הדוגמניות פרק 7

c o e x i s t

New member
היד יצאה מוזר ברמות, ולמה היא לא הסתכלה

למצלמה.. זו יכלה להיות תמונה מגניבה בטירוף.

V i s t a

New member
קטיה מעצבנת

היא נראת כמו הבנות האלו שיתקעו לך סכין בגב ולעאזל התספורת שלה עושה לה ראש בצורת מניפה.

kimi d

New member
איככסהההה

יואווו היא כזאת מכוערתתתתתתתתת ביעיננייי

c o e x i s t

New member
היא יפייפיה ברמות :)

טוב היא רוסיה XD למרות שיש לה אופי קצת דפוק אבל שיהיה, כל היום דרמות דרמות דרמות.

V i s t a

New member
סוף סוף לא נראה את הפה שלה פתוח כול הזמן!

וגם לא אותה. D:

kimi d

New member
סוף סוףףףףףף

מישהו היה צריך להוריד לה את האף ומהרררר

i v g y

New member
אולרייט

אז ככה קטיה עולה לי על הוריד כבר הרבה זמן אבל הפעם זה כבר עבר תגבולות הכי אהבתי שקארין חשה שהיא עשתה עבודה כלכך טובה "אחרי שהוא הביר לי סיימנו תתמונה מאוד מהר" ממש לראות את סשה בבגד ים זה היה קצת נוראי, גופה שבאה להתרחץ אחרי שנים אהבתי את אלה גם צלילי היתה סבבה, אם קטיה לא היתה נדחפת שם כמו איזו דורה אז היה עוד יותר סבבה שתם לב בהתחלה לימור אחרי זה צליל, כאילו מה נסגר? לכו תעבדו כמו שצריך וזהו ובהחלט ברוך שפטרנו מקארין להקיא אה וריטה כמעט שכחתי ומעניין גם למה. קיצר בבגדי ים חביב, לא מרגש במיוחד, ומה נסגר עם הצרחות שלה? אהבתי את הקונספט של הכלות את השיער והאיפור, חולה על כאלה דברים הזויים :) תודה שלום

עמי1986

New member
אוקיי ככה....

לפני כמה ימים ראיתי את הפרק וזה הפרק הראשון שראיתי מכל העונה! דבר ראשון חבל מאוד שבטי רוקוואי לא שם היא היחידה שתאכלס מדברת לעניין והשניה ששמו במקומה ממש לא עושה את התפקיד ולא משנה כמה הם דומות... דבר שני מזל באמת שהעיפו את קארין היא וואחד כונפה..... דבר שלישי היו פה בנות שאמרו שהם מכירות את ריטה ואת קטיה....משהו כזה.... אז דבר ראשון אני מצטער בשבילכם באמת שאתם מכירות את הבחורות האלה הם סתומות ברמה שאיאפשר להאמין ילדות קטנות שבאמת שקשה להאמין שמסתדרות בלי אמא שלהן וממש אבל ממש לא דוגמניות ריטה היא בגדר חמודה לא יותר....וקטיה היא בגדר פנים יפות ולא מעבר אבל ממש לא דוגמנית ואני הייתי בין היחידים פה שאמרו שקטיה לא משו לא הבנתי למה כולכם היתלהבתם אולי כי אתם מכירים אותה או משו...קיצר אני לא בא אליכם בתלונות אבל התוכנית יצאה מזה מעפן...באמת גם העריכה של התוכנית לא יצאה טוב יש בעיות רציניות בעריכה....מראים פחות את התגובות של השופטים פחות את התמונות והביקורות.... השיפוט בגדר של בושה! החוקים שם ממש לא לעניין בחורה נכשלת במשימה אז היא מקבלת פרס!! ויכולה לבחור את הבנאדם שהכי שנוא עליה שיפול ביחד איתה ויצטרך להיתחרות מולה...מזה הקטע עם צליל וקטיה?? קטי נכשלה אז צליל צריכה ליפול איתה רק כי קטיה בחרה בה?? תסלחו לי אבל מי שהגה את הרעיון הזה רצה להוסיף רייטינג אין פה שום עניין מקצועי....בגלל זה התוכנית ניראית ככה כמו שכונה...מזה התנועות האלה שריטה עושה מול המצלמה?? שום סוכנות רצינית לא תסכים לעבוד עם בחורה שמתנהגת בצורה כזאת.....ועוד לשלוח בחורה כזאת לקטלוג של שמלות כלה?? שימו עליה ג'ינס וטי שירט ותנו לה לפצח גרעינים יתאים לה יותר...וואלה יופי כל התונית הזאת שכונה אחת גדולה! השיפוט לא משהו חוץ ממיקי כפרעליו! הבחורות לא משהו חוץ מצליל שהיא ממש מהממת לפי דעתי המבנה פנים שלה הורס תבריאות! ואלה שברור שהיא דוגמנית...! העריכה של התוכנית זוועה עם דגש על רייטינג שמועדף על מקצועיות....ובסופו של דבר הבחורות שם על הפנים! חוץ מצליל ואלה...לפי דעתי לשלוח את כולם הביתה! ודרך אגב צאו אבל צאווווווווווווווווווו מהקטע של נטלי!!! אבל מהרררררררררררר!! שום סוסה אצילית ושום נעליים!! דוגמנית היא לא!! מקסימום היא יכולה לדגמן אורוות סוסים....קיצררררררר חבל על המאמץ שמעלים פה שירשור בכלל על התוכנית... תעלו תמונות של אלה של צליל וזהו תעשו שירשור אוף פתוח....אם התוכנית שכונה אחת גדולה שיהיה גם השירשור הזה... לילה טוב לכולם! חזרתי לאילתתתתתתתתתתתתת

למעלה