אחרי שהבנת , מלאת חסכים ומיצית את העניין..... ובעיקר למדת מה את אוהבת ומה לא, מי עשה לך את זה ומי לא (מכל המבחר שזז) אני משארת שתהיה לך רגיעה.... אז... תדעי לאן פנייך מועדות עם מי למה וכמה ואולי אפילו לזוגיות אחת שקטה ונעימה. וזה בסדר, אני קוראת לשלב הזה "לקרוע את העיר" אחד/ת יעשה את זה בבילויים אינסופיים ואחר/ת יעשה את זה בזיונים אנסופיים, כל אחד והדרך שלו...העיקר שכל הדרכים מובילות ל"רומא".
רוצים פירוט. מה זה ההודעה הלאקונית הזו? ואם כבר מדברים על זיו...ים, שמתם לב איך כל הודעה כזו יוצרת מיד שלל תגובות אינ-סופי? מה קורה פה בפורום? מגיע סופ-שבוע (השבוע בלי ילדים, נכון?) ומיד הסקס תופס את עיקר תשומת ה-
את, כמעט מזדיינת עם כל מה שזז או מזדיינת כמעט עם כל מה שזז. אם זו אופציה ב אז למה הכמעט... אם כבר אז כבר.... השלב הבא... תאמיני לי את לא רוצה לדעת. ולפי הערכים שלי זה נכון לגברים ונשים כאחד. וכן, אתם יכולים לקרא לי שמרן, ערכאי, ואפילו חשוך!
הכי הזדהיתי עם התגובה שלך. ואתה יודע למה ? כי בדיוק הודעות מעין אלה יוצרות את הסטריאוטיפים של "גרושות מזדיינות", ורבים מהתומכים הנלהבים של אותה גברת, נשים וגברים כאחד, יבואו אחר-כך ובחדרי חדרים ידברו על הגרושות המזדיינות בכלל, ועל הנשים בפורום בפרט.
סיפורה של אחת או אורח חיים של אחת/אחד לא מעיד על הכלל . ומי שמשייך סיפור אחד על כלל אוכלוסיה שלמה שנמצאת תחת אותה תוית הוא לא רציני בעיני. כמעט כמו להגיד שכל מי שגר בבת ים הוא ערס ......ותאמיני לי אני מכירה כאלה שהם לא . הסגולה לא הביאה כאן סיפור שלא שמענו אותו קודם מפי גברים ונשים כאחד "אין חדש תחת השמש". אני . שסטיגמות לא הפחידו אותי אף פעם .
זה לא סיפורה של אחת, זו אחת שמספרת וכל השירשור הוא כמחיאות כפיים. אותי זה אמנם מצחיק מעט, ואף מעורר מידה קטנה של קינאה על החופש עד הסוף. אבל אל תתלוננו שלפני כמה חודשים קראו לנשים פה שהן כולן מזדיינות, וגם עכשיו פה ושם זה מופיע באופן מינורי, כי מה לעשות??? הנושא תמיד יהיה פופולרי - זה מוכר...
"לעשות אהבה" אז בינתיים ""תיזדייני" להנאתך עשי מה שבא לך עם מי שבא לך, כמה שבא לך מתי שבא לך והיכן שבא לך, רק בזהירות וכשתרגישי שמיצית יגיע השלב הבא והוא יגיע.