למה ?
ת ת י א ה New member 3/8/05 #32 כי שמדברים כל משהו שאמור להיות אינטימי, וטוחנים בו, והופכים בו, ומנתחים אותו, וטורחים ליידע את כל העולם ואישתו, הוא מאבד מהיופי שלו, מהמהות שלו. שיהיה לה לבריאות (תרתי משמע)
כי שמדברים כל משהו שאמור להיות אינטימי, וטוחנים בו, והופכים בו, ומנתחים אותו, וטורחים ליידע את כל העולם ואישתו, הוא מאבד מהיופי שלו, מהמהות שלו. שיהיה לה לבריאות (תרתי משמע)
ש שירלי6 New member 3/8/05 #35 אני רואה כאן מעבר לאינטימיות יותר סטייט אוף מיינד. המושג "מזדיינת עם כל מה שזז" משקף הלך רוח.
V vered 37 New member 3/8/05 #39 זו היא וככה בא לה לחשוף היא לא רואה בכך חוסר דיסקרטיות. מה שבעיניי דיסקרטי הוא לא בהכרח בעיניי האחר. שתמשיך להנות..ושיהיה לה לבריאות.
זו היא וככה בא לה לחשוף היא לא רואה בכך חוסר דיסקרטיות. מה שבעיניי דיסקרטי הוא לא בהכרח בעיניי האחר. שתמשיך להנות..ושיהיה לה לבריאות.
מ מתחילה לנסוק New member 3/8/05 #43 ../images/Emo45.gif אמת! כשבן אדם מחפש חיזוקים על המעשים שלו, על פניו נראה שהוא לא ממש בטוח בהם. לא? (ולעניננו - בת אדם).
../images/Emo45.gif אמת! כשבן אדם מחפש חיזוקים על המעשים שלו, על פניו נראה שהוא לא ממש בטוח בהם. לא? (ולעניננו - בת אדם).
ז זוהרה בעלו לה New member 3/8/05 #26 זה די נחמד להגיע לזה אני עדיין בשנתיים הקשות ומחכה שיזוז לי קצת
ת ת י א ה New member 3/8/05 #45 גיברת בעלולה אף אחד לא טועה בשירשור הזה. הנה עוד שירשור סקס שישבור שיאים.
ב ב ד ר ך New member 3/8/05 #47 השלב הבא שתקבלי המון המון פניות . וברצינות.. נראה לי שהשלב הבא הוא רגיעה מסויימת.. כי זה נשמע לי ממש ממש מעייף להזדיין עם כל דבר שזז.
השלב הבא שתקבלי המון המון פניות . וברצינות.. נראה לי שהשלב הבא הוא רגיעה מסויימת.. כי זה נשמע לי ממש ממש מעייף להזדיין עם כל דבר שזז.
ה הביקורתשלכם New member 3/8/05 #50 אז יש ^ עוד בחורה פה בפורום שתזדיין עם כולם מלבד אחת או שתיים כאלו אז יששששששש לכל הגברים כאן
S SecondOpinion New member 3/8/05 #51 שנתיים אה? תגידי, ומי מטפל בילדים שלנו בזמן שאת עסוקה כל כך? (בהתחלה רציתי לצעוק שאני זז היטב, אח"כ עשיתי חשבון שיש סיכוי שזו את)
שנתיים אה? תגידי, ומי מטפל בילדים שלנו בזמן שאת עסוקה כל כך? (בהתחלה רציתי לצעוק שאני זז היטב, אח"כ עשיתי חשבון שיש סיכוי שזו את)
ע ערסlight New member 3/8/05 #54 השלב הבא... תחלקי מספרים, כמו תור של משרד הפנים למשל. כל עוד את נהנית.