הגעתי לשלב הזה

ע פ ר ל ה

New member
סופ שבוע לא סוף שבוע...

אף אחד,וכלום לא זז לידי.
מצב עגום ממש חבר'ה. ואת רושמת ההודעה,תהני,תחגגי,ושימרי על עצמך. אני? ממשיכה לחלום כהרגלי בקודש.

עינב 36

New member
עזבי אותך...

משלבים וסולמות תהני מהרגע ורק תמשיכי לשמור על עצמך. באמת גדולה ...

GOG 1

New member
השלב הבא

להפסיק לחגוג ולהתחיל לחשוב לאן את הולכת למצא כיוון

שלגיה 13

New member
פשוט ענק היומן הזה...

אשכרה מוציא את החשק מלהזדיין עם כל מה שזז! אחרי שהסגולה תקרא את זה תעבור ישר לשלב הבא....

Random01

New member
תמיד קשה...

להזדיין עם דברים שאינם זזים. את צריכה לעשות את כל העבודה וזה לא כיף. השלב הבא: אם עוד לא ניסית, קצת בנות, קצת אורגיות... עד שימאס לך. ותרצי למצוא בבוקר מישהו על ידך, מישהו ששווה להתעורר על ידו. אם יצא לך בעבר לעשות אהבה, אז את יודעת שזה הרבה יותר כיף מלהזדיין. בינתיים, תהני מכל הדברים הזזים, כמה שיותר וכמה שיותר גדולים.

dolfina34

New member
תהני

תזדיני עם כל מה שזז..... תהני ותחגגי.... ושכולם יקפצו. וכשזה ימאס לך תיראי מה השלב הבא. כל אחד בוחר את השלבים שמתאימים לו בתהליך... בהצלחה בכל תהליך שתיבחרי

ד ו ל ה

New member
../images/Emo40.gif לוקחת נשימה עמוקה ומהרהרת

ביני לביני... את שלב העצב האבל והאובדן עברתי (מקווה) קצת הסתגרתי התחלתי לכתוב יצאתי לפגוש אנשים אפילו בפיק אפ הייתי לא מזמן האם זהו השלב הבא שלי בתהליך???? (ישששש....הו מאמא!!!!
) דולה (HERE SHE COMES)

חנתי

New member
כשתהיי רצינית ותרצי באמת לדעת מהו

אז תחזרי לשאול ברצינות. כי אם אענה לך מה אני חושבת, אני עשויה לתת לך תשובה לא במומנטום הנכון וזה חבל. וכשתגיעי לשלב שאת באמת רוצה לדעת, את תדעי שהוא הגיע:) בינתיים לילה שקט לך

הגעתי לשלב הבא

במזל טוב אחרי 17 שנים קשות ושנה אחת שהזדיינתי עם כל מה שזז הגעתי לשלב הבא - ואני אגיד לך מהו , וזהו השלב שבניגוד לכל מה שחשבת את מתאהבת , מוצאת לך את האחד שמרגיע אותך - שאוהב אותך ואת אותו על אמת !ולא רק פיזית ויחד אתם עוברים לשלב הבא שאחרי הבא . יש רק בעיה קטנטונת קחי שחשבון שאחרי כל כך הרבה זמן של סקס מטורף ומימוש פנטזיות פתאום נורא משעמם להיות רק עם אחד. ראי הודעה שלי מלפני כמה ימים בפורום טיפול מיני ומיניות . בכל מקרה מאחלת לך שתהני מכל רגע .

למעלה