ועכשיו כנראה תורי...
האמת שכשבאתי לכאן עכשיו, באתי כדי לכתוב את הודעת הפרידה שלי, ולומר שכבר נאמר כל מה שהיה צריך להאמר.. אחרי שקראתי את ההודעה שלך לי, יש לי עוד כמה דברים להגיד.. בקשר למה שקרין אמרה - אני לא אמרתי בדיוק ככה לקרין.. קרין קצת עיוותה, וזה לא פייר כלפי. הסברתי לקרין על מה דיברנו בדקות האחרונות שלנו בצ´אט אתמול. אני רוצה לומר באותו נושא, שאת לא פוליטיקאית ולכן אני דורשת ממך במלוא מובן המילה להפסיק להשתמש בססמאות. את המשפט "שירה קובעת לי עובדות" אני חושבת ששמעתי כבר מליון פעם ביומיים האחרונים!!! די עם זה!! אני לא קובעת שום עובדות, אני רק מתארת את הדברים כפי שהם נראים מנקודת המבט שלי. זכותי לקבל איזה רושם שאני רוצה! לי - גם כשעושים משהו בהתנדבות, חייבים להשקיע בו, או לוותר עליו. כשהשקעת - הערכנו, ואת יודעת את זה. כמו שדיגי ליסטה אמרה, אין כמו שרשורי הספוילרים שלך, ובכלל בקיץ עשית עבודה מדהימה. תשוטטי בפורום ותמצאי המון הערכה באותה תקופה. כשבן אדם מפסיק להשקיע, בין אם זו התנדבות או לא, ההערכה כלפיו פוחתת, וזה טבעי.. קבלי את זה. עשית טעות, תביני, תודי בזה, ואל תתכחשי. בקשר להכרזת המלחמה - בפורום משוב כתבתי את הנוסח הזה כי אני בפירוש יודעת שכדי להחליף מנהלת צריך עזרה שלהם. אני מבחינתי עדיין רוצה שתעזבי את הניהול. לא את הפורום, רק את הניהול. לרגע שלא טענתי ששיניתי את דעתי. זו לא היתה אמורה להיות מלחמה. את היית אמורה לראות שאנחנו מאוכזבות, להבין שלא היית בסדר, להבין מאיפה התחושות שלנו מגיעות, ולהכריז על התפטרותך מהניהול.. בקשר לביטוי: הפעם לא היתה לי ברירה אלא לפגוע.. כן, כתבתי את זה. אחרי שאת כתבת את ההודעה שלך שהיתה פוגעת לאללה. אחרי שפוגעים בי אחרי שאני בסה"כ ציינתי עובדות ודרשתי משהו לגיטימי מתוך אהבה לפורום הזה, אין לי כבר ברירה אלא לפגוע בחזרה.. אני אישית לא מוצאת דרך התמודדות אחרת במצב כזה.. ושוב אני מדגישה, הפעם. כי בפעם שלפני כן באמת לא רציתי לפגוע, ואני עדיין לא חושבת שהנוסח של ההודעה הפותחת של השרשור הוא נוסח פוגע.. נראה לי שלא נותר דבר לומר.. אני עוזבת, ועצוב לי.. אהבתי את הפורום הזה. אני פה מהיום שהפורום נפתח. הייתי כאן עוד בתקופה שקרן פתחה את הפורום, כשהיא עזבה, כששמרית באה במקומה, וגם כשלי הוכרזה כמנהלת החדשה. באמת אהבתי אותו, ובאמת העברתי כאן המון דקות מהחיים שלי. יש כאן אחלה אנשים, אחד אחד, ואני מקווה לשמור עם כולכן על קשר טלפוני, במסנג´ר באייסיקיו, במסרים של תפוז, בצ´אט, או בכל דרך אחרת.. וואו! אני כבר באמת בוכה עכשיו! באמת לא התכוונתי שזה יגיע למצב הזה.. חשבתי שאחרי כ"כ הרבה הזנחה, זה יהיה ממש טבעי לבקש מהאחראית על העניין להתפטר. ולי - ממש לא רציתי שתעזבי. את אחלה בן אדם, באמת אני חושבת ככה. פשוט זלזלת בפורום, זלזלת בנו, וזלזלת בתפקידך כמנהלת לאורך כל החודשים האחרונים, ואני לא מוכנה לקחת חלק בדבר כזה. אני מסכימה עם כל מילה שקרין אמרה שהודעה שלה, ואני חושבת ששתינו עוזבות מאותה סיבה ובאמת בלב כבד. אז נשתמע.. בתקווה שתצליחו להחיות את הפורום הזה!!! אוהבת את כולכן בכל הלב והנשמה, שלכן,