הוא אמר...

../images/Emo10.gif

נושא שמעורר כל כך הרבה אמוציות ומחשבות,ציפיתי שלא יהיה מי שאין לו מה לומר... יערית? גורן? מוצאת? שחף? מעוף? אריסטו? חופשי כרוח ים? ועוד כל מי ששכחתי לציין את שמו אין לכם מה לומר,אנשים דעתניים שכמותכם?

maof

New member
ניצתי

עם הזמנה כזו......
חייב להענות אבל סליחה אם התיחס לדבר אחר בימים האחרונים מצב הרוח נימצא הי שם מתחת לשטיח
עם כל הרצון להגיב איתך הסליחה הראש במקום אחר
בנוסף לזה יש איזה שהם בעיות מנהלתיות להגיע למחשב אחרי השעה 4
אבל אם באהבה מדובר......... אהבה אמיתי ללא שיקולים זרים הרצון להעניק את הטוב ביחסים ולגעת יחד בטוב ובאושר עד לרגע של הבגידה אני חושב שיש דברים שהם הקו האדום ופגיעה באמון אני לא חושב שיש דרך חזרה...... מעוף

../images/Emo45.gif מעוף תודה ו...

קח לך
אחד לדרך אל תגיד שהוא לא נתן לך טיפת מצברוח
יבואו ימים קלים וטובים יותר ,אני בטוחה.

חיוכים37

New member
ניצת, רצית תגובה!!!

למרות שאני מאמינה גדולה באהבה , לא חושבת שקשר יכול להיות מבוסס על חוסר הדדיות.

*יערית

New member
ביקשת..קיבלת..../images/Emo13.gif

לא יצא לי לאחרונה לשבת רציני אל מול המחשב, כך שמצטערת שתשובתי בוששה לבוא! אכן כתבו פה כמעט את כל התגובות האפשריות, ואני שחלמה ותמיד חולמת שרק אהבה תוביל את דרכי , אני שנסחפתי בחיי עד מעבר לים להיות עם אהוב, שאמרתי שאנטוש את הכל רק עבורו....התאשתתי בדקה ה-90, והבנתי שלהקריב משמעו חוסר אהבה,להעניק ולתת הינו אהבה. אז ככה בחיי הכרתי לא פעם אהבה,ובאמת היא היתה ללא סיג וגבולות, אך לעולם ! לעולם!!!!!! לא ההיה מוכנה לומר שיבגוד בי ועדיין אחכה לו...אני חיכיתי לאהבה הראשונה בחיי 7 שנים מעבר לגבול....מכתבים(אז לא היה אינטרנט מפותח) חבילות,מתנות ,טלפונים וכל מה שניתן בכדי לגעת ולחוש..אך זה נגמר למרות שאמרנו שרחוק מהלב רק מקרב אותנו יותר ויותר.... ********* וכשרגע האמת הגיע פעם בחיי וגיליתי חבר שניסה לבגוד,הוא מסכן לא ידע שעל חטא כזה אני מכה כפול!
ולא לא מוכנה לחכות לאף אחד ולאהוב אף אחד שיאמר לי לחכות לו כאשר הוא מתהולל או ידחה אותי מעליו, בואי נאמר אחרת הוא יכול לחכות לי בעוד אני ימצא את האושר שלי בזרועות אחר..יש "תנאים " שאני מוכנה לקבל על עצמי..אך מאמינה גדולה אני באהבה ללא תנאים! אבל משפט אחד אמרתי פעם בחיי:"אם תאמר לי ללכת אלך אם תאמר לא לחזור לא אחזור אך דבר רק אחד אל תשאל אל תאמר לי אותך לשכוח כי את זאת אהובי לא אוכל בשביל זה לא יהיה לי כח. " וזה באמת קרה כך.....
אבל היום אני סוגרת מעגלים עם העבר..עם הזיכרונות הכ"כ מתוקים שלי.. ורצה אל העתיד שכ"כ נוצץ לי וחשוב לי ..ואני שם ב-101% בנפשי וגופי וחלומותיי.. עדיין נאיבית עדיין תודה לאל לא נפגעתי מאהבה,אולי התאכזבתי אבל זה לא שבר אותי רק חיזק אותי לחיים יותר.

יערית וחיוכים../images/Emo24.gif

נהדרות ,שמחה שהגבתן ואני? עדיין שומרת לי על זכות השתיקה וכשיגיע הזמן מבטיחה לומר את דעתי ולהסביר מדוע אומרת - כן ,כן ועוד הפעם כן !

אין לי מילים......./images/Emo121.gif

מכירה את השיר, ותמיד האזנתי למנגינה, לא שמתי לב למילים... עכשיו קראתי, בתשומת לב... וכאבתי.. אהבה.... מקנאה באוהבים עד כלות... אבל אהבה שכזו...? אובססיה, תלות, ביטול עצמי, כבר לא אהבה אישה שאהבה בליבה, תדע גם מה גבולותיה לא תיתן לרמוס אותה לשכוח? לא שוכחים אף פעם אני לא שוכחת לפחות כל אהבה, צרורה בזכרונות, במכתבים צרורים בסרט אדום או לבן אם זה מהתיכון, אם זו האהבה לאבי ילדי (על אף הבגידה) ואם זו אהבה של אחרי ... כל אהבה כבודה במקומה מונח והלב...עובד שעות נוספות אך גם סופה של אהבה, כבוד בצידה ואם נגמרה היא, לא מחכים לבגידה, לזריקה, לבקשה לשכוח לזרוק לרחובות? להשליך? רק זבל משליכים ואילו אהבה גם כשנגמרת מהצד השני יש דרכים להפסיק הקשר לפני שהופך למלוכלך.... ממש לא מאמינה באהבה שכזו... עצוב...

*יערית

New member
כן כן ועוד הפעם כן......

זו זכותך הלגיטימית... והלוואי ורק תהייה מאושרת בחייך! אני חושבת שהגברים של היום לא כ"כ מתלהבים מהרעיון של אישה שטיח(אם הבנת את כוונתי
)

יערית

מעניין מאיין המסקנה של אישה שטיח או סמרטוט... אני חושבת שהספקת קצת להכיא אותי
ובעניין הגברים? איני צרכה רבים רק גבר אחד יחיד ומיוחד

*יערית

New member
אל תבלבלי יקירתי....

אני אמרתי את דעתי ש הגברים(או הגבר הממוצע) לא שמח לפגוש באישה שרוצה להיות שטיח אדום וסמרטוט היה רעיון שלי
האחד והיחיד כבר תפוס.....
אבל תמיד ניתן למצוא אח תאום ....
בטח רק האחד והיחיד

מתוקתי

אז ככה... מי אמר שאני רוצה את הגבר הממוצע? הוא צריך להיות הרבה יותר מממוצע... ו...האחד והיחיד עבורך תפוס
אבל שלי עדיין לא נמצא...אבל הוא בדרך ועוד מעט קט ינקוש על הדלת

*יערית

New member
אוהבת כ"כ

את הסיגנון שלך..... את כלבבי
טוק טוק...הגיע?
בהצלחה יקירה...מגיעה לך ובגדול!!!!!!

לא,זה היה מוכר השטיחים ../images/Emo3.gif

ואני כבר כמעט יצאתי במחול
לא נורא ,בטח הנקישה הבאה... תודה מתוקה

ניצת קולטת אותך כנראה שהוירוס ברח../images/Emo8.gif

שמחה שחזרת לעצמך ועכשו קבלי
לא מדבק, יקרתי כיון שהעדפותיי כרגע השתנו אני מוצאת זמן רק בשעות אלה לפניי שינה, וכמובן שאני רואה שאת מחכה לתגובתי, בשל העייפות מקוה אני שאגיב על מה שרצית שאגיב, כי כשאני עיפה אינני מרוכזת מי יודע מה. אהבה או איזו מילה גדולה פשוט גדולה, אהבה זה דבר גדול קשה להגדיר ולאמר בדיוק את התאור כי לדעתי צריך להרגיש, בטוחה שקרה לרבים ממני שאהבו בחייהם ואף הצהירו על זה בגדול ואז התאהבו שוב ואמרו וואו הפעם זה באמת ואולי גם בפעם השלישית, לדעתי אנשים רבים לא יודעים מה היא אהבה, אהבה אמיתי אני מתכונת, אהבה אמיתית היא באה מבפנים ללא כעסים (קטנים או קיי) לעשות האחד לשני מכל הלב ללא חשבונות ללא טענות, באש ובמים מכירים את המשפט? פשוט ככה, אך לצערי נוכחתי לדעת שאין הרבה אנשים שהאהבה דופקת על דלתם או שפשוט הם שוכחים לסגור את הדלת. מה זה ממוצע ניצת ממצוע זה מצוי והמצוי הריי לא רצוי, שמחה שאינך מסתפקת במצוי כי לדעתי עדיף לבד, ומי בדיוק השטיח או הסמרטוט? (לא בטוחה שעקבתי נכון) הטיפש ? האוהב? זה שקוראים לו פרייר? ולמה לאהוב זה להיות פרייר? למה היום אנשים שוכחים לאהוב נכון, גם לאהוב צריך לדעת, לאהוב איך שהצד השני היה רוצה ולא כמו שאתה רוצה, לתת מה שרוצים לקבל ולא לתת מה שנוח, אהבה, מילה גדולה מכירה אותה מגיל צעיר, מכורה לאהבה לא חיה בלעדיה (לכן אני ככה עכשו) אי אפשר בלי לאהוב אי אפשר בלי לתת ואומרים שגם לקבל צריך לדעת. לגביי המשורר שכתבת עליו אלטרמן? יש לי בעיה בספרות שונאת פשוט שונאת, הפעם האחרונה שלמדתי ספרות זה היה לפניי 3 שנים כשהשלמתי בגרות חלקית בספרות, אז לא קורא שירה לא מבינה אותה, מבינה את האהבה מהחיים, פגוע ממנה? לא יודעת, חושבת שאנחנו פוגעים בעצמנו לדוגמא אם נישאר במערכת שעושה לנו לא טוב ונגיד: אבל אני אוהבת אותו.לא פגוע אלא כואבת כואבת את כאב האהבה הגעגוע אליה אל היופי שבה. הכאב לרוב עובר (עובר יותר טוב אם מתאהבים מהר באחר, למרות שלא מומלץ) אך הצלקות הקטנטנות מאהבה שהייתה משמעותית, כמעט אמיתית, קשה אך עובר עד לאהבה האמיתית באמת, שלא אמורה להכאיב אלא לעשות טוב טוב בכל הדברים. אהבה אמיתית אמורה להעביר מכאוב, גורמת לצחוק (גם אם לא מצחיק כל כך) שוכחים לריב על שטויות (שזה נפוץ בקרב אוהבי השקר), לתת להעניק לשמוח ולהנות מהחיים היפים, כי הם כאלה רק שאנו לפעמים שוכחים אותם מרוב דאגות מרוב כאב כאב מיותר של חיי היום יום. אז מה את חושבת ניצת? (האביר שלי יתדלק את הסוס כבר?
)

*g99

New member
לדעתי,

ישנה פה אחיזה בדבר מסוים,מעין תלות מסויימת. אני חושבת שלוותר על האושר האמיתי שלא עצמי זה הדבר הכי נורא! האדם הכי יקר לי זו אני. אני לא ארשה לעצמי לוותר על זכויותי בכדי לרצות אחר... אם אני מרגישה שמזלזלים בי אני יעמוד על כבודי,אפילו אם יכאב לי ואאלץ להיפרד,כך לפחות העצמאות שלי והחופש לי לא ילקחו ממני! g99...

rainbow too

New member
קורבנות / עצמתיות

מעניין. היה לי ולחברה מהעבודה דיון על השיר הזה.. אני אישית חושב שזה שיר קורבני. האשה מצידה מוכנה שהגבר ישפיל אותה יעשה בה כל שעולה על רוחו רק שלא יגרום לה לשכוח אותו.(הדבר היחידי אגב שהוא לא יכול לעשות). האשה מבטלת את עצמה. היא לא קיימת. רק הגבר שלה קיים. מצד שני האשה הזו עצמתית. היא הולכת עם האהבה שלה עד הסוף. והכח שלה הוא באהבתה. שום דבר לא יכול עלייה. לא יזיז לה אם הוא יגרש אותה, יתעלם ממנה, לא יאהב אותה, יעשה בה כרצונו. היא בשלה, היא עומדת על אהבתה ולא מוותרת. זאת עצמה. השיר משול אגב למשל איוב מהתנ"ך. למי שלא מכיר, בקצרה: איוב היה אדם עשיר עם צאן ובקר בית מפואר אשה ובנים... ואלוהים שלח את השטן לנסותו.. השטן הרס לו את הבית הרג את צאנו, הרג את בניו, ואפילו בגופו פגע אך איוב נשאר באמונותו לבורא.

למעלה