לי, זה לא היה אמור לפגוע..
תראי - את יכולה לנסות להצתדק, אבל לא קל להכעיס אותי. ואם אני אומרת לך שהגיעו מים עד נפש, אז באמת זה ככה. אנחנו כבר מדברות על זה חודשים!!! קרין מנסה לפנות אלייך במסרים (לא שנושא המסויים הזה, אלא באחרים), ולא הגבת לאף אחד מהם (4 במספר אם אני לא טועה)! תסלחי לי, אבל היחס שלך הוא המזלזל! אני ממש נעלבת עכשיו כשאת אומרת לי שאני מזלזלת בך ובעבודתך כמנהלת. בקיץ היית נפלאה וגם קיבלת על כך ממני ומכולם את כל הקרדיט. אבל את לא יכולה לטעון שאת משקיעה הרבה בפורום. תראי, רוב הטופיקים הם שלנו. שבוע אחד לא היית, ותראי איך הוא פורח בזכות המנהלת המחליפה. ומספיק להסתכל על כמות ההודעות שבהן את מתנצלת על היעדרותך הארוכה בחודשים האחרונים, כדי להבחין בכך שאת בהחלט מודעת לזלזול שלך בפורום בזמן האחרון. בקשר לפרוייקט הזוגות - הוא התחיל עוד לפני הגדנ"ע שלך.. ממש מאוחר להגיב רק עכשיו.. אחרי שבוע ויום! וזה רק מבליט את הנקודה שלי!!! אני לא רוצה שנתחיל להריץ פה האשמות, זו לא המטרה. זה כבד עלי. לא נעים לי כאן כמו שהיה לי בהתחלה. אהבתי את הפורום, אולם במתכונתו הנוכחית אני כבר לא אוהבת אותו. חשבתי על זה הרבה, וחברותי כאן יאשרו את זה. והאמת שכבר מזמן אני חושבת לעזוב.. חיכיתי למשהו שישבור את גב הגמל. וזה פשוט מה שקרה.. נשברתי, ואין דרך חזרה... אני חושבת שאני הוגנת ביותר כשאני אומרת: אם את באמת בסדר, ואנשים חושבים שאת צודקת והייתי לא בסדר, אז הפורום ישאר שלך. אני פשוט אהיה בחוץ, כי אם את בסדר - אז אני כנראה טיפשה לאללה! מצטערת אם פגעתי, באמת שלא רציתי.. אני חושבת שאת אחלה בן אדם, ולא היו לך כוונות רעות.. את פשוט לא כ"כ מבינה מה זה אומר להיות מנהלת של פורום, מה זה אומר להשקיע ולטפח פורום, ועוד הרבה הרבה מעבר... אז בואי נישאר ידידות.. לא רוצה לגמור את זה ברע!!!! באמת שלא...