הגיעו מים עד נפש!!!!!!
כבר זמן ארוך (בערך מאז סוף החופש הגדול) שהפורום הזה מדרדר. הרבה זמן שתקתי ולא כעסתי. אבל בזמן האחרון זה כבר הפך להיות מוגזם, והתחלתי ממש לכעוס! בדקתי את דעת הקהל, וראיתי שרוב האנשים לא מסכימים איתי, אז עזבתי את הכעס שלי בצד. בשבוע שבועיים האחרונים גיליתי שכבר הרבה אנשים בפורום מסכימים עם הדעה שלי, ולכן אני חושבת שהגיע הזמן לחשוף הכל ולשים את הקלפים על השולחן, מה גם שהיום קרה כאן משהו שמבחינתי שבר את גב הגמל. ועכשיו אני אסביר את עצמי כבר חודשים רבים, שמנהלת הפורום (לי) לא מראה את עצמה כמעט במחוזותינו והוכחת כאן לעיתים רק אחת לשבוע או אפילו שבועיםם, דבר שהוא בגדר "לא יעשה". כמו כן, הפורום מבולגן, הודעות בנושא אחיד לא משורשרות יחד, הודעות שאינן חשובות אינן נמחקות, אין טופיקים וכד´.. בזמן האחרון, התחלנו אנחנו, חברות הפורום, להעלות טופיקים, שכן ראינו שמלי לא תבוא ישעתנו... כל אחת עשתה את המקסימום שביכולתה, אולם לי עדיין לא חשבה שהגיע גם זמנה להצטרף ולתת קצת פוש לפורום. עדיין לא ראינו אותה מגיבה לשרשורים המקסימים שפתחנו, עדיין לא ראינו אותה פותחת טופיקים בעצמה וכו´.. אז אולי הסדרה לא משודרת כרגע, אבל כמו שכולנו העלנו רעיונות, גם לי יכלה.. לפני כשבוע, העליתי את פרוייקט הזוגות. חשבתי שהרעיון יהיה נחמד לכולנו, וכולן יעריכו אותו ויצטרפו.. כמו כן, באמת חשבתי שנוכל לפתוח את "גלריית הזוגות" ולשים בה המון המון תמונות מדהימות! השרשור הקודם בהחלט סחף עימו משתתפות רבות שהעלו תמונות, הגיבו על הרעיון, ואף אמרו לי באופן אישי כמה שהוא נחמד.. אולם, כמובן, ישנה אחת שלא הגיבה אף לא במילה, לא על הרעיון, לא על השרשור ואף לא על היוזמה. כשלי חזרה מן הגדנ"ע, ציפינו שמיד היא תראה איזה יפה היה הפורום (ובהזדמנות זו אני רוצה באמת להודות לדיג´י ליסטה שבאמת עשתה עבודה מדהימה, ולהגיד שכבר מזמן לא היה כ"כ נחמד כאן בפורום כמו בשבוע האחרון וכבר מזמן לא הרגשנו בנוכחות של מנהלת בפורום כמו בשבוע האחרון - קבלי צל"ש אדיר בשמי על העבודה שלך!!!) וכמה השקענו, מיד תגיב על הכל ותתלהב. אבל זה לא קרה, כצפוי.. או שמא תגידו, אבל זה כן קרה, יש תגובה שלה כמעט (עם הדגש על הכמעט) בכל שרשור בפורום. אבל האם צריכות משתתפות הפורום למשוך את המנהלת בלשונה ולהפנות את תשומת ליבה אל השרשורים החדשים בפורום ולדרוש תגובה? האם אין היא יכולה לחשוב על כך בעצמה? והרי אמרתי כמעט - שכן אתמול עלה שרשור חדש עם זוג חדש, ועדיין אין תגוהב של לי, לא על הרעיון, לא על השרשור ולא על היוזמה.. אז מה יהיה? אני צריכה לחכות שיעבור חודש עד שאני אקבל תגובה? או שמא שנה? בהחלט הגיעו מים עד נפש.. אני יודעת שאני מוערכת, וזה לא מה שחסר לי (הערכה), מה שחסר לי הוא לראות שמנהלת הפורום מבינה ויודעת מה הוא תפקידה.. עכשיו אני כבר בטוחה במה שחששתי ממנו המון זמן - היא לא יודעת!!!! אולי תגידו שאני מגזימה, אבל לי באופן אישי כבר לא אכפת. הפורום הזה הפך מבחינתי למקום מוזנח ולא מסביר פנים.. אני דורשת את התפטרותה של מנהלת הפורום והעברת תפקידה לאחת מאיתנו (אני אשמח להיות במקומה והפעם לא לבד, אלא אם שותפה, כדי להבטיח פעילות תקינה יותר לש הפורום..)! אם לא - אני בזאת מודיעה רשמית, כמו שכבר אמרתי באופן אישי למספר חברות פורום, שאני עוזבת את הפורום לאלתר, בלי שום סיכוי לחזרה.. בזה הסתיימו דבריי.. אני מצפה לתגובות.. להתראות בשרשורים חיוביים יותר!