הבוק שלי

קסנדרה20

New member
אז למה חתמת דווקא שם?

את הקרבת שנים טובות וחשובות בקריירה שלך בשביל הבוק הדבילי הזה, את חתמת בסוכנות הזאת, בזמן שיכולת לחתום בסוכנות אחרת ולקבל בוק נורמלי, בכל סוכנות היו מקבלים אותך, והיו עושים לך בוק מקצועי, למה חתמת דווקא בסוכנות החפיפינקית הזאת, בתמורה לבוק כל כך לא מושקע?

חח איזה קריירה ואיזה שנים?

את צוחקת עלי? אין לי שום ניסיון בתחום.. ואף סוכנות גדולה אחרת לא קיבלה אותי ממה שניסיתי ככה שזה סתם היה משהו ניסיוני... ואני באמת לא יכולה לעשות הרבה בנידון בנוגע לבוק.... כרגע לפחות, אולי עם הזמן אם אני אעבוד ישקיעו עלי על בוק יותר מקצועי, לא יודעת... בכל אופן אני לא לוקחת קשה ואף אחד אחר בפורום הזה גם לא צריך...

שמעי

בישביל בוק מקצועי זה נראה זוועה!! התמונות והפוזות לא מחמיאות. נראה שהצלם לא ידע להדריך אותך אילו פוזות מתאימות לך ואילו זוויות מחמיאות יותר. יכלו לצאת לך תמונות הרבה יותר יפות אם הייתי מצלמת אותך אפילו בחדר שלי עם המצלמה הביתית שלי. הבנתי שדני מילר הוא צלם של HH מודלס והתאכזבתי מאוד. אני בטוחה שברגע שתהיה לי הפקה ואשמע שדני מילר יהיה הצלם אני לא אבוא לאודישנים אם ככה הוא הוציא אותך. שמעי באמת הצילום והאיכות והרקע והכל ירוד למדיי, יש לך תמונות ביתיות מוצלחות פי 29875279563 יותר מאלה. אכזבה גדולה מאוד. ביקורת בונה בלבד!!!!!

ind3x

New member
סוכנות HH

אני חושב שאת מזלזלת יותר מידי בסוכנות HH ומהניסיון שלי איתם הם כן מנסים להצליח וכן מתקשרים ודוחפים שלא תחשיבי שבסוכוניות גדולות הסיכוי שלך יותר 'גדול' להצלחה.. ההבדל היחיד הוא המהירות..כי העבודות קצת יותר גדולות אבל כן מומלץ לשנות גישה..הם כן מנסים להצליח והם כן ידחפו אותך.. דווקא בגלל שהם קטנים עוד את הפוש תקבלי יותר מהם מאשר מבסוכנויות גדולות יותר.. פשוט תזיעי ותיכבשי באודישנים :) בכל מקרה! אין לי תגובה לגבי הבוק אנ'לא מבין בזה בשיט אבל בחורה יפה את :)

לא אכפת לי אם לא ילך לי

אבל אני מנסה כי אין לי מה להפסיד בסך הכל, אני נהנת גם מהאודישנים
א

ביקורת שלי.

אוקיי אני לא מתכוונת להעליב זאת דעתי האישית אוקיי לפני הכל לפי התמונות האלו את ממש ממש ממש לא ניראת כמו דוגמנית ולא ניראת מתאימה. ישלך תמונות יותר טובות את הצלם אני מכירה ואף מכירה תמונות מדהימות שהוא צילם ככה שאין כאן מקום לדבר עליו הבגדים שלך לפי מה שהבנתי? לדעתי לא התאימו לבוק לסוכנות ולפי הביקורת שלך לסוכנות את כן מזלזלת את יעני עושה טובה שלקחו אותך וזה ממש מגעיל עם גישה כזאת הייתי מוציאה אותך משם.

עושה טובה, למה?

כי זה לא חלום חיי, ואני לא אמות מצער אם לא ילך בתחום? אני פשוט זורם עם העניין ולוקחת הכל בקלות, זכותי, את לא מכירה אותי בכלל ואני ממש לא בן אדם שמזלזל כשאני עושה משהו, אני משקיעה מכל הלב. נראה לי שאף אחת במקומי לא הייתה עושה את כל מה שאני עשיתי בשביל לנסות להיכנס לתחום הדוגמנות, עם כל ה"לא" והזיוני שכל ששמעתי, והנסיעות הארוכות(אני גרה בצפון הרחוק מאוד) שעשיתי למען זה. אז אני מבקשת לא להגיד סתם דברים בלי לדעת. אבל הצלם המהולל אמר לי שאני מצטלמת מאוד יפה ואהב את היופי שלי וככה גם מוטי (הוא מנהל את הסוכנות עם חן מסיקה אאל"ט) וגם שאר האנשין בסוכנות נרוא אהבו את התמונות שלי.. עזבי שהיו מלא עוד בנות על הסט וכל סט צולם בערך 5 דקות!!!! ואני לא מגזימה.. ורציתי לעשות גם פוזות בישיבה ולחייך ולא הספקתי אפילו להגיד את זה לצלם, ושבאתי להגיד הוא לא שמיע או לא יתייחס, ואת הבגדים שלי הסטייליסטית ושאר ושאר האנשים על הסט אהבו, יכולתי לשים גם דברים אחרים אבל עובדה שזה התאים להם, זה כבר עניין של טעם, לא יודעת מה להגיד לך... באמת שעשיתי כל מה שיכולתי בשביל שזה יצא טוב, כל השאר כבר לא תלוי בי....מקווה שסה הסביר לך ולכל שאר המומחים בפורום למה אלו התוצאות ולמה זה לא באמת תלוי בי.

ch2856

New member
עם גישה כזו לא תצליחי

בשום דבר בחיים!! אם רוצים משהו עושים אם לא אז לא את מודה שאת משקיעה מאמץ אבל "אם יצא אז יצא" לא ממש מסתדר לי. התמונות גרועות בלי קשר לצלם דוגמנית טובה מביאה מעצמה לא צריך להגיד לה לעשות כל דבר ובאיזו זווית קצה השפה צריכה להיות. אותה מימיקה, פוזות מוזרות, ובגדים מזוועים שממש לא מתאימים לבוק. בכל מקרה בהצלחה אבל דוגמנית כבר לא תהי

יש הלי אחת לך גישה

ואני לא צריכה אישור ממך, אם אני מתאימה או לא באמת אני פשוט לא אתבאס אם לא יצליח לי, מה אני אמורה לרדוף אחרי זה כמו לא יודעת מה?, זה לא הדבר הכי חשוב לי בחים ואני לא אבכה אם לא יצליח לי זה הכל והצלם כן אמור להעיר היערות, כי הוא רואה את אין הפוזות, אין לי מראה מולי לתקן את עצמי, אף אחד לא מושלם ואין לי 10 שנות ניסיון בתחום ואף אחד לא נולד דוגמן בטבעי, זה בטוח... ויש עוד הרבה תמונות, פשוט זה מה שבחרתי לשים, וצר לי מאוד שלא אהבו פה באמת, נשבר לי הלב... והבגדים שלי מאוד יפים, לא מבינה מה לא יפה פה...... בכל מקרה כל מי שהיה על הסט מאוד אהב.. במיוחד הסטייליסטית שהיא קובעת, ככה שאל תהיי לי מומחית בבוקים עכשיו, מדהים אותי כל פעם מחדש התגובות של אנשים פה, כל אחד משחק אותה פה מינימום צלם הבית של ווג, יודעים הכל.. מצטערת שבכלל העלתי את הבוק באמת, רוב הביקורת יצאו מכל פרופרוציה... נראה לי אני צריכה לפרוש מהפורום, לא מהתחום. ומי את בכל שתקבעי אם אני אצליח או לא? איזה דיבור לא מכובד יש לך... על הפנים...

יש לי אחלה גישה*

בלי אין, ביקורות* ועוד דבר מעניין באמת איך כל האנשים המושלמים שהגיבו לי (לא אישי נגד אף אחד) היו יוצאים עם בוק בתנאים שאני עשיתי, ככה כמה דקות כל סט, תוך שניה להתחיל להרגיש חופשי עם הצלם, אין זמן לשיחות נפש, ניסיונות, כלום, ישר כמה קליקים וזהו... והכי אבסורד זה שכולם אהבו את איך שהצטלמתי יצאתי, העיקר ה"מומחים" של הפורום הזה כל החיים קוטלים בלי גבול... תתנו לי שנה לנסות ואז נדבר ונראה איפה אני אהיה ולאן אני אגיע, לפחות אני מנסה ולא עסוקה בלחלק ביקורות קוטלות לאנשי הפורום, כאילו אני מינימום בטי רוקוואי. ולא אני לא מלאת הבטחות ולא בטוחה בכלום כי אף פעם אין לדעת מה יהיה, אני פשוט אשתדל ואעשה את מה שאני יכולה ואני מקווה שזה השתלם.

Nicoleriver

New member
קוראת סמויה שחייבת להגיב

הולך להיות קצת קשה, מקווה שלא תיעלבי, כי צריכים להגיד לך את האמת. טוב, נתחיל ממה שאנחנו כבר יודעים, זה שהבוק זוועתי. כנראה שהאנשים ה"מקצוענים" שצילמו אותך ואהבו את התמונות שלך, לא ברמה באמת מקצועית, כי עובדה שאף אחד לא חושב שהתמונות טובות. חשבת על זה? אם כולנו פה בפורום טועים בעינייך וה"מקצוענים" צודקים את לא תגיעי רחוק, כי את צריכה להקשיב למה שאנשים אומרים לך. כי זה שאנחנו לא מקצוענים/מומחים (למרות שכמה מכאן כן) לא אומר שאין לנו עיניים. לא צריך הרבה עיניים כדי להבחין שהתמונות על הפנים, וגם את.את לא דוגמנית, נקודה. ואם נתמקד לרגע בתמונות עצמן, אם נעזוב לרגע את העובדה שהצילום גרוע, והתפאורה גרועה, את דוגמנית גרועה. מצטערת אם זה נשמע harsh אבל את לא יכולה להטיל את כל האשמה על כאלה שאת חושבת שהם מקצוענים שהפילו אותך. זה לא רק הם או אנחנו בפורום הפלנו אותך. אלא רק את. בתמונות הספציפיות את נראית סובלת. בכ-ל התמונות. ההבעה נוראית, ואת תמיד מושכת את הראש למעלה באותה הבעה של עיניים סובלות ופה פתוח. על זה את כן אחראית ואת לא יכולה להפיל את האחראיות הזאת על אף אחד. ואם גם נתעסק בנתונים הפיזיים שלך בהקשר לדוגמנות, אין לך גוף של דוגמנית. האגן שלך נורא גדול ביחס לגוף. את לא ממש יפה (אם כי גם לא מכוערת), את לא מיוחדת, אין לך כריזמה ואין לך מראה של דוגמנית. בסדר, הבנתי שזאת לא שאיפת חייך. וזה טוב, כי אין לך ממש סיכוי. לא קיבלו אותך לסוכנויות טובות וגדולות מסיבה. לא ייקחו אותך לכל מיני דברים, כי פשוט אין לך את זה. אני לא חושבת שאת צריכה שנה לנסות, כי שנה זה כלום ואין לך הרבה סיכוי. אלה שכן יש להן את הנתונים אפילו לא יצליחו בשנה. חבל על הזמן שלך. באמת. הביקורות קוטלות בגלל שזאת האמת. תקבלי אותה. יש סיבה לזה שלא היו תגובות טובות. מה, כולם לא מבינים מהחיים שלהם? רק אלה שהוציאו אותך זוועה מבינים בתחום? נו באמת. את סותרת את עצמך. הגיע הזמן שתדעי את האמת, וטוב שזה עכשיו ולא אחר כך. מקווה שאת מבינה.

נסחפת קצת..

אני מסכימה שבפוזות אפשר להשתפר, אבל בסך הכל לדעתי יש לה פנים קלאסיות, שחלק אולי לא מתחברים אליהן אבל זה ממש לא פוסל אותה מלעסוק בתחום! בקשר לאגן.. לא יודעת ולא מבינה בזה, אבל בסך הכל אני חושבת שהיית קצת נחרצת מידי..

מוקי20

New member
את מדהימה ...אבל בטירוף

יש לך גוף יפה והכל ...אבל ההבעות הפנים שלך לא משתנות את קפואה ...לא אוהבת את צורת הגבות שלך הם פשוט קו וזהו אין להם צורה... ואת חמודה בפנים נטו לא יותר מזה אני לא חושבת שאת דוגמנית ... אלא אם כן תדגמני בלי הפנים רק הגוף חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה