעת אהבתה ביטוי של ביטול עצמיותה). כבר בבית הראשון מסתבר כי הגבר מנסה להסביר לכותבת מה עלולה להיות מנת חלקה אם תלך אחריו...(ולא שהוא מבקש אותה ללכת אחריו...זו פשוט בחירה שלה...!!!) אהבתה אליו כה טוטאלית ועצומה עד שהיא מבטלת כל מכשול,כאב וסבל אפשריים בהתייחסה אליהם כאל כאל סוכריות ופרחים...
בנוסף לכך,גם מילות הגבר המופנות כלפיה,בבתים הבאים בשיר,מתארות שוב את נסיונותיו להעמיד אותה בפני מציאות עתידית,אפשרית...בגידה...עזיבה... (להזכירכם....לא משתמע במהלך כל השיר כי הוא מבקש אותה להיות עימו... להיפך,הוא מנסה להזהיר ולהאיר את עיניה ולהמחיש עד כמה למודת סבל היא עלולה למצוא את עצמה בעקבות ההתקשרות עימו...) והיא,לא נבהלת ולא מוותרת... היא בשלה...אוהבת עד כלות...ללא תנאים וללא צפיות... אגב,השיר פנקס הקטן(שהוזכר אף הוא לעיל)הוא אותה גברת בשינוי אדרת... פנקס אוהב את הוד מעלתהבאופן טוטאלי וכל מה שהוא יודע לעשות זה לתת מעצמו מתוך אהבה אינסופית שאין בה כל ציפייה לקבל לעצמו דבר כלשהו מהוד מעלתה... אגב,פנקס ממשיך בשלו באהבתו כלפי הוד מעלתה בעוצמה מטורפת שמביאה אותו לאבד את עצמו...(ביטוי עוצמה שאיננו מוצאים בשיר:"זמר שלש התשובות"). בסה"כ,כפי שכתבתי בתחילה מדובר במצב של אהבה ללא תנאי...נתינה טוטאלית מבלי לצפות לתמורה כלשהי ומבלי לבקש אותה(את התמורה).... יחד עם זאת,אני מוצא לנכון להדגיש כי האופן שבו מוצגת אהבה זו (לפחות בשיר "פנקס הקטן") הוא קיצוני לחלוטין...וכל קיצוניות (תהא אשר תהא..) משוללת בעיניי מעיקרה... אז מהי אהבה ללא תנאי...??? אהבה ללא תנאי משמעה: נתינה (מה-
)ללא ציפייה של קבלת תמורה כלשהי... פשוט לתת כי אני רוצה לתת (כי עצם הנתינה עושה לי טוב) ולא כי אני רוצה/מצפה לקבל תמורה בעקבות הנתינה ... אהבה ללא תנאי זוהי האהבה באחד מביטוייה הגבוהים והנעלים ביותר,אם לא הגבוהה והנעלה ביותר... חשוב לציין כי (לדעתי) יכולת ביטוי אהבה ללא תנאי הוא בין השיעורים המשמעותיים ביותר,אם לא השיעור המשמעותי ביותר...(!!!)שעל כלל המין האנושי להתנסות בו (מתוך כוונה להגיע לשם בשביל להישאר...) כך או כך מדובר בשיעור לא קל כלל ועיקר...ובוודאי שלא רבים עומדים בו בהצלחה...
(אינני מעיד בכך על עצמי כעל אחד שבהכרח הוכיח את עצמו בשיעור זה בהצלחה...ולכן יש עוד את כל החיים לחיות...לנסות ולהתנסות...כדי להשתפר וכדי לצמוח טוב יותר ונכון יותר בעיקבות ההתנסויות הנ"ל...ואז אפילו השמיים לא יהוו גבול....
) טוב,טוב....אני כבר מסיים....אל תאבדו את סבלנותכם/ן...
זה הכל בגלל ניצת,המנהלת,היא פשוט קראה לי....
מקווה שדברי,כפי שנכתבו לעיל,יאירו את הנושא באור,אולי, שונה במעט מהלך החשיבה היותר שכיח בנדון...(וודאי שאשמח אם אני טועה באמירה זו...) "זה הכל" להפעם... המשך יום נעים....ותחשבו על זה... אריסטו....(הולך ללבוש שכפ"צ...אף פעם אי אפשר לדעת מה תהיה תגובת ההמון........
)

אריסטו m

New member
אויש...ניצתושש.פתחתי בטעות שרשור חד

וואי...אני מה זה מצטער.... אם תוכלי בדרך כלשהי להצמיד את ההודעה לשרשור המתאים.... לעזאזל....איזו טעות טיפשית...
ניצתושששש.....סליחה מתוקה..... אריסטו....(טוב אני אצטרך ללמוד לחיות עם זה.....כי עם ניצת זה כבר לא ילך לי.........
)

ואוו אריסטו ../images/Emo24.gif

איזו מחשבה נפלאה כמעט זהה לשלי ואגיב בהמשך כי עכשיו הולכת לנום את שנת היופי שלי... כן מה לא ידעת? יש לי כזו,איך אוכל להשאר
רעננה? ראית אריסטו? הצמדתי את ההודעה לשרשור,הרי יש לי מטה קסמים
מה? מה אמרת? עם ניצת לא ילך לך? שכחת שאתה אהובי משכבר הימים
זה שמלווה אותי כבר כל כך הרבה חודשים? טוב עכשיו תאנח ברווחה ו
רגע רגע עוד רגע אחד תתקרב עוד טיפה

אריסטו m

New member
ניצתוששש....מתוקה ../images/Emo24.gif

וואו את מדהימה..... ניצתושששש הקוסמת......
נפלאה שכמוך....כ"כ הרגיזה אותי הטעות לגבי פתיחת ההודעה החדשה...ואת בנון שלנטיות סידרת את העניינים כהרף עין... טוב עכשיו אני נאנח לרווחה והולך להנות.... מה-
שנשלחה לי... אז יאללה ביי...
אריסטו...(איזה מזל שניצת השתתפה בזמנו בקורס לקוסמים...
)

ההמון מגיע עם הגרזנים../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif

אריסטו יקירי, מסכימה איתך לאהבה אין דרישות וזו בעצם האהבה האמיתית. נישואים למשל זו גרסה מזויפת של האהבה כי יש פה התחיבות שלכאורה אין לה קשר עם אהבה. אבל הפחד יצר את הנישואים והפחד יצר את האהבה כפי שאנו רואים אותה, והפחד שאני ניזונה ממנו ומאוד משתדלת שלא, הוא שמביא אותי להבנה שמעולם לא ארצה גבר שישוב אלי מזרועות האחרת. נתינה לאחר צריכה להיות מתוך לב שלם, לא כמניפולציה על מנת להשיג ממנו דברים שאני מעונינת בהם. אבל אתה ואני חיים בחברה מסוימת ובה דפוסי התנהגות כאלה ואחרים. ואשה שאהובה יחזור ויבגוד בה, אם תקבלהו חזרה תחוש כסמרטוט, וכך ממילא יתיחסו אליה האחרים.

אהבתי... אריסטו......./images/Emo23.gif../images/Emo141.gif../images/Emo121.gif

אתה כותב מדהיייייייייים, וצורת המחשבה שלך יפהההההה כל כך כשכתבתי לראשונה, ההתייחסות היתה ביטול של קשר מסוג כזה... אך .... הכל תלוי מאיזו זווית מסתכלים אכן, האהבה שתיארת... זו האהבה לה אני מייחלת (אם כי מודה ומתוודה....כדברי אלונה, הפחד עדיין מנהל אותי, ביחוד לאחר פרידה כואבת ובגידה, לאחר קשר של 12 שנה...) חושבת, שהאהבה אותה מציירת האישה, היא האהבה ללא תנאים, ובאותה מידה, אותה אהבה, תגרום לה, לשחרר את אהובה אם וכאשר יחליט שאושרו יהיה אצל אחרת. זו האהבה האולטימטיבית לדעת לשחרר ... ברגע הנכון יחד עם זאת, להשאר... כאשר חייו כבר במקום אחר, להזרק או בעצם, להיות מושלכת... זו כבר דרך אחרת להפרד דרך מכוערת דרך משפילה אותה אישה...עם אותה עצמת אהבה כפי שיש לה (והיא מדהימההההההההה) תדע לשחרר את אהובה כאשר תקלוט שאושרו במקום אחר על אף הכאב הנורא על אף הפרידה הדואבת היא תספוג את הכאב, לטובת אותו מושא האהבה שלה, ולמען אושרו אבל זאת....מבלי שתצטרך להיות מושלכת והרי אהבה...אי אפשר להבטיח לתמיד זה תמיד לכאן ועכשיו אדם שמבטיח שתמיייייייייייד יהיה, ואהבתו עימו, משקר מראש שכן...לא יוכל לדעת אדם שכל יום יקום בבוקר, ויבחר מחדש באישה שלצידו, הוא האוהב האמיתי.

If You Love Somebody Set Them Free

STING If you need somebody, call my name If you want someone, you can do the same If you want to keep something precious You got to lock it up and throw away the key If you want to hold onto your possession Don´t even think about me If you love somebody, set them free If it´s a mirror you want, just look into my eyes Or a whipping boy, someone to despise Or a prisoner in the dark Tied up in chains you just can´t see Or a beast in a gilded cage That´s all some people ever want to be If you love somebody, set them free You can´t control an independent heart Can´t tear the one you love apart Forever conditioned to believe that we can´t live We can´t live here and be happy with less So many riches, so many souls Everything we see we want to possess If you need somebody, call my name If you want someone, you can do the same If you want to keep something precious You got to lock it up and throw away the key If you want to hold onto your possession Don´t even think about me If you love somebody, set them free​

אביגיל בדיוק השיר שהתנגן לי בראש

אוהבת אותו, אבל איך , איך עושים את זה

לענות לך בתור משחררת סידרתית?../images/Emo6.gif

לויכולה . לורוצה. רק לאמר ששיחררתי ככה. כי אהבתי. בשֶל תפוח.

אריסטו אהבתי את המשפט

אהבה ללא תנאי משמעה: נתינה (מה-)ללא ציפייה של קבלת תמורה כלשהי... פשוט לתת כי אני רוצה לתת (כי עצם הנתינה עושה לי טוב) ולא כי אני רוצה/מצפה לקבל תמורה בעקבות הנתינה ... משפט יפה נכון ולכל דבר גם שלא קשור באהבה, צריך לדעת לעשות משהו מרצון מבפנים ללא תנאים וללא תמורה.

אריסטו m

New member
מוצאת...מתוקה....../images/Emo24.gif

יקירתי.....ת´געגעתי..... מה שלומך ...??? כל כך הרבה זמן שלא יצא לנו...."להיפגש"....
מתוקה שכמוך....גמני אהבתי את תגובתך כפי שתיארת לעיל לגבי דעתך על מילות השיר ועל המשמעות של האהבה בעינייך... ועכשיו אני יוצא לטייל ב-
.... אולי "אתקל" בך באחד החדרים....מעניין באיזה חדר זה יהיה....???
ובנתיים קבלי ממני
ו-
אריסטו....(וואללה,המוצאת הזאת משהו.....
)

נשמה אריסטו אתה משהו

רגע מתנשפת רצתי לקיוסק ממול לקנות סיגריות מוכנה לא לעשן העיקר שיהיו לידי. מה שלומך מקסים אחד? (וואלה יצא לי אפאצי בטח זה נכון) גם אני התגעגעתי ובמיוחד לנשיקות והחיבוקים (
) אתה מתוק אמיתי בחיי שיהיה לך ערב מקסים ואולי גם אני אלך לטייל קצת בחדרי ה
כי כנראה שלא בדקתי את כל הפינות. ובנתיים כדיי שלא תשכח אותי (אווי לך) קבל 999 נ
(מצטערת 1000 יקבל רק אהובי)

אריסטו m

New member
מוצאת...שמעתי נשיפות....../images/Emo6.gif

אההה....זה בכלל בגלל שרצת לקיוסק.... ואני כבר חשבתי....נו מה לעשות הדמיון המפותח התחיל להיכנס להילוך..
מתוקה שכמוך...התעטשת...??? לבריאות...
ועכשיו תגידי.... לשכוח אותך...??? השתגעת..???
איך אוכל....??? ואחרי 999
ות בכלל אין על מה לדבר....
ומה זה גרמת לי ל-
....לדעת שרק
אחת מפרידה ביני לבין אותו אחד שיקרא אהובך...וואו....אחללה... אגב רק שתדעי לך אריסטו לא נשאר חייב...
ובנתיים,ערב נפלא שיהיה לך מוצאת מתוקה.... אריסטו....(
ראשונה...
שנייה...
שלישית...לאט לאט מוצאת....כל הלילה לפנינו.....
)

חופשי אריסטו

יש לי סיגריות ככה שאין בעיה לא לישון אבל תתחיל אתה חייב עוד הרבה .. קח עוד אחת (ללא חיוב)

אריסטו m

New member
מוצאת....אם לא שמת לב....

ב-
נוספת זו השלמת ל-1000 וכיוון שכך שמת לראשי את ה-
.... ובכך הפכת אותי ל...........אהובך.......
וואו....... אריסטו....(אופס....התבלבלתי בספירת הנשיקות....
)

למעלה