ועכשיו תורי
אחרי קשת של דעות ושלל סגנונות , הרי הבטחתי... השיר מסמל עבורי אהבה אמיתית,אהבה טהורה,אהבה ללא תנאי כמו שאריסטו אמר. זו אהבה פשוטה, בלי גינונים,בלי ענייני כבוד ואגו.פשוט אהבה.הסביבה לא מעניינת,מה חושבים אחרים לא חשוב... היש משהו טהור שמשתווה לזה (ואל תגידו אהבת הורה לילד כי זה כמעט ומובן). אגב גם מבחינת השיר לא נאמר שהוא עשה ,אלה רק שאל,עשה מבחן אהבה... ונשאלת השאלות : האם תרצי אותי למרות שאין לי ממון? כן - אוהב והאם עדיין תאהבי אותי אם אבגוד? כן - אוהב (מה? האהבה נגמרת אם היתה בגידה? סימן שלא היתה כאן אהבה אלה אגו) ואם אומר לך שאיני רוצה אותך יותר,האם עדיין תאהבי? כן אוהב ואשחרר אותך לדרכך. רק דבר אחד אל תבקש ממני - אל תבקש לשכוח אותך... הרי זו היא אהבה טהורה כפי שאמר אריסטו בלי כל ציפיה לקבל משהו בתמורה... האם מיניות היא אהבה? (הרי בשלב מסויים התשוקה כבר לא נשארת בעינה). אהבה כפי שאני רואה אותה מבוססת על חופש ולא על צרכים או ציפיות. באהבה שכזאת קיימת עוצמה בדיוק ההפך מ"סמרטוטה",באהבה כזאת יש התחברות לעצמך ,לנשמה. ועכשיו וידוי קטן - גם אני לא כל כך שמתי לב למילים לפני שנים.אבל בחיי היה אחד מיוחד שבשיחה אחת אמרתי לו - "אם תגיד לי ללכת אלך,אם תאמר לא לחזור לא אחזור" אז לא ידעתי שיש כזה שיר והאירו את עיני... ומאז זה המנון הביית. ומאז לא חזרתי , אבל גם לא שכחתי,אוהבת עד היום אהבה אדירה (עברו שנים מאז) אהבה לאדם,שמחה לראות כשהוא מאושר,עצובה כשעצוב לו וחברה טובה עד היום.אגב לעולם לא אחזור!!!