הבוק שלי

c o e x i s t

New member
למה חפיף?

דוגמנות זו קריירה וצריך לקחת את זה בשיא הרצינות. למה.. אם יציעו לך עבודה.. תגידי סבבה חפיף? אם עושים משהו, צריכים לעשות אותו על הצד הטוב ביותר, במיוחד אם זה מדובר בעבודה.

ברור...

מה ההטפות פתאום מכל חברי הפורום דיי נמאס.. טוב שאת ועוד כמה פה לא נסחפו אל תדאגי לי אני אשקיע מכל הלב אני לא מזלזסלת בכלום, אני פשוט לא לוקחת קשה, זורמת עם העניין, אם ילך אז יופי כיף לי ואם לא אז אני לא אתבאס...

tzury

New member
זה ממש מבאס הזילזול של HH , זה לא בוק

ואת שווה הרבה יותר מההפקה המזלזלת הזו.

EtaiLavie1

New member
משהו חשוב...בטח שאת אחראית על איך שהוא נראה!

את זאת שעומדת באמצע הפריים!:) אז האחריות היא גם שלך..לטוב ולרע:)

נ-כון...

הייתי באה אומרת להם,תשמעו מה שהולך פה ממש לא לרוחי, אני לא מוכנה שהבוק שלי יראה ככה וילך הבייתה איך לא חשבתי על זה באותו רגע? אני לא לוקחת אחריות על כלום, וגם לא ממש אכפת לי, העיקר הם אהבו את מה שיצא וזה טוב להם לבינתיים... ידוע שזה לא התמונות הכי מושקעות בעולם... גם ככה יש רק איזה פחות מ-10 תמונות שאני לא בטוחה שאת כולן העלתי לפה שיהיו באתר... אני גם ככה לא אגיע רחוק בסוכנות הזאת, סתם זרמתי עם העניין שאיתן קרה לי פתאום... אני ממש לא חושבת שאני אגיע רחוק דרך הסוכנותך הזאת וזה גם לא ממש מדאיג אותי, דוגמנות זה לא חלום חיי... בסך הכל יצאתי יפה וזה מה שחשוב... גם אני הייתי עושה את זה יותר טוב אחרת אבל קל להיות חכמים אחר כך...

רק שתדעי שהגישה שלך לגבי הסוכנות היא לא נכונה

סבבה הבוק לא מושקע.. אבל רמת ההצלחה שלך תלויה הך, אם תשקיעי ותלכי לכל האודישנים ולא תוותרי תוכלי להגיע יפה מאוד לותצאות! זה תלוי בך!!!!!!!

ברור שאני אלך לכל האודישנים

ואתמיד וכל מה שצריך אבל השאלההיא לאיזה אודישנים ישלחו אותי?... כי יש שם מלא עבודות לא קשורות לכלום, אבל בקטנה, כל חלטורה מהצד מבורכת!

יש להם דווקא אחלה אודישנים!

טבע נאות, חברות אופנה הם התחילו להביא אודישנים מכובדים.

למעלה