הגיעו מים עד נפש!!!!!!

natalyrst

New member
יש לאנשים כאן חוצפה../images/Emo70.gif

אני יודעת מה הדבר הראשון שתגידו לי: מה את מבינה את בכלל לא כאן מלא זמן. עקרונית, אפשר להגיד שאני די עזבתי את הפורום, כי היו כאן אנשים מסויימים שנורא הרגיזו אותי, והטופיקים היו תקועים (ולי, אני לא מפילה עלייך את האשמה). אני כל יום נכנסת לכאן, קוראת ולא מגיבה. אני די התעלמתי מכל הריב הזה, אבל די
כבר עברתם את הגבול. אני עומדת לרשום כאן משהו שאני יודעת שיסקלו אותי על זה, אבל פשוט לא אכפת לי, כי זו האמת, וזה מה שאני מרגישה. שירה את ממש עברת את הגבול
את רוצה שלי תעזוב
ותהיה רק חברת פורום ולא מנהלת... למה מה, את יכולה לנהל את הפורום הזה יותר טוב
אני בספק. לי היא מנהלת מדהימה, שמקדישה לפורום הזה מה שהיא יכולה. לפעמים יש תקופות שהיא משקעיה יותר, ולפעמים פחות. מה לעשות שהיא בן אדם עם חיים, לימודים, מבחנים וכו´
במקום להפיל עליה את האשמה, כולכן יכולתן לקחת יוזמה ולנסות להחיות את הפורום. לי אם הגישו נגדך מכתב לפורום משוב, אז את עושה בשכל שאת עוזבת כאן, כי עם חברי פורום כזה, עדיף לעזוב... ואני לא מכלילה, יש רק כמה אנשים בודדים שאני מתכוונת אליהם, והם יודעים מי הם. אל תשכחו דבר אחד: הפורום הזה לא היה מתנהל בלי לי
אז שבו בשקט ותגידו תודה. ההתנהגות שלכן הייתה ממש דוחה, ללכת לפורום משוב ולרשום להם. תסקלו כמה שבא לכם, אני יודעת שאני צודקת.

natalyrst

New member
משהו אחרון...

עכשיו חזרתי משיחה בצאט עם קרין ונמש. ניסיתי להסביר לקרין למה היא לא בסדר, אבל לא הלך. גם מנמש התאכזבתי מהעדיפה לעבור חדר עם קרין, ולהעיף אותי. לי חמודה, אני כל כך מצטערת שזה מה שקרה. למען האמת, אני לא רוצה שהפורום הזה יסתדר, כי אם הוא יסתדר גם הצביעות תחזור. אני לא אחזור לכאן יותר בחיים, כי מגעיל כאן בגלל אנשים מסויימים. אולי זה יצא לטובתך לי אם הפורום הזה יתפרק. את יודעת את האי סי קיו שלי שמרי על קשר בייי חמודה... לאב יו

Digi Lista

New member
אני לא אסקול אותך,להיפך!

אני מסכימה עם מה שכתבת ותומכת כאמור בלי לחלוטין,בכול מה שהיא תצטרך! לי את לא לבד!!!

Digi Lista

New member
ועוד הערה...

כשהייתם צריכים אתלי לתמיכה בבקשות לניהול פורוםלמשל,לי המליצה עליכם איך אפשר לפגוע בה ככה?

../images/Emo45.gifכן|../images/Emo45.gif../images/Emo105.gif

אני לגמרי מסכימה עם שירה!!!! ולי אני רק רוצה לציין שאין בכוונותינו לפגוע בך בכלל אבל זה ממש מוגזם! אנחנו מנסות בכל כוחינו להעיר את הפורום ,לפתוח טופיקים,שרשורים (וכן,גם לנו יש בי"ס,לימודים אך אנחנו משתדלות לבוא כמה שיותר ) וממש לא נראה שאכפת לך מהפורום,כי עדכון שבועי שנכתב פעם בחודש הוא לא ממש שבועי והודעת מנהלת אחת לשבועיים זה ממש ממש לא בסדר! בחופש הגדול הפורום היה מלא ומשגשג מספר חברי הפורום היה רב והיו דיונים ותיפקוד שותף של מנהלת והיה ממש כיף! כצפוי בתקופת הלימודים,וגם בגלל שהסדרה לא משודרת יותר הפורום דעך אבל לא רק שהו8א דעך הוא הדרדר והתרוקן מחברים! את חברות הפורום הקבועות אני יכולה לספור על כף יד אחת וזה ממש לא מצב אידיאלי!! וזה לא נמשך שבוע עוד שבועיים (כי בשלב הזה עוד סלחנו) זה כבר המון זמן ונמאס! פשוט נמאס! תראי לי,בהתחלה אני הייתי הראשונה שתגן עלייך ותגיד שיש לך לחץ במבחנים ובלימודים אבל זה עבר כל גבול! גם לי יש המון מבחנים ולחץ ואני עדיין משתדלת להגיע (ואם תשימי לב הנוכחות שלי בפורום גדולה מאוד!) וכך גם חברות הפורום הקבועות ואנחנו עוד לא המנהלות..מתפקיד המנהלת הוא להגיע לפורום לפחות פעם ביום ולעשות בו סדר! ואנחנו מרגישות שזה לא המצב... לכן,אני דורשת שהמצב ישתנה!! זה ממש זלזול בפורום ובחבריו וזה לא נסבל יותר!!!! אני תומכת בדבריה של שירה במאת האחוזים ורוצה להבהיר זוב שזה לא בא לפגוע בך אלא זה רק לטובת הפורום!!!

hadas 5

New member
../images/Emo45.gif

בלי להעליב בכלל לי.. בזמן האחרון שמים לב שאת לא הרבה בפורום... וכל פעם מתנצלת על כך... קחי את זה לצומת לבך...

shirakl

New member
וואו בנות!

קודם כל - תודה רבה על התמיכה! אני באמת מעריכה את זה, ואין לכן מושג עד כמה. תשמעו, גם אני תלמידה. אני בכיתה י"ב!!! יש למישהי מכן מושג כמה לחץ יש בכיתה י"ב? לא נראה לי.. והנה, אני כאן כל יום! בלי יוצא מן הכלל! ואני לא מנהלת.. אז על אחת כמה וכמה, המנהלת צריכה להראות את עצמה אחת ליום... עוד משהו חשוב - אני רוצה לספר לך, לי, שבהתחלה כשסיפרתי לטל שאני כועסת, היא כל הזמן אמרה שזה לא פייר לכעוס, ובאמת הגנה עלייך בצורה עיוורת. אם גם טל כבר תומכת בי, אז כנראה שהמצב באמת גרוע.. ועוד תגובה קטנה להדס - הדסוש, אני יועת שקשה לך לפגוע, אבל בעיני, זה כבר מזמן עבר את השלב של "קחי את זה לתשומת ליבך" - זה כבר מאוחר מדי.. אני רק רוצה לומר, שאני נונת לעניין בדיוק שבוע. אם לא יהיו התפתחויות - אני בחוץ. זה יהיה לי חבל, ואני מקווה שגם לכן, אבל כולנו נחיה עם זה, אני בטוחה!!!! ושוב תודה רבה על התמיכה!!!!!!!!!!! אני באמת מעריכה אתכן ואוהבת אתכן המון!!!!!

LillipooT

New member
אני לא אגיב על זה

כי אני כל כך עצבנית עכשיו ואני לא רוצה להגיד משהו שאני יתחרט עליו.. אבל את לא יכולה אפילו לתאר לעצמך כמה אני מאוכזבת כרגע.

shirakl

New member
האכזבה הרגעית שלך

לא יכולה אפילו לנסות להשתוות לאכזבה שאני מרגישה כבר במשך כמה חודשים..

LillipooT

New member
אוקי...

אני חייבת להודות שאני פשוט בשוק.. אין לי בעייה שאנשים אומרים מה שהם חושבים אבל יש צורה לעשות את זה. היית יכולה לפנות אלי בפרטי, דבר ראשון. ולהתבטא קצת יותר בנימוס. כי אני לא חושבת שאי פעם נפגעתי כל כך. כשסדרה לא משודרת, הגיוני מאוד שפורום ידרדר קצת. זה תהליך הגיוני. אני מודעת לעובדה שבחודש הזה הייתי ממש עסוקה, וזה לא אומר שאני לא ממלאת את תפקידי. ניהול פורום זה דבר הרבה יותר מסובך ממה שזה נראה. וגם אם יש ימים שאני לא כותבת אני תמיד נמצאת פה "מאחורי הקלעים".. אבל אף פעם לא קרה שלא הייתי כאן שבוע. חוץ מהגדנ"ע כמובן. אני לא חושבת שהפורום מבולגן, יש הרבה פעמים שצריך לשרשר, כמובן, ואני משרשרת. אם את מתכוונת לשרשורים של העצומות, ברור לי שצריך לשרשר והתכונתי לשרשר. הייתה בעייה עם זה מכיוון שלא הייתה לי את הססמא שאיתה אני משרשרת בגלל שהיא הוחלפה לססמא זמנית בזמן שלא הייתי כאן. עכשיו אני מנסה לבקש שישנו אותה בחזרה ועדיין לא שינו. הבנתי שאני לא יכולה לחכות עם זה והשתמשתי בססמא הזמנית, אבל לא ניתן לשרשר כי יש בעייה לתפוז. אולי לא ראית.. אבל אני הגבתי לכל השרשורים שפתחתן, לכל הדיונים. אז מה שכתבת כאן ממש לא נכון. ואולי את לא זוכרת אבל גם אני פתחתי כאן טופיקים. צודקת, על התמונות עדיין לא הגבתי ובדיוק עכשיו התכוונתי להגיב, גם אם תחשבי שאני משקרת, ובדיוק ראיתי שכתבת את ההודעה הנ"ל אז בחרתי להגיב לה קודם. וגלריית זוגות הייתי אמורה לפתוח מחר. ולא, לא צריך לבקש ממני להגיב, אני ילדה גדולה ומגיבה לבד. גם אם לא הייתן "דורשות" ממני להגיב הייתי מגיבה. להזכירך הגעתי לפני שעה, ישר באתי לכתוב שהגעתי, להתקלח להתארגן ואז להגיב. אני יודעת את תפקידי טוב מאוד. ומה שאת אומרת מעליב אותי בצורה שאת אפילו לא מבינה. כי זה זלזול. ועוד להעלות את זה כאן בפורום. אני לא יודעת יותר מה להגיד לכן. פשוט נפגעתי. אני לא חושבת שהייתן צריכות להעלות את זה כאן ולהתבטא ככה.. גם אם זה מה שאתן מרגישות, אתן יכולות להתחשב בעובדה שיש לי רגשות. אם יהיה לי עוד מה להגיד אני אגיד בהמשך.

LillipooT

New member
וגם בפורום משוב פרסמת..

באמת שהיית צריכה לפנות אלי קודם..

shirakl

New member
לי, זה לא היה אמור לפגוע..

תראי - את יכולה לנסות להצתדק, אבל לא קל להכעיס אותי. ואם אני אומרת לך שהגיעו מים עד נפש, אז באמת זה ככה. אנחנו כבר מדברות על זה חודשים!!! קרין מנסה לפנות אלייך במסרים (לא שנושא המסויים הזה, אלא באחרים), ולא הגבת לאף אחד מהם (4 במספר אם אני לא טועה)! תסלחי לי, אבל היחס שלך הוא המזלזל! אני ממש נעלבת עכשיו כשאת אומרת לי שאני מזלזלת בך ובעבודתך כמנהלת. בקיץ היית נפלאה וגם קיבלת על כך ממני ומכולם את כל הקרדיט. אבל את לא יכולה לטעון שאת משקיעה הרבה בפורום. תראי, רוב הטופיקים הם שלנו. שבוע אחד לא היית, ותראי איך הוא פורח בזכות המנהלת המחליפה. ומספיק להסתכל על כמות ההודעות שבהן את מתנצלת על היעדרותך הארוכה בחודשים האחרונים, כדי להבחין בכך שאת בהחלט מודעת לזלזול שלך בפורום בזמן האחרון. בקשר לפרוייקט הזוגות - הוא התחיל עוד לפני הגדנ"ע שלך.. ממש מאוחר להגיב רק עכשיו.. אחרי שבוע ויום! וזה רק מבליט את הנקודה שלי!!! אני לא רוצה שנתחיל להריץ פה האשמות, זו לא המטרה. זה כבד עלי. לא נעים לי כאן כמו שהיה לי בהתחלה. אהבתי את הפורום, אולם במתכונתו הנוכחית אני כבר לא אוהבת אותו. חשבתי על זה הרבה, וחברותי כאן יאשרו את זה. והאמת שכבר מזמן אני חושבת לעזוב.. חיכיתי למשהו שישבור את גב הגמל. וזה פשוט מה שקרה.. נשברתי, ואין דרך חזרה... אני חושבת שאני הוגנת ביותר כשאני אומרת: אם את באמת בסדר, ואנשים חושבים שאת צודקת והייתי לא בסדר, אז הפורום ישאר שלך. אני פשוט אהיה בחוץ, כי אם את בסדר - אז אני כנראה טיפשה לאללה! מצטערת אם פגעתי, באמת שלא רציתי.. אני חושבת שאת אחלה בן אדם, ולא היו לך כוונות רעות.. את פשוט לא כ"כ מבינה מה זה אומר להיות מנהלת של פורום, מה זה אומר להשקיע ולטפח פורום, ועוד הרבה הרבה מעבר... אז בואי נישאר ידידות.. לא רוצה לגמור את זה ברע!!!! באמת שלא...

הבהרה חשובה...

שירה התכוונה בעניין מפגש הפורום - נשלחו אלייך 4 מסרים שלא נענו מצדך. ההערה היא רק בנוגע למפגש הפורום. ביי...

LillipooT

New member
כבר דברתי איתך על זה

הייתי בטוחה ששלחתי לך מסר. אבל כנראה שלחתי למישהי אחרת שגם דברה איתי על זה. ושלחתי יותר ממסר אחד. מצטערת אם נפגעת.

LillipooT

New member
ממ את רצינית...?

לא לגמור את זה ברע..? אני באמת חושבת שזה קצת מאוחר מדי בשביל זה.. לצערי. ובאמת מיותר שתגידי לי מה אני יודעת ומה לא.. וזה אמור לא לפגוע בי? איך בדיוק? כל משפט שאמרת פגע בי יותר מהקודם. וחבל לי שאת מרגישה ככה. באמת חבל לי.

למעלה