הדוגמניות פרק 7

V i s t a

New member
הדוגמניות פרק 7

אז מה היה לנו? צילום קייצי שמח וחופשי בים וצילום כלות עם אופי שונה. אני אישית ממש הופתעתי שסשה הצליחה בזה כי תמיד חשבתי שהיא כזאת פחות קופצנית והיא באמת כזו אבל עובדה שהיא הצליחה. יש בה פשוט קסם כזה והיא דוגמנית קלאסית ואם את תשמין אז בכלל אין מה לדבר (גם במשימה השניה היה צפוי שהיא תצליח חח) וגולת הכותרת: קארין עפה DDDDDDDDDDDDD: הללויה!!!!! $#&$$&@ סופסוף!!
ומסכנה צליל שכולן עליה. וכול הכבוד שוב לסשהXD שהיא לא כזו דומיננטית שם ולא רבה עם אנשים ובגלל זה אין לי אויבים. גם אלה ונטלי חמודות באופי יחסית לאחרות. אז מה דעתכם על הפרק?

V i s t a

New member
נטלי

יש לה גוף פשוט מושלם הכי יפה שאפשר באמת יפה אבל אני ממש לא אוהבת את הפנים שלה, הן ממש סוסיות וזה לא יפה.

kimi d

New member
מה גוף יפה פה ? ?

היא רחבה בעיניי , והיא גם סוסה כזאת. הכי לא דוגמנית .

V i s t a

New member
היום כבר לא צריך פנים יפות

אפילו אם את נראת כמו סוס שיכור ויש לך גוף ופרוטקציות אז יש לך סיכוי. אני אישית אוהבת את הגוף שלה אבל אני גם חושבת שהיא לא מתאימה לדוגמנות. בגלל הפנים.

c o e x i s t

New member
יש לה פנים מיוחדות מאוד

והיא יודעת להוציא תמונה טובה, יש לה סיכוי טוב לדוגמנות לדעתי.

Nienna17

New member
מסכימה

מה נסגר? הסתכלתי על התמונה וחוץ מהעצמות שבולטות, יש לה גוף אחלה. באמת לאן הגענו שגוף כזה נחשב כרחב.

היא רחבה.. אבל יש לה פרופרציות בגוףף

בדרך כלל בנות עם גוף רחב אין להן פרוצרציות.ולה יש לדעתי יש לה תגוף הכי יפה שם מכל הבנות. ויש לה נוחות של דוגמנית אולי יש לה פנים סוסיות והאף שלה נוקשה.. דוגמנית היא כן... אולי לא יפה אבל דוגמנית היא כן..יש דגמניות יותר מכוערות והיום באמת לא צריך להיות יפות בפנים בשביל לדגמן את צריכה רק להיות רזה וגבוהה.

GraceKelly

New member
מה בידיוק רחב בה? ../images/Emo178.gif

אני מבינה שאנורקסי זה לגמרי סקסי בעיניכם בזמן האחרון, אבל להגיד שיש לה גוף רחב? אז לי אסור להוציא את האף מהבית. אלוהים ישמור.

kimi d

New member
תראו..

אם כל אחת רזה וגבוהה יכולה להיות דוגמנית, אז כהר היו הרבה יותר דוגמניות. ואפילו אני יכולתי להיות דוגמנית. אף סוכן לא מחפש חצי דוגמנית. התמונה הזאת של נטלי יצאה מושלם, אבל אי אפשר לשפוט על פי תמונה אחת בלבד

יש לה עד מלא תמונות יפות

היא ממש פוטוגנית.. קיצר לדעתי יש לה סיכוי גדול להיות דוגמנית יש לה את כל הנתונים.. בארץ התעשייה על הפניםם בחו"ל יש מלא בנות שהן סתם רזות גבוהות ואין להם שום דבר יפה בפנים יש כאלה שגם אין להן גוףף והן עובדות...

c o e x i s t

New member
למה את מכלילה?

יש דוגמניות מדהימות כאן בארץ שהן מאוד מאוד מיוחדות. חבל שאת מזלזלת..

למעלה