הגיעו מים עד נפש!!!!!!

לי......./images/Emo105.gif

אני אשמח מאוד אם תמשיכי לנהל את הפורום, ושכולנו ביחד נחזיר אותו לתפעולו השוטף!! הפורום הזה מאוד חשוב לי ואני אלחם עד זוב דם (טוב,לא להגזים..) כדי שהוא לא יסגר... ושוב... (באמת המאה אולי,אבל זה חשוב לכן אני אחזור על זה) אני ממש מצטערת אם פגעתי בך ואי מקווה שתקבלי את התנצלותי... ודי לריב הזה!!!!!

../images/Emo15.gifהודעת פרידה...

חב´רה בהרבה עצב אני נפרדת מכם ומהפורום. כמו שהפורום מתנהל במתכונת הנוכחית אני לא מוכנה להשאר ולהיות חלק ממנו, זה לא מקובל עליי אישית, לי כואב שהפורום נמצא במצב כזה רע, שכולם עוזבים, שהפורום לא פעיל ומבולגן. התחלתי להשתתף בפורום מאמצע חודש יולי, אני פה כמעט 5 חודשים, והיה כיף, אני לא יגיד שלא. בחודשים של הקיץ היה כיף להכנס לכאן בכל יום, לדבר בצ´אט עם כולם, לכתוב כאן את " היכל התהילה של קרין ". כשאני משתתפת בפורום , אני משקיעה בו וכותבת בו , איכשהו נקשרתי לפורום, וכואב לי אישית להכנס לכאן, יום יום, גם בבוקר וגם בצהריים ולראות שאף אחד לא כותב והפורום ריק. לפי מה שהבנתי משירה, למרות שרציתי שהכל ייגמר בטוב, הבנתי שלי לא מוכנה לזוז מילימטר מהעמדות שלה ולקבל עזרה או שותפה או אפילו לוותר ולתת למישהו אחר לנסות לנהל. כנראה שלפנות את הכסא של הניהול נחשב לעניין של כבוד, וכשכבוד נהייה שם המשחק ולא טובת הפורום אז אין לי מה לעשות פה. עצוב לי וכואב לי לעזוב, אני מאוד אוהבת את הפורום ואת האנשים שכותבים כאן. אני ישמור על קשר עם כולכם גם בצ´אט, גם במסרים של תפוז, גם בטלפון ( טל ושירוש ). אולי תתפלאו, אני כותבת את ההודעה הזו ויש לי דמעות בעיניים. אוהבת את כולכם... קרין...

Dawson girl

New member
WTF??????

הכותרת מבטאת הכי טוב את מה שאני מרגישה וחושבת כרגע. נכנסתי לאינטרנט, לתפוז, ואז למסרים. טל סיפרכה לי שהיה בלגן בצ´ט ושיש איזשהו מכתב בפורום ובלגן. אז נכנסתי לפורום לראות מה המצב. ואז נכנסתי להלם. רק יום אחד אני לא פה, יש מריבה, כמה בנות עוזבות, הפורום מתפרק.... מה קורה פה???? אני פשוט בשוק.. אני לא מבינה איך זה קרה.... אני מסכימה בכמה דברים: שלי לא היתה כאן הרבה בזמן האחרון. ששירה כתבה מכתב מאוד פוגע. אם באמת לא רצית לפגוע כמו שאמרת, יכולת לנסח את זה אחרת. שהפורום היה קצת יבש לאחרונה. אבל בחייאת אנשים... מה זה הסיפור הזה? מה, כל רוח שוברת אותנו??.. אני המומה. לא חשבתי שיש כאלה תככים בפורום, כאלה בלגנים.. וחוצמזה קרין, שירה, למה לא אמרתן כלום??? לא ידעתי שומדבר מכל זה... פתאום אתן מטילות פצצה ככה סתם???. למה עשיתן את זה???? ביי נמש

moria43

New member
מה זה השטויות האלה?!

אני לא הייתי שותפה בפורום הזה, הגעתי לפורום בטעות כי אני פשוט אוהבת את הסדרה והתגעגעתי אליה אז חיפשתי דברים באינטרנט עליה והנה אני כאן. אז הגעתי לכאן היום, פעם ראשונה, ולא האמנתי למה שאני רואה. אני חברה בפורומים שונים באינטרנט ואני פשוט לא מאמינה. שראיתי שיש פורום דוסון קריק בתפוז חשבתי שזה ממש נחמד ואולי אני אהיה קבועה פה, אבל מההודעה הראשונה שקראתי הבנתי שאני לא רוצה שום חלק בפורום זה. ציפיתי למידע על התוכנית תמונות נחמדות ואוירה טובה, אבל אתן כל כך עסוקות בשטויות שלכן שכבר שכחתן מה מטרת הפורום. אז דבר ראשון הייתן יכולות לפנות ישירות למנהלת ולא להודיע הכל בפומבי. לא רק בגלל ההשפלה שיכולה להיות מכך למנהלת והפגיעה בה על ידי הנהלת תפוז אלא בגלל שיש עוד אנשים, כמוני למשל, שרוצים להיכנס לפורום בשביל קצת מידע ולא רוצים לראות סיכסוכים טפשיים כמו אלה שלא קשורים בכלל בנושא הפורום ולדעתי גם ממש ממש לא מוצדקים. תפקידי מהנל/ת פורום בפורומים כגון אלה הם לדאוג שהאנשים לא יעברו על חוקי הפורום ו/או חוקי המדינה ושישמרו על שפה נקיה ובלי פגיעה בין המשתמשים. נכון שיכול להיות מאוד נחמד אם למנהל הפורום יש ידע בנושא והוא יכול לפתוח נושאים ולשעשע את המשתמשים אך דברים אלה יכולים המשתמשים לעשות באותה מידה ולא צריכים את יכולות המחיקה/חסימה וכדומה. אני לא הייתי כאן ואני לא יכולה לדעת אם המנהלת (לי נראה לי) הייתה הרבה בפורום, פתחה נושאים מעניינים והשאירה את הפורום חי, אך אני יודעת שזה פשוט לא תפקידה במידה והיא עושה את זה אז כל הכבוד כולם מרוויחים ובטח שאם זה פעם בשבוע זה יפה מאוד. אני משערת שמי שפתחה את ההודעה או מי שתקפה את לי רוצה היא בעצמה את תפקיד המנהלת אך היא פשוט צריכה להבין שכדיי להשאיר את הפורום מעניין היא לא צריכה להיות מנהלת היא פשוט צריכה להשתתף. הקרדיט יגיע אליה באותה מידה בין אם היא המנהלת או לא. אני באמת חושבת שאתן לוקחות את זה יותר מדיי ברצינות ולי זה מפריע כי אפשר להבין מההודעות שזה באמת מפריע לכן וקשה לכן, אבל זה פשוט ויכוח סתמי. אם משעמם לכן תעשו משו כדיי שיהי מעניין זה כזה פשוט. אתן לא צריכות להאשים ולפגוע באחרים. הדבר היחיד שאני יודעת זה שאני לא אחזור לפורום הזה, ואני ממליצה לכן (או לכם) להתסכל על עצמכן מהצד ולהבין כמה זה טפשי. אתן יכולות לעבוד ביחד במקום להילחם אחת בשנייה וככה לכולכן יהיה נחמד ומעניין. פשוט חבל. גלית.

LillipooT

New member
אוקי בנות תקשיבו .. ../images/Emo60.gif

בבקשה תקראו הכל ותגיבו בסוף. אתמול הייתי בטוחה שאין לי מה לחפש פה יותר, שהמצב לא ישתפר, ושאני עוזבת את הפורום - כמנהלת וכחברה. היום אני חושבת אחרת. הבנתי שחלקכן חששתן שהפורום יסגר ולכן כתבתן את המכתב, אני אומרת לכן שלא הייתי נותנת לפורום להסגר ואני גם לא אתן. בשבועות האחרונים ואולי בחודשים האחרונים המצב הדרדר ואני מודעת לכך, אבל לא מספיק בשביל לסגור פורום. לא לדעתי לפחות. לעומת זאת עכשיו, למרות שחשבתן שהמכתב יעזור, הוא רק החמיר את המצב בגלל שהפורום ממש לא מתפקד וההנהלה התערבה. רק היום הבנתי כמה הריב הזה באמת טפשי. אנחנו סתם רבות. במקום זה, אני אומרת שננסה לשים הכל מאחורינו ולהמשיך הלאה. לראות אם באמת המצב אבוד או שיש אפשרות שהפורום יתפקד שוב. אני יודעת שאפשר. מבחינתי אני בכיף ישאר כמנהלת, עם שותפה. אני אומרת לכן עכשיו מה אני חושבת, בלי קשר לרצון של ההנהלה. הם עוד לא החזירו לי מסר. אני מוכנה לנסות ולהשקיע, אבל זה מחייב שיתוף פעולה מצדכן. אם תגידו לי שאתן מוכנות.. אני אתכן. אם לא, אז הפורום ישאר כמו שהוא עכשיו. ויכול להיות שהוא יסגר. אז אני מצפה עכשיו לתגובה של כל אחת ואחת מכן. בלי לריב, בלי להעליב, בלי לפגוע. אני יכולה להשאר אני יכולה גם ללכת. אני בעצמי עוד לא בטוחה מה אני עושה. אני מחכה לתגובות שלכן ושל ההנהלה. בכל מקרה, גם אם אני ישאר חלק מהפורום הזה וגם אם לא.. חשוב לי שהפורום יתפקד. וכולן.. חבל שתעזבו. באמת חבל. החלטה כמובן שלכן, אבל אני יודעת שהפורום באמת חשוב לכן ואם הוא חשוב לכן כמו שאתן אומרות.. אתן לא תתנו לריב אחד (עם כמה שהוא גדול ועם כמה שנעלבתן) לגרום לכן לעזוב.

פיית

New member
ליליפוט ראיתי את המסר שלך

ואין לי מה לומר ככמו שאמרתי באותם מילים(אוו אולי בערך) ללילי אם כולנו נעבוד ביחד אז נצליח לשפר את הפורום יותר ממה שהו היה בעבר וגם אני בשמחה היתי רוצה ליהיות שותפה אבל אסור "להעביד" ילדים מתחת לגיל 15 ואני בת 14 ויש לי יום הולדת באפריל (אז יש למה לחכות)

may24

New member
שלום רב!!!

לפי דעתי שירה הזאת סתם מקנאה בלי ובגלל זה היא רוצה להעיף אותה מהפורם ולתפוס את מקומה זה לא מנומס ולא חברי לנהוג כך ומי שלא ראה את זה עדיין הוא עיוור לחלוטיין. צריך ללמוד להיות סובלני ולהתחשב במנהל פורם שיש לו חיים חוץ מלנהל פורם ולא להתנפל עליו בצורה כזאת אי אפשר לצפות ממנו כל הזמו לחדש ולחדש, מספיק שמדברים פה אחד עם השני בכיף ובחברות לא צריך להיות רכושניים שירה: למה שלא תגידי בפה מלא שאת רוצה את הפורם ודי אל תתסתרי מאחוריי מסכת שקרים!!!! לי: לפי דעתי מי שלא מוצא חן בעיניו ניהול הפורם שלך יכול לחפש את עצמו במקום אחר,הבנאדם היחיד שיחליט אם תישארי או תלכי זו את בלבד ושאף אחד לא יינסה להעיף אותך. בהערכה, חברת מפורם אחר...

shirakl

New member
הגיעו מים עד נפש!!!!!!

כבר זמן ארוך (בערך מאז סוף החופש הגדול) שהפורום הזה מדרדר. הרבה זמן שתקתי ולא כעסתי. אבל בזמן האחרון זה כבר הפך להיות מוגזם, והתחלתי ממש לכעוס! בדקתי את דעת הקהל, וראיתי שרוב האנשים לא מסכימים איתי, אז עזבתי את הכעס שלי בצד. בשבוע שבועיים האחרונים גיליתי שכבר הרבה אנשים בפורום מסכימים עם הדעה שלי, ולכן אני חושבת שהגיע הזמן לחשוף הכל ולשים את הקלפים על השולחן, מה גם שהיום קרה כאן משהו שמבחינתי שבר את גב הגמל. ועכשיו אני אסביר את עצמי כבר חודשים רבים, שמנהלת הפורום (לי) לא מראה את עצמה כמעט במחוזותינו והוכחת כאן לעיתים רק אחת לשבוע או אפילו שבועיםם, דבר שהוא בגדר "לא יעשה". כמו כן, הפורום מבולגן, הודעות בנושא אחיד לא משורשרות יחד, הודעות שאינן חשובות אינן נמחקות, אין טופיקים וכד´.. בזמן האחרון, התחלנו אנחנו, חברות הפורום, להעלות טופיקים, שכן ראינו שמלי לא תבוא ישעתנו... כל אחת עשתה את המקסימום שביכולתה, אולם לי עדיין לא חשבה שהגיע גם זמנה להצטרף ולתת קצת פוש לפורום. עדיין לא ראינו אותה מגיבה לשרשורים המקסימים שפתחנו, עדיין לא ראינו אותה פותחת טופיקים בעצמה וכו´.. אז אולי הסדרה לא משודרת כרגע, אבל כמו שכולנו העלנו רעיונות, גם לי יכלה.. לפני כשבוע, העליתי את פרוייקט הזוגות. חשבתי שהרעיון יהיה נחמד לכולנו, וכולן יעריכו אותו ויצטרפו.. כמו כן, באמת חשבתי שנוכל לפתוח את "גלריית הזוגות" ולשים בה המון המון תמונות מדהימות! השרשור הקודם בהחלט סחף עימו משתתפות רבות שהעלו תמונות, הגיבו על הרעיון, ואף אמרו לי באופן אישי כמה שהוא נחמד.. אולם, כמובן, ישנה אחת שלא הגיבה אף לא במילה, לא על הרעיון, לא על השרשור ואף לא על היוזמה. כשלי חזרה מן הגדנ"ע, ציפינו שמיד היא תראה איזה יפה היה הפורום (ובהזדמנות זו אני רוצה באמת להודות לדיג´י ליסטה שבאמת עשתה עבודה מדהימה, ולהגיד שכבר מזמן לא היה כ"כ נחמד כאן בפורום כמו בשבוע האחרון וכבר מזמן לא הרגשנו בנוכחות של מנהלת בפורום כמו בשבוע האחרון - קבלי צל"ש אדיר בשמי על העבודה שלך!!!) וכמה השקענו, מיד תגיב על הכל ותתלהב. אבל זה לא קרה, כצפוי.. או שמא תגידו, אבל זה כן קרה, יש תגובה שלה כמעט (עם הדגש על הכמעט) בכל שרשור בפורום. אבל האם צריכות משתתפות הפורום למשוך את המנהלת בלשונה ולהפנות את תשומת ליבה אל השרשורים החדשים בפורום ולדרוש תגובה? האם אין היא יכולה לחשוב על כך בעצמה? והרי אמרתי כמעט - שכן אתמול עלה שרשור חדש עם זוג חדש, ועדיין אין תגוהב של לי, לא על הרעיון, לא על השרשור ולא על היוזמה.. אז מה יהיה? אני צריכה לחכות שיעבור חודש עד שאני אקבל תגובה? או שמא שנה? בהחלט הגיעו מים עד נפש.. אני יודעת שאני מוערכת, וזה לא מה שחסר לי (הערכה), מה שחסר לי הוא לראות שמנהלת הפורום מבינה ויודעת מה הוא תפקידה.. עכשיו אני כבר בטוחה במה שחששתי ממנו המון זמן - היא לא יודעת!!!! אולי תגידו שאני מגזימה, אבל לי באופן אישי כבר לא אכפת. הפורום הזה הפך מבחינתי למקום מוזנח ולא מסביר פנים.. אני דורשת את התפטרותה של מנהלת הפורום והעברת תפקידה לאחת מאיתנו (אני אשמח להיות במקומה והפעם לא לבד, אלא אם שותפה, כדי להבטיח פעילות תקינה יותר לש הפורום..)! אם לא - אני בזאת מודיעה רשמית, כמו שכבר אמרתי באופן אישי למספר חברות פורום, שאני עוזבת את הפורום לאלתר, בלי שום סיכוי לחזרה.. בזה הסתיימו דבריי.. אני מצפה לתגובות.. להתראות בשרשורים חיוביים יותר!

LillipooT

New member
אוקי.. עכשיו תורי ../images/Emo60.gif

ולפני שאני מתחילה, קרין - חבל שאת נותנת לשירה לקבוע עובדות בשבילי. "הבנתי שלי לא מוכנה לזוז מילימטר מהעמדות שלה ולקבל עזרה או שותפה או אפילו לוותר ולתת למישהו אחר לנסות לנהל." אני לא יודעת איך היא הגיע למסקנה הזאת.. כי היא ממש לא נכונה. עכשיו, אחרי לילה שלם וחשיבה מרובה הגעתי למסקנה. אתמול, לפני שכל זה קרה, הייתי בטוחה שאני לוקחת שותפה לניהול הפורום ואנחנו יחד מעלות אותו ומחזירות אותו לימיו הטובים, בעזרת הרבה טופיקים, תמונות, חידות.. אתמול, התוכנית השתנתה. כשאני עושה משהו בהתנדבות.. ומשקיעה בו, אני ראויה לפחות להערכה מינימלית. מה שקבלתי אתמול היה זלזול ואני לא מוכנה לקבל את זה. אני לא חושבת שזה מגיע לי. עזבו כמנהלת - כאדם. לאחר שעות בצ´אט עם חלקכן הבנתי שלצערי אין לי מה לחפש פה. חבל לי שאנשים יעזבו בגללי, כי אני כן חושבת לטובת הפורום. ולכן אני עוזבת. בתקווה שאתם תשארו. אל תתנו לאכזבה שלכן ממני לפגוע בפורום. שירה - את אומרת שחבל שזה נהפך למלחמה.. ברגע שאת כותבת בפורום משוב: "ואני מקווה שתעזרו לנו לקדם את העניין!" את בעצם "מכריזה מלחמה".. וזה כל כך מיותר. ובהודעה למעלה את כתבת בפרוש "לא הייתה לי ברירה אלא לפגוע, אז כל מה שאמרת לי בצ´אט היה פשוט לא נכון. והנה, אני עוזבת, את יכולה להיות שקטה ולהשאר. קרין - ממך אישית הבנתי שאת רוצה שאני אקח שותפה. לפי מה שאני ראיתי ולפי מה שהנתי משירה, כולן מעדיפות שאני יעזוב. אז אני עוזבת. וכפי שאמרתי, כן ראיתי שהמצב מדרדר והתכוונתי לקחת שותפה. חבל שזה לא יצא לפועל. אני באמת מקווה שתשארי, את תורמת הרבה לפורום. טל - אין לי הרבה מה להגיד לך. אני יודעת כמה הפורום חשוב לך ואני מאוד מקווה שתשארי ותעזרי לפורום לחזור ולהיות כפי שהיה בקיץ. אלו היו הבנות שדברו בעיקר, יש גם את הדס שפשוט הסכימה עם כל מילה של שירה אז הנה.. אני מזכירה גם אותה, כדי שלא תעלבו לי. אהבתי את הניהול, אהבתי את הפורום, אני עדיין אוהבת. קשה לי לעשות את זה ולא חשבתי שאני אצטרך. חבל שזה נגמר ככה, זה היה יכול להיות הרבה יותר פשוט. אם אתן עדיין רוצות לקרא ספוילרים ולראות תמונות מהעונות החדשות, אתן מוזמנות לאתר שלי, למרות שיש סיכוי שאני אסגור אותו. אם יהיה לי מה להוסיף אני יוסיף בהמשך. אני יבוא לבדוק אם יש תגובות, למרות שאני די בטוחה שלא יהיו. כנראה שלמרות הכל אני לא יחגוג אתכם חצי שנה, לי.

natalyrst

New member
גלית.... את לא יודעת כמה שאת צודקת

זה באמת מקום דוחה בגלל אנשים מסויימים שהפכו אותו מגעיל. אם לא היו שולחים לי מסר אישי לא הייתי חוזרת לכאן אפילו לשנייה

Digi Lista

New member
אני איתך!../images/Emo13.gif

כמו שאמרתי אני מאמינה שעל כול דבר אפשר להתגבר, אני עם לי ועם הפורום!

אני ממש לא מבינה......./images/Emo105.gif

איך אנשים שבחיים לא היו בפורום הזה באים ונוקטים עמדה! לא משנה איזו עמדה זו ומה היא אומרת! זה ממש מרגיז... אנשים נדחפים לעיניים לא שלהם....

ShaDoW GiRl

New member
../images/Emo54.gifוואלה, אני לא ידעתי על קיומו

של השרשור הזה ואני ממש ממש מתנצלת על כך!!!! בכל אופן אני באמת חושבת שלי צריכה לקחת שותפה, לטוב ולרע. למרות שהדיון נסגר, לא שמתי לב לשרשור הזה והחלטתי לפצות על זה בהגבה, אני ממש מצטערת! אני מקווה שכולנו נצליח ליהיות יותר פעילים בפורום, ותראו זה לא רק על לי צריך "להפיל" בכך שאנשים עזבו והפורום חדל ליהיות פעיל, אלא גם באשמתינו, ברגע שסדרה חודלת להופיע לזמן מה, אז סביר שבפורום יהיה קצר פעיליות, ולדעתי היכ נוח היה להאשים את מנהל הפורום. לדעתי כולנו אשמים יחד אם לי. לגביי השותף, אני מציעה שנתחיל בבחירות או משהו?... אני ממש מצטערת, אני באמת שינסה להיות יותר שותפה בזה.. נ.ב אל תשימו לב שזה מאוחר מידיי שפירמתי את ההודעה הזאת, פשוט ממש לא ידעתי... ב-
סטייס

ד י י ז י

New member
וואו , אני יודעת שלא הייתי הרבה זמן

בפורום , אני מצטערת אבל - לי - אני מאחוריך. אל תחשבי שאת לא עושה עבודה טובה , כי בכמה וכמה פורומים שהייתי בהם , המנהל עשה הרבה פחות ממה שאת עשית. כמו שאמרת להיות מנהל לא תמיד רואים מה אתה עושה באמת (יש לי חברה מנהלת פורום) וזה נראה לי ממש מיותר לבוא ולהאשים. אני אחרי דבר כזה , אם הייתי המנהלת - הייתי מפחדת לחזור.. מי יודע מה פעם הבאה יאשימו אותי! אז אם היא חזרה , והיא מוכנה לנהל את הפורום עם שותף , זה מוכיח הרבה. אני יודעת שהדיון הזה כבר נסגר , ואני מצטערת לפתוח אותו מחדש , אבל קראתי את הריב שהיה פה ונדהמתי. הייתי חייבת להגיב. אז מה שאני מנסה לומר , שאף אחת לא צריכה לעזוב - כל אחד ישקיע בדיוק כמה שהוא רוצה ולא יותר. ושוב , אני מצטערת שלא נכנסתי לפורום כבר שבוע או יותר - לחץץץ.

natalyrst

New member
קרין...

אני מבינה שהגעת למסקנה שהמסר האישי שלך יזיז לי משהו. מתקוה שלי, את טועה. אם לא היית שולחת לי את המסר אפילו לא הייתי טורחת להכנס לכאן ולרשום לך: לי יש את הזכות להיות "לא בוגרת" אבל לך, שאת בת 24 אין
אז אם מישהי צריכה למצוא לעצמה חיים זו את. חבל נורא שאת לא יודעת להודות בטעות שלך. אני לא צריכה לשמור על שום כבוד אבוד של לי. אחרי חודש בפורום הזה, הבנתי טוב מאוד מי את, צבועה ובן אדם פשוט רע
תגיבי כאן כמה שבא לך, אני לכאן לא חוזרת יותר, וגם את אצלי חסומה במסרים. אז אל תטרחי. שיהיו לך חיים יפים.... עד כמה שהם יכולים. תתבגרי אה
ועוד משהו... כדיע להגיע לרמה שלי, את צריכה קודם כל להיות בן אדם הגון וחברה, ולעלות הרבה. לא לרדת. טעות בידך...

אוקי......./images/Emo105.gif

תראו! נתלי ופיית... אני לא חושבת שזה שקראתן את הפורום אך לא הייתן פעילות בו נותן לכן זכות לבוא ולהתקיף ככה אנשים....אני לא באה לריב אתכן אבל זו דעתי... כי יש כאן אנשים שהשקיעו בתקופה האחרונה המון לפורום! פתחו שירשורים! ניסו לפתוח טופיקים,דינוים ולהשאיר את הפורום "חי",אף אחד לא אמר שזו האחריות הבלעדית של לי וזה ברור שלא! אז בבקשה,לפני שאתן באות ומתקיפות תבדקו את העובדות. ובקשר להמשך...אני אלך להגיב בשרשור אחר שמתקשר לזה... אה... וגלית (אני לא יודעת אם את תראי את זה או לא) אבל באמת,שאת לא ידעת מה היה כאן ואני חושבת שזה לא פייר לבוא ולשים הודעה כזו,את לא מכירה את האנשים ובעצמך אמרת שאת לא יודעת מה הלך כאן.

Dawson girl

New member
טוב.... מה דעתכם על.....

להתחיל מחדש??. לשכוח את הריב שהיה, לנסות לשפר את הפורום, להביא עוד אנשים, לפתוח עוד טופיקים וסתם לחיות בפורום הכי טוב שאפשר??? מי שרוצה- שישרשר לפה... יאללה בייי נמש

למעלה