כמה דברים
דבר ראשון
על המחמאות,תמיד כיף לקבל מחמאות על משהו שעושים
ועכשיו לעניין הרציני באמת לנהל פורום זאת לא עבודה קלה,ממש ממש לא,לשים תמונות בגלריות לוקח שעות(כי צריך לשים כול תמונה בנפרד),לשרשר זאת אחת העבודות הכי שנואות על המנהלים(מניסיון
),אבל וזה חשוב-פורום לא נבנה על מנהל!מנהל הוא קודם כול חבר פורום רגיל(אני לפחות מאמינה בזה)ומה לעשות שלא תמיד יש לו זמן ורעיונות?במקרה הזה חברי הפורום אמורים לפתוח טופיקים,פאנפיקים,שרשורי תמונות וכו´...ברור שכאשר יש שנת לימודים עמוסה,פרקים חדשים לא משודרים ויש רצון גם לחיים מעבר לאינטרנט חלק מהפורומים מתייבשים קצת(ויש מקומות שגם הרבה),אצלי בפורום מראש ידעתי שתהיה התייבשות לאחר שהעונה השלישית של הסדרה נגמרה והעונה הרביעית תגיע רק בקיץ הבא ולכן התחלתי מראש לפתח משחקים,דיונים,למנות מ
ים ולהזכיר כול הזמן כמה חשוב שהפורום לא יתייבש גם כשאני לא נמצאת(ומה לעשות שאני לא נמצאת תמיד?),ואני לא מפסיקה להזכיר לחברי הפורום את הדברים שיש לעשות ואת העובדה שהם יכולים להציע בעצמם רעיונות,המון פעמים אני מוצאת את עצמי מקפיצה טופיקים שכבר לא קופצים(באותו הדף)רק כדי שלא יהיה משעמם. ועכשיו לגביי התלונות ללי, לי חברה טובה שלי והפורומים שלנו נפתחו בהבדלים של חמישה ימים בלבד(ב27.12 הפורום הזה חוגג חצי שנה!!!בזכותכם ובזכות לי!)ולמרות הכול אני מרגישה שיש לי הרבה מה ללמוד ממנה(וגם מכול מנהל אחר)כי למשל בשרשורי ספוילרים אין פשוט אין עליה!וגם בנחמדות-מהיכרות איתה היא המנהלת שהכי קרובה אליי מבחינת היחס לחברי הפורום(אני לא מכירה את כול מנהלי הפורומים,אפילו לא את רובם,אני מכירה כמה,אחת אפילו בשכבה שלי,אבל זה מספיק כדי להגיד בנוגע ליחס)היא מתייחסת לאנשים בצורה אישית וחמה ולא מנסה להתנשא מעל חברי הפורום,עכשיו כשאין פרקים חדשים ברור שהפורום קצת יתייבש אבל זה לחלוטין לא רק הבעיה של לי,היא כול כך דאגה לפורום שחלק מהדיונים שהעליתי היא ביקשה ממני כדי שלא יהיה יבש!. מנהלי הפורומים לא מפסיקים להתאמץ בשביל הפורום שלהם ובתקופות של לימודים+מחסור בפרקים חדשים אפילו יותר, ולצערם לא תמיד זוכים להערכה ראויה אין סיבה לעזוב פורום בגלל שאין יותר מידיי כחול, להיפך זה מראה שהפורום מסתדר נפלא גם ללא השגחה צמודה של המנהל\ת!
ולגביי הסיסמא, אכן הייתה ללי בעיה בגלל שהחלפנו סיסמאות,היום הכול יתוקן ואין מה לדאוג.
רק רציתי להבהיר כמה דברים גם מהצד של מנהלי פורומים ושוב להגיד תודה על המחמאות