ניצת קולטת אותך כנראה שהוירוס ברח../images/Emo8.gif
שמחה שחזרת לעצמך ועכשו קבלי
לא מדבק, יקרתי כיון שהעדפותיי כרגע השתנו אני מוצאת זמן רק בשעות אלה לפניי שינה, וכמובן שאני רואה שאת מחכה לתגובתי, בשל העייפות מקוה אני שאגיב על מה שרצית שאגיב, כי כשאני עיפה אינני מרוכזת מי יודע מה. אהבה או איזו מילה גדולה פשוט גדולה, אהבה זה דבר גדול קשה להגדיר ולאמר בדיוק את התאור כי לדעתי צריך להרגיש, בטוחה שקרה לרבים ממני שאהבו בחייהם ואף הצהירו על זה בגדול ואז התאהבו שוב ואמרו וואו הפעם זה באמת ואולי גם בפעם השלישית, לדעתי אנשים רבים לא יודעים מה היא אהבה, אהבה אמיתי אני מתכונת, אהבה אמיתית היא באה מבפנים ללא כעסים (קטנים או קיי) לעשות האחד לשני מכל הלב ללא חשבונות ללא טענות, באש ובמים מכירים את המשפט? פשוט ככה, אך לצערי נוכחתי לדעת שאין הרבה אנשים שהאהבה דופקת על דלתם או שפשוט הם שוכחים לסגור את הדלת. מה זה ממוצע ניצת ממצוע זה מצוי והמצוי הריי לא רצוי, שמחה שאינך מסתפקת במצוי כי לדעתי עדיף לבד, ומי בדיוק השטיח או הסמרטוט? (לא בטוחה שעקבתי נכון) הטיפש ? האוהב? זה שקוראים לו פרייר? ולמה לאהוב זה להיות פרייר? למה היום אנשים שוכחים לאהוב נכון, גם לאהוב צריך לדעת, לאהוב איך שהצד השני היה רוצה ולא כמו שאתה רוצה, לתת מה שרוצים לקבל ולא לתת מה שנוח, אהבה, מילה גדולה מכירה אותה מגיל צעיר, מכורה לאהבה לא חיה בלעדיה (לכן אני ככה עכשו) אי אפשר בלי לאהוב אי אפשר בלי לתת ואומרים שגם לקבל צריך לדעת. לגביי המשורר שכתבת עליו אלטרמן? יש לי בעיה בספרות שונאת פשוט שונאת, הפעם האחרונה שלמדתי ספרות זה היה לפניי 3 שנים כשהשלמתי בגרות חלקית בספרות, אז לא קורא שירה לא מבינה אותה, מבינה את האהבה מהחיים, פגוע ממנה? לא יודעת, חושבת שאנחנו פוגעים בעצמנו לדוגמא אם נישאר במערכת שעושה לנו לא טוב ונגיד: אבל אני אוהבת אותו.לא פגוע אלא כואבת כואבת את כאב האהבה הגעגוע אליה אל היופי שבה. הכאב לרוב עובר (עובר יותר טוב אם מתאהבים מהר באחר, למרות שלא מומלץ) אך הצלקות הקטנטנות מאהבה שהייתה משמעותית, כמעט אמיתית, קשה אך עובר עד לאהבה האמיתית באמת, שלא אמורה להכאיב אלא לעשות טוב טוב בכל הדברים. אהבה אמיתית אמורה להעביר מכאוב, גורמת לצחוק (גם אם לא מצחיק כל כך) שוכחים לריב על שטויות (שזה נפוץ בקרב אוהבי השקר), לתת להעניק לשמוח ולהנות מהחיים היפים, כי הם כאלה רק שאנו לפעמים שוכחים אותם מרוב דאגות מרוב כאב כאב מיותר של חיי היום יום. אז מה את חושבת ניצת? (האביר שלי יתדלק את הסוס כבר?
)