הגיעו מים עד נפש!!!!!!

hadas 5

New member
אני אומרת בכיף...

במלא לא יצא כלום מהריב הזה והוא היה שטותי לאללה.

../images/Emo105.gif כל מה שיש לי להגיד....

זה שעצוב לי שאת עוזבת לי,כי באמת לא רציתי שזה יקרה.... תאמיני או לא היו לי דמעות כשסיימתי לקרוא את ההודעה שלך... מבחינתי,אני רוצה שתישארי בפורום אם לא בתור מנהלת אז לפחות בתור חברה בפורום.... חבל שזה נגמר ככה,וחבל שזה נגמר!

LillipooT

New member
באמת לא חשבת שזה מה שיקרה.. ../images/Emo35.gif

אם באמת הייתן רוצות שאני פשוט יביא שותפה הייתן מנסחות את הכל בצורה אחרת לגמריי. מדברות איתה כחברה, ונותנות לי עצה כחברות. כי זה באמת מה שחשבתי שאתן. חברות לא מתייחסות ככה אחת לשנייה. פשוט לא. זה היה צריך להיות לכן ברור שברגע שה"מכתב" של שירה פורסם, וההסכמה של כמה מכן, המצב יחמיר. המטרה שלכן הייתה לשפר את הפורום, אבל ריב כזה רק הורס אותו. ואתן רואות את זה עכשיו. אנחנו אמורות לחזק אחת את השנייה ולפעול יחד כדי להרים את הפורום. בינתיים אני ראיתי שדברתן מאחורי גבי וכתבתן כולכן מכתב ושלחתן אפילו לפורום משוב כדי שההנהלה תראה. כבר אמרתי את זה בצ´אט, הייתן צריכות לקבוע שעה מסויימת בצ´אט, בה היו מתכנסות חברי הפורום ואז מדברים - בלי עצבים, על עתיד הפרום. זה היה באמת עוזר. בינתיים המצב החמיר הרבה יותר.

אף אחד לא בא לריב.....

ואף אחד לא התכוון שיהיה ריב! לא דיברנו מאחורי גבך אלא דיברנו על הפורום כי הוא חשוב לנו,והטריד אותנו המצב שלו!! ואני לא חושבת שלדבר על מצב הפורום זה נחשב לדבר מאחורי הגב שלך,אבל בואי נודה שאת לא היית כאן הרבה זמן,אולי היית אבל אנחנו לא ראינו את זה ולא ידענו את זה (את אומרת שהיית אין בעיה,אז אולי זה לא נכון מה שאנחנו אומרות וטוב שאת אומרת לנו כי אנחנו קיבלנו רושם שאת לא נמצאת...זה הכול). אני באמת לא חשבתי שתפרשי ולא רציתי שזה יקרה!! כל מה שרציתי שיקרה זה שתקחי את ההערות לתשומת ליבך ושביחד כולנו נשפר את הפורום!

LillipooT

New member
אוקי.. ../images/Emo60.gif

את אולי רצית שכל מה שיקרה יהיה שאני אקח לתשומת ליבי ושנשפר יחד את הפורום. האחרות לא. ואני לא מצפה שאת או אתן תבינו אותי, אבל אם נתן למישהו מהצד לקרא את מה כתבתן ואמרתן בצ´אט, אני בטוחה שהוא לא יגיד שהמכתב היה מנוסח "בצורה יפה שלא אמורה לפגוע". ועובדה שזה פגע. תחשבי רגע מנקודת מבט שלי.. תחשבי עליך במקומי. אחרי כזאת התנפלות - וזאת הייתה פשוט התנפלות - איך אני יכול להמשיך להשקיע בפורום? אני מודה בטעויות שלי. אתן חושבות שמה שעשיתן היה בסדר. אם באמת היה חשובה לכן "טובת הפורום" כמו שאתן אומרות, או אני חשובה לכן, הייתן חושבות על התוצאות. שירה אני מבינה שאת עצבנית וכועסת ומאוכזבת, יש לך זכות ואני לא מאשימה אותך, אבל לא זוהי הדרך וחבל שאת לא מבינה את זה.

Digi Lista

New member
זה לא נגמר עדיין!!!

היחס בין מנהל הפורוםלחבריו מזכיר קשר בין זוג נשוי,אז נכון לא תמיד הכול הולך חלק ולשביעות רצונם של כולם אבל מכול משבר אפשר לצאת!. לי,הרווחת את הניהול ביושר אל תוותרי עליו כול כך מהר!את עושה כמיטב יכולתך והבנתך!אם זה מעודד אני תומכת בך לחלוטין!!!(את שאר הדברים כתבתי בשרשור השני)
אני מאמינה שמה שלא הורג מחשל,משברון כזה לא יהרוג אף אחד,להיפך זה מראה שלכולם איכפת ממצב הפורום!!!

LillipooT

New member
תודה יקירתי על מה שאמרת.. ../images/Emo60.gif

אבל אם היית נוכחת בשיחה הארוכה שלנו בצ´אט.. היית מבינה שהעניין רחוק מלהפתר. ואת אולי יודעת הכי טוב כמה הפורום באמת חשוב לי וכמה אני פשוט נקרעת מהמחשבה לעזוב. אבל אני גם חושבת, שלטובת פורום אני צריכה לחשוב עליו ולא עלי. ולכן אני מוותרת. בכל מקרה, כולם צריכים להגיע להחלטה. כי כבר שלחו אלי אימייל מהנהלת הפורומים ושאלו מה עכשיו. ואני לא יודעת מה להגיד להם.

Digi Lista

New member
באמת לא הייתי נוכחת...

מהסיבה שכבר המון זמן אף צ´אט באף אתר לא עולה לי,חשבתי שהבעיה הסתדרה אבל מסתדר שלא(בעיית הצ´אטים)... ולכן אני באמת לא יודעת מה היה בצ´אט אתמול,אבל אני בטוחה שחשוב לכולם שהפורום ישאר וזה בעצם מה שמאחד את כול האנשים כאן שאולי בנסיבות אחרות לא היו מדברים\מכירים\חברים וכו´... הנהלת הפורומים יכולה לכתוב מה שהיא רוצה,אם את מאמינה(אני מאמינה במיליון אחוזים!)שאת בסדר תלכי עם זה,אני בטוחה שכול חברי הפורום כאן לא התכוונו לקטול את ניהולך אלא בסך הכול להעלות נורה אדומה בנוגע להמשך. אני כמו שאמרתי תומכת בך(כמו שתמכתי בך ברגעים הטובים אני איתך גם ברעים!)

LillipooT

New member
אני באמת באמת לא יודעת ../images/Emo60.gif

מה לעשות עכשיו.. אני מחכה שאתן תגידו לי מה אתן רוצות. אני אמרתי מה שיש לי להגיד.. והייתי רוצה מאוד להמשיך להיות מנהלת עם שותפה. עד אתמול לפחות. היום אני כבר מבולבלת ואני לא יודעת מה אני רוצה. אני פגועה ואני לא חושבת שהיחס הזה מגיע לי. והן דווקא התכוונו לקטול את ניהולי.. זה היה הרעיון. ואני כן יודעת לקבל הערות ותלונות מאנשים, אבל אני לא מוכנה לקבל אותן בצורה שקבלתי. זה היה לא הוגן להתנפל עלי ככה, גם אם אתן חושבות שעשיתי משהו לא בסדר. אני לא מוכנה שאנשים יקבעו בשבילי עובדות שהפורום לא חשוב לי או שאני נותנת לכן לעשות את כל העבודה ויושבת בצד ובטח ובטח שלא תנתחו לי את האופי ותגידו מה לא בסדר אצלי. מגיע לי כבוד גם כמנהלת, גם כאדם, וגם כאחת שאמורה להיות חברה שלכן. ושוב.. תודה לך

Digi Lista

New member
תעשי מה שנכון לדעתך...

ואני רוצה לשאול שאלה-אם מישהו אחר ינהל את הפורום הוא יהיה כאן כול יום וכול היום?לא בטוח. עובדה בסקר אנשים טענו שהם נהנים מהכול כאן בפורום! לשלוח מכתב להנהלה בלי לדבר איתך קודם באמת לא במקום,אני בהחלט מסכימה שמגיע לך כבוד ושכבנאדם שמתאמץ יש לך זכות מלאה להיפגע(בדיוק דיברנו על זה...),אם ההנהלה רוצה משוב חיובי אני מוכנה לספק אותו!!!אני לא חושבת שזה הוגן. (למי שתוהה אני עם לי בכול מה שהיא תחליט לעשות!!!)

LillipooT

New member
ברגע שהעברתן את זה הלאה,

להנהלת הפורומים, מעבר לעובדה שזה היה שגוי לדעתי והרבה מעבר לזה, אני לא חושבת שזה כבר נתון לטיפולינו. זה עבר הלאה. לי אישית יש שתי אפשרויות: להתקפל מכאן ולהעביר את "הכתר" הלאה, למישהו שאולי יעשה את העבודה טוב יותר ממני ואולי לא. או לקחת שותפה. לפי מה שהבנתי מכן, האפשרות השנייה ירדה מהפרק. אז אני עוזבת.. עם כל כמה שזה כואב לי.. וזה מאוד כואב לי. ההנהלה.. אני עוד לא יודעת מה היא אומרת. ברגע שאנחנו נגיע להחלטה אני מאמינה שהיא תתמוך. פשוט חבל.

LillipooT

New member
ורק שתדעו.. ../images/Emo60.gif

ביום שחזרתי מהגדנ"ע ישבתי שעות במחשב, בפורום, וכתבתי לעצמי תוכניות.
בנוגע לפורום בכלליות: להקפיד על עדכון שבועי. להקפיד על חידה שבועית. לשפץ את פינת המאמרים, מה שהתחלתי לעשות באותו היום. לעשות גלריית זוגות.
בנוגע לטופיקים ומשחקים: דברנו כמה פעמים על סיום הסדרה, אבל חשבתי לעשות טופיק של "הסצינה האחרונה". איזה דמויות יופיע שם ומה המשפט יחתום את הפרק. כמו שעשו בפורומים שונים, אפשר לכתוב "50 סיבות מדוע דוסון קריק היא הסדרה הטובה ביותר", וזה גם היה מגיע למאמרים. כבר חפשתי שאלות לחידון - על כל העונות - ורציתי לכתוב אותו במסודר ולעלות אותו כאן. רציתי לנסות לעשות שרשור חידות, כמו שכבר ניסינו לעשות בעבר. מישהי כותבת שאלה, מי שיודעת את התשובה עונה ושמה שאלה חדשה. חשבתי לנסות לעשות, למרות שזה קשה, ציטוט או סצינת השבוע. כל שבוע בוחרים דמות או עונה וכל אחת כותבת את הציטוט או הסצינה האהובה עליה. למרות שזה די קשה. אבל אפשר לחשוב על דרך להוציא את זה לפועל. והיו לי עוד כמה רעיונות. אני כותבת לכם את זה כדי שתראו שבאמת חשבתי להעלות את רמת הפורום, אם זה משנה לכם משהו, וגם אם אני באמת עוזבת.. מי שישאר אני אשמח אם תישמו את הרעיונות.

זה מעולה!../images/Emo105.gif

לי,זו הייתה הכוונה בדיוק (אני אדבר בשביל עצמי כי אני לא יודעת מה אחרים חושבים עכשיו)! אני רואה שהבנת שהפורום דעך והדרדר והחלטת שיש לעשות שינוי! מצויין! זה הכול.... את בעצמך חשבת שצריך להעלות את רמת הפורום וזה בדיוק הייתה המטרה (שלי לפחות) כי לא הייתי בטוחה שאת מבינה את זה... ושוב הכוונה לא הייתה לפגוע בך ואני ממש מצטערת שנפגעת!

hadas 5

New member
זה ממש שטויות הריב הזה....

שירה- אני חושבת שהיית צריכה לרשום את זה יותר בעדינות. כי אני יודעת אם היו אומרים לך דבר כזה את גם הייתי נעלבת ונפגעת בטירוף... לי- את אחלה מנהלת, אחלה בן אדם ואני לא סתם אומרת את זה. את צריכה פשוט להגיד משהו כמו:"אוקיי, אני אקח את זה לצומת ליבי". ואחר כך להגיד שהיה אפשר להגיד את זה בצורה יותר עדינה. קרין- לדעתי את לא צריכה לעזוב, כי כל הריב הזה זה על דבר כזה טיפשי.. אני מציעה שתחשבי על זה מחדש . ואת יודעת שפה כולם אוהבים אותך. ואני יודעת שאת נהנת פה מאוד. עכשיו שהייתי בצ´אט עם קרין שירה וטל - הסכמתי עם שירה שלי קצת אני מדגישה קצת מזניחה את הפורום אבל לא עד כדי כך. תנסו לחשוב על איזה עיניין דבילי זה . חבל שהפורום הזה יתפרק.

LillipooT

New member
תקשיבו.. ../images/Emo60.gif

אין לי מושג מה להגיד לכן עכשיו. העברתן את זה הלאה להנהלת הפורומים ואני לא יודעת אם ימשיכו לתת לי לנהל את הפורום. גם אם אני רוצה. אני רוצה לשמוע מה לכולן יש להגיד ואז נגיע ביחד להחלטה.

shirakl

New member
ועכשיו כנראה תורי...

האמת שכשבאתי לכאן עכשיו, באתי כדי לכתוב את הודעת הפרידה שלי, ולומר שכבר נאמר כל מה שהיה צריך להאמר.. אחרי שקראתי את ההודעה שלך לי, יש לי עוד כמה דברים להגיד.. בקשר למה שקרין אמרה - אני לא אמרתי בדיוק ככה לקרין.. קרין קצת עיוותה, וזה לא פייר כלפי. הסברתי לקרין על מה דיברנו בדקות האחרונות שלנו בצ´אט אתמול. אני רוצה לומר באותו נושא, שאת לא פוליטיקאית ולכן אני דורשת ממך במלוא מובן המילה להפסיק להשתמש בססמאות. את המשפט "שירה קובעת לי עובדות" אני חושבת ששמעתי כבר מליון פעם ביומיים האחרונים!!! די עם זה!! אני לא קובעת שום עובדות, אני רק מתארת את הדברים כפי שהם נראים מנקודת המבט שלי. זכותי לקבל איזה רושם שאני רוצה! לי - גם כשעושים משהו בהתנדבות, חייבים להשקיע בו, או לוותר עליו. כשהשקעת - הערכנו, ואת יודעת את זה. כמו שדיגי ליסטה אמרה, אין כמו שרשורי הספוילרים שלך, ובכלל בקיץ עשית עבודה מדהימה. תשוטטי בפורום ותמצאי המון הערכה באותה תקופה. כשבן אדם מפסיק להשקיע, בין אם זו התנדבות או לא, ההערכה כלפיו פוחתת, וזה טבעי.. קבלי את זה. עשית טעות, תביני, תודי בזה, ואל תתכחשי. בקשר להכרזת המלחמה - בפורום משוב כתבתי את הנוסח הזה כי אני בפירוש יודעת שכדי להחליף מנהלת צריך עזרה שלהם. אני מבחינתי עדיין רוצה שתעזבי את הניהול. לא את הפורום, רק את הניהול. לרגע שלא טענתי ששיניתי את דעתי. זו לא היתה אמורה להיות מלחמה. את היית אמורה לראות שאנחנו מאוכזבות, להבין שלא היית בסדר, להבין מאיפה התחושות שלנו מגיעות, ולהכריז על התפטרותך מהניהול.. בקשר לביטוי: הפעם לא היתה לי ברירה אלא לפגוע.. כן, כתבתי את זה. אחרי שאת כתבת את ההודעה שלך שהיתה פוגעת לאללה. אחרי שפוגעים בי אחרי שאני בסה"כ ציינתי עובדות ודרשתי משהו לגיטימי מתוך אהבה לפורום הזה, אין לי כבר ברירה אלא לפגוע בחזרה.. אני אישית לא מוצאת דרך התמודדות אחרת במצב כזה.. ושוב אני מדגישה, הפעם. כי בפעם שלפני כן באמת לא רציתי לפגוע, ואני עדיין לא חושבת שהנוסח של ההודעה הפותחת של השרשור הוא נוסח פוגע.. נראה לי שלא נותר דבר לומר.. אני עוזבת, ועצוב לי.. אהבתי את הפורום הזה. אני פה מהיום שהפורום נפתח. הייתי כאן עוד בתקופה שקרן פתחה את הפורום, כשהיא עזבה, כששמרית באה במקומה, וגם כשלי הוכרזה כמנהלת החדשה. באמת אהבתי אותו, ובאמת העברתי כאן המון דקות מהחיים שלי. יש כאן אחלה אנשים, אחד אחד, ואני מקווה לשמור עם כולכן על קשר טלפוני, במסנג´ר באייסיקיו, במסרים של תפוז, בצ´אט, או בכל דרך אחרת.. וואו! אני כבר באמת בוכה עכשיו! באמת לא התכוונתי שזה יגיע למצב הזה.. חשבתי שאחרי כ"כ הרבה הזנחה, זה יהיה ממש טבעי לבקש מהאחראית על העניין להתפטר. ולי - ממש לא רציתי שתעזבי. את אחלה בן אדם, באמת אני חושבת ככה. פשוט זלזלת בפורום, זלזלת בנו, וזלזלת בתפקידך כמנהלת לאורך כל החודשים האחרונים, ואני לא מוכנה לקחת חלק בדבר כזה. אני מסכימה עם כל מילה שקרין אמרה שהודעה שלה, ואני חושבת ששתינו עוזבות מאותה סיבה ובאמת בלב כבד. אז נשתמע.. בתקווה שתצליחו להחיות את הפורום הזה!!! אוהבת את כולכן בכל הלב והנשמה, שלכן,

פיית

New member
אני לא מעמינה

אני עכשיו ממש מתביישת שאני בפורום הזה, למה? כי אני חשבתי שאתם קצת יותר חזקים מזה, מה זה עזיבות,מריבות וכו´. אני יודעת שלא היתי פה הרבה זמן בפורום והדס קצת עידכנה אותי במה שקרה וכל מה שאני יכולה לומר שאני ממש מעוכזבת מכם.... הפורום נפתך כמה חודשים ליפני שהעונה ה-5 עלתה לאוויר אצלנו ואז היתה העונה ואז העונה נגמרה אוקי הכל עד פה טוב ויפה, ניסו לשים פה משחקים נחמדים להעביר את החצי שנה הזאת בלי דוסון, תחשבו זאת ההפסקה הראשונה של הפורום בלי דוסון מה יקרה בעונה הבאה פתאום הפורום יחזור לחיים וגם עוד מעט הסידרה נגמרת אז אני מבקשת מכם לי אין עוד רעיונות אולי כתהיה אוו היה לנו מנהל\ת חדשים ננסה להרים שוב את הפורום אבל אי אפשר שרק בן אדם אחד יעשה את זה אנחנו צריכים להישאר ביחיד ולדון במה שיש ובה שחסר בפורום וככה נלך לאט לאט עד שכולם היו מרוצים מי איתי

hadas 5

New member
אני ../images/Emo127.gif

אני עם פיית בואו נשכח מזה, וננסה להעביר את הפער הזה שאין דוסון....

פיית

New member
ואני רצינית בקשר כל דבר שכתבתי שם

וגם עזיבה זה לא הפיתרון הכי מוצלך לפורום עכשיו אז אני (שוב) מבקשת מקרין, LillipooT וshirakl אל תעזבו בבקשה לטובת הפורום אם כולנו נעבות ביחד אז נוכל להרים את הפורום זהז יותר טוב מכל פורום האתר תפוז....

למעלה