לפחות יש לה בגד ים מגניב
מ מזריקה מוזיקה 5 New member 22/3/08 #22 לגמרי, היא סובלת.... חבל כי היא דווקא יפה, התמונה בשמלת כלה מעלפת
V V i s t a New member 22/3/08 #33 חחח "אני שונאת ים אני שונאת שמש...." אני ליודעת למהאני ממש אוהבת אותה, אולי כי היא לא כזאתי כמות האחרות שם שמסתכסכות והיא שומרת על פרופיל.
חחח "אני שונאת ים אני שונאת שמש...." אני ליודעת למהאני ממש אוהבת אותה, אולי כי היא לא כזאתי כמות האחרות שם שמסתכסכות והיא שומרת על פרופיל.
F fracky New member 24/3/08 #76 אם לסשה יש גוף של ילדה בת 10... ולנטלי את קוראת רחבה, אז מה בדיוק נחשב כיפה? לנטלי יש גוף של אישה, עם מותניים, ואגן וחזה. ככה נראות נשים - בנות שעברו את גיל 18 והתפתחו.
אם לסשה יש גוף של ילדה בת 10... ולנטלי את קוראת רחבה, אז מה בדיוק נחשב כיפה? לנטלי יש גוף של אישה, עם מותניים, ואגן וחזה. ככה נראות נשים - בנות שעברו את גיל 18 והתפתחו.
נ נטלי הדובי New member 25/3/08 #77 נטלי לא צרה... אני מעדיפה בנות גם גוף צר .. למרות שנטלי יחסית רחבה יש לה גוף יפה אני לא אמרתי שלא... ולא אמרתי שזה רע להיות רחבה או משהו העיקרא שיהיו פרפורציות ולנטלי יש אני אוהבת תגוף שלה..
נטלי לא צרה... אני מעדיפה בנות גם גוף צר .. למרות שנטלי יחסית רחבה יש לה גוף יפה אני לא אמרתי שלא... ולא אמרתי שזה רע להיות רחבה או משהו העיקרא שיהיו פרפורציות ולנטלי יש אני אוהבת תגוף שלה..
S super cat New member 26/3/08 #80 היא כולכך חמודה בתמונה לא אהבתי את המהפך הזה שעשו לה בשער אז אבל ניחא
K kimi d New member 22/3/08 #40 אני מאוד אוהבת את הפנים שלה! אף קטן , מראה אקזוטי וכל הבנות שישבו בשקטטט, הכל מקנאה.
ס ס י נ ד ו ש 6 New member 23/3/08 #72 לא אהבתי את התמונה בכלל והיא בכלל לא יכולה לדגמן בגדי ים עם גוף כמו שלה אין לו צורה אבל בפנים היא יפה
לא אהבתי את התמונה בכלל והיא בכלל לא יכולה לדגמן בגדי ים עם גוף כמו שלה אין לו צורה אבל בפנים היא יפה
K kimi d New member 22/3/08 #41 מה היא עושה בתוכנית לעזזלללל?!!?!? ומה את יורדת על בנות אחרות ? את ממש מכוערת ריטה!!! ואני חושבת שכבר מיצינו את הקטע של הצעקות.! תפסיקי למחזר את עצמךך כבר
מה היא עושה בתוכנית לעזזלללל?!!?!? ומה את יורדת על בנות אחרות ? את ממש מכוערת ריטה!!! ואני חושבת שכבר מיצינו את הקטע של הצעקות.! תפסיקי למחזר את עצמךך כבר