הבוק שלי

EtaiLavie1

New member
האחריות היא עלייך!

את זאת שמופיעה בתמונות!! את זאת שצריכה לתת קצת רוח לתמונה..קצת נגיעה..., אי אפשר ללכת ולהגיד "הצלם גרוע, הסוכנות מסריחה..."...איפה האחריות שלך לעניין הזה??? איפה הטאצ' שאת אמורה לתת??? ללכת ולהגיד "התמונות לא טובות, אני יצאתי יפה...זה מה שחשוב..." איך את יכולה להגיד כזה דבר! ללכת ולהגיד שאנשים אחרים לא עשו את עבודתם...אבל זאת את הדוגמנית המושלמת לא??? זה כמו שבר רפאלי יצאו לה תמונות לא יפות...ואז תלך ותאשים את כול העולם...אבל זאת גם אחריות שלה שהן לא יצאו יפות! (ומה גם..שאת לא בר רפאלי עם כול הכבוד:)) חוץ מזה, זה באמת לא יפה שאת ככה מדברת על סוכנות שהחתימה אותך...ואפילו שלא שלחו אותך לעמירם...הם השקיעו זמן וכסף בשבילך, והזילזול שיש לך בזה ממש גורם לפחות הערכה...כלפייך..תעריכי את מה שקיבלת, אפילו אם זה לא לרוחך...אנשים עבדו בשביל שיהיה כסף לשלם על הצלם שלך..המאפרת..והסטייליסטית...אז קצת כבוד...

חחחח אכפת

יש לי הרבה כבוד.. מי שלקח קשה, אלו חברי הפורום הנכבדים, אני עשיתי מה שיכולתי, ואני אוהבת את ההבעות שלי סבבה, מצטערת שאני לא רציתי כאן אף אחד ומי אתה בלל שתזלזל בי כה? מה זה הדיבור המסריח הזה מצידך? לדעתי זאת סוכנות ביינונית וזהו, ככה בא לי לחשוב... וזה לא מתוך זילזול. ואני לא רוצה להיות בר רפאלי והבאת את הדוגמא הכי לא קשורה בעולם!!!!!!!!!!!! תאמין לי שרק כבוד נתתי לאנשים ביום הצילומים וממש מוציא אותי מדעתי שאחד כמוך בא ורושם שטויות, מטיף לי.. כאילו היית שם... מבחינתי כל עוד האנשים מרוצטים ממני אני את שלי עשיתי. והם לא השקיעו הרבה כסף והרבה זמן, תאמין לי אני הייתי שם.. לא אתה!

EtaiLavie1

New member
זה לא זלזול...זאת העברת ביקורת...

מצטער אבל אי אפשר להעביר טון דיבור באינטרנט... וקיצר אני לא הולך להביא תגובה להודעה הזאת שלך... יום טוב שיהיה

Aline In Chains

New member
אישית..לא אהבתי.

לדעתי היו לך תמונות יפות יותר. ההבעות פנים לא משתנות, וכשהפה סגור זה הרבה יותר מחמיא לדעתי:) וחוץ מזה, את חמודה לגמריי:] התמונות שאהבתי הן: 2,14.. בהצלחה בהמשך
.

Tamar Lev

New member
זה ממש לא נראה טוב..

ההבעות לא משתנות, הכל נראה משעמם כזה, אין גיוון... באמת נראה שנעשה בחפיף ובלי השקעה. תנסי לסגור את הפה, לחייך, לאסוף את השיער נראה לי שגם איפור מעושן היה עושה פה חסד. בהצלחה בסוכנות החדשה מאמי! :)

s i g a

New member
דעתי -

אין ספק שאת יפה! בהצלחה אני אגיד לך מה הבעייה לדעתי. יש תמונות שהגוף שלך הולך לצד ימין והראש לשמאל. וככה מכל מיני מקומות שהולכים לכיוונים שונים. לא יודעת ממש להסביר , נוצר מצב של "עקימות" תנסי למצוא פוזות מחמיאות שלא יראו במצב הזה,זה נורא לא מחמיא בעייני.

אממ לא כ"כ אהבתי..

נראה שלא הוציאו אותך הכי טוב שאפשר בתמונות האלה.. האמת שהבוק די משעמם, כל התמונות כמעט באותן פוזות, והדבר שלי אישית הכי הפריע זה ההבעות- בכל התמונות את עם אותה הבעה. ואם כבר הסט משעמם ולא מצאת פוזות נכונות- אז כדאי לגוון קצת עם ההבעות כדי להכניס עניין לבוק. חוצמיזה..את ניראת טוב :) סתם נתתי כמה דברים שלדעתי את צריכה לשפר.

אני מסכימה

אבל הזריזות שבה עשו כל סט לא איפשרה לי לגוון יותר מדי כי מכל סגנון של פוזה הוא עושה כמה תמונות כדי לבחור את ההכי טובה.. וגם כל שניה שעשיתי משהו הוא אמר לי תישארי ככה וזה.. לא הייתה לי הזדמנות לעשות יותר מדי פוזינג וזה.. דווקא אהבתי את ההבעות שלי,לא מבינה מה כל כך לא מגוון פה אבל שיהיה... אם זה היה תלוי בי לא כל בבוק היה חצי גוף ובעמידה ורקע של קיר לבן אבל שוב זאת לא בחירה שלי ואני בספק שמישהו היה מקשיב לי, סתם סוכנות לא רצינית זה ידוע.... בכל אופן תודה על הביקורת

טוב אז דעתי

קודם כל שאלה? האם חתמת בסוכנות HH? על תקן דוגמנית או בקטגוריית ניצבות וכו'? דבר שני הבוק זוועתי!, התמונות הביתיות שלך טובות בהרבה. אם זה בוק שHH באמת מתכוונים להשתמש בו זה בושה למרות שלדעתי זה טסט והבוק עצמו יצולם ע"י עמירם או צלם אחר. כמה שאלות נוספות מה בדיוק כלל צוות ההפקה פרט לצלם? האם הייתה מאפרת? מעצב שיער, מלבישה? כי לי אישית נראה שהבגדים הם הבגדים שהבאת מהבית ולא נראה שיש פה מחשבה על שילוב בין הבגד ללוקיישן. העמידות שלך מול המצלמה ברובן גרועות, המבטים לא טובים, העיניים עייפות, התמונות היחידות שלטעמי טובות הן אלו שאת עומדת בזווית של כמעט 90 מעלות בהן את נראית הכי מרשימה. הצילום חובבני לחלוטין ודבר אחר שהפריע לי מאוד: בוק לא אמור לכלול יותר מ 8 תמונות מקסימום כל תמונה שונה מקודמתה לוקיישנים שונים, איפור שונה, לבוש שונה ועמידה שונה. קודם כל חבל שהצפת את השרשור בכלכך הרבה תמונות שכולן דומות אחת לשניה ודבר שני חבל שבזבזת את הזמן שלך על הבוק הזה כי הוא פשוט עושה לך עוול. ועוד משהו לדעתי האישית, אני לא חושב שאת מתאימה לתחום, את נראית טוב אבל לא דוגמנית את רזית והתחטבת אבל עדיין הצורה של הגוף שלך לא נראית לי המותניים רחבות מאוד ושאר הגוף מאוד מאוד רזה ורואים את זה במיוחד בידיים בנוסף את מאוד לבנה ושיזוף זה דבר שיועיל לך המון. בסך הכל את באמת יפייפיה אבל לא לדוגמנות לטעמי.

שהשהשה1

New member
../images/Emo45.gif הוצאת לי את המילים מהפה!

רק הערה אחת על הערה שלך... אז היא לבנה. אז מה? האם אתה אומר את זה רק בגלל שזה אופנתי שזוף? מה רע בעור לבן?

לא אמרתי שזה רע

אני באמצע אשכנזי לבן מאוד אני אומר שבתמונות האלו אם היא הייתה שזופה יותר או אפילו אם המאפרת הייתה דואגת לזה עם קרם מסויים זה היה נראה טוב יותר וזו דעתי. אל תנסו לעשות ממני עכשיו סוג של גזען גוונים כלשהו

כן אני חתומה שם על תקן דוגמנית

אבל זה לא מרגש... זאת לא סוכנות רצינית לדעתי... הלוואי והבוק היה מצולם על ידי עמירם, אבל זה הבוק המעפן שלי ואיתו הם מתכוונים לצייג אותי, אני לא יכולה לעשות הרבה בנידון, גם ככה לא שילמתי עליו, בגחיים לא הייתי משלמת על בוק, הייתי מעדיפה לא להיות חתומה בחיים בשום סוכנות מאשר לשלם על בוק, לדעתי זאת השפלה... וכן הייתה מאפרת, מעצבת שיער וסטייליסטית וכולן היו נורא נחמדות ולדעתי עשו אותי יפה, הבגדים הם שלי והסטייליסטית אהבה כל מה ששמתי וגם המנהל של הסוכנות שהיה שם מוטי וגם הצלם אהבו את הלבוש.... אז זה כבר עניין של טעם, לדעתי הבגדים מחמיאים לי... אחד הפאקים הכי גדולים בצילומים זה התאורה שעשתה אותי חיוורת הרבה יותר ממה שאני והחוסר גיוון בסגנונותצילום שהכל בעמידה וחצי גוף כזה... אם אני מתאימה או לא תשאיר את זה לזמן להוכיח... אני לא יודעת מה אתה מחפש בדוגמנית אבל אני חושבת שיש בי כל מה שצריך בשביל לדגמן, וזה לא שחצנות זאת מודאות ולא אתה ולא אף אחד כאן לא חייבים להסכים איתי
אבל בכל מקרה אני לא אגיע רחוק בארץ כי אני לא סלב ואין סוכנות גדולה שעומדת מאחורי... והיום הדברים הנ"ל מאוד משמעותיים ובפעם המיליון לא אכפת לי... אני לא לוקחת את כל העניין קשה מדי כמו כל מי שהגיב לי...

Kewen

New member
לפני הכל-

כל הכבוד שחתמת איפהשהו והתחלת עם משהו, לא כמו הרבה בנות שהגיבו בשרשור הזה ועדיין לא היה להן מספיק אומץ לחתום אפילו אם זה בסוכנות כמו HH. אני נאלצת להסכים עם קודמי לגבי איכות הבוק, לדעתי זה מביך לא רק אותך אבל גם את הסוכנות שמייצגת אותך. מצד אחד לוקחת צלמים כמו עמירם ומצד שני מרשה לעצמה להראות צילומים מצלמים כאלה של בנות שחתומות אצלה. לא הבנתי למה את יוצאת כל כך נגד לשלם על בוק, תראי מה יצא לך בלי ששילמת. "לא הייתי משלמת על בוק, הייתי מעדיפה לא להיות חתומה בחיים בשום סוכנות מאשר לשלם על בוק, לדעתי זאת השפלה..." אחותי, אני מבינה למה את חושבת שזאת כזאת השפלה, סתם בישביל שתדעי בעולם המקצועי- זה יותר השפלה לצאת עם בוק כזה. עדיף לשים את ה800 שקל שלהם ושיצא לך בוק נורמלי. הבוק הזה יכול רק להאט אותך מבחינת קריירה במקום לקדם אותך, ייתכן שזה יעשה לך נזק רציני לא רק כי הבוק לא מחמיא לך אלא גם כי זה מראה את הרמה שמייחסים לך- רמה של צלם לא מקצועי ורצפה סדוקה ופוזות חוזרות ומשעממות. סתם חומר למחשבה, לפעמים שחוסכים כסף מפסידים יותר. תעלי את זה מול הסוכנות שהחתימה אותך, שזה פשוט בוק לא ראוי לכל דעה.

אהבתי את התגובה מאוד../images/Emo13.gif

אני מבינה את הנקודה שלך שעדיף לשלם מאשר להישאר עם תוצאות גרועות אבל אני מעדיפה להישאר בלי בוק בכלל כי מבחינתי דוגמנית שסוכנות לא מוכנה להשקיע עליה על בוק מקצועי מחיר מלא כי היא כנראה לא מאמינה שהיא תעבוד ותחזיר את ההוצאות, אז למה לקחת אותה מלהתחילה, מבחינתי זה מיותר וחבל על הטירחה של הדוגמנית שמשקיעה כסף בסוכנות שלא מאמינה בה באמת. גם ככה בסוכנות הזאת לוקחים מלא בנות בינוניות לדעתי, כי זאת סוכנות ביינונית, בכל מה שמשתמע מכך. ככה שגם אין פלא שהבוק שלי נראה ככה, אבל בקטנה.. אני לא מאוכזבת מיזה.

התגובות שלך ממש לא מכבדות את עצמך

את כלכך מזלזלת בסוכנות שהחתימה אותך? את חתומה בסוכנות וקוטלת אותה מכל כיוון? אם אני מנהל הסוכנות (ועד כמה שאני יודע מוטי שציינת הוא לא מנהל הסוכנות אלא חן מסיקה) אני ישר זורק אותך מהסוכנות, את עוד לא התחלת לעבוד וכבר מלכלכת בצורה כזו על הסוכנות? אני אישית לא חושב שהתמונות שצילמו אותך הן אלו שיופיעו וייצגו אותך באתר כי אם תסתכלי באתר תראי איזה תמונות עולות לשם והן ממש לא ברמה הזו רובן ברמת צילום של עמירם. אני חושב שהתמונות הללו נועדו בעיקר בשביל הסוכנות עצמה להתרשמות למרות שאני לא חושב שהם קיבלו מהן שום רושם כי הן פשוט ברמה נמוכה. ודבר נוסף אני בתור מנהל סוכנות לא הייתי מעסיק בחורה שמתייחסת להכל בקלילות כזו בחוסר רצינות ומתייחסת לסוכנות שבה היא חתומה בצורה שכזו, אבל כמו שאמרתי זו רק דעתי. דבר נוסף אמרת שהזמן יגיד אם אני טועה או לא לגבייך נכון? בקצב הזה הזמן לא יעזור כי את צריכה לשנות גישה ולהבין שאם הדוגמנות החתימה אותך והאמינה בך אז עכשיו תורך להחזיר לסוכנות.

אז זהו שהתמונות האלה

כו נועדו בשביל לייצג אותי באתר, כי גם הראו לי איזה תמונות נבחרו וראיתי באתר איזה תמונות ואני יודעת שכולן ברמה יותר גבוהה, כי גם עמירם צילם אשז יש כבוד. בינתיים אני זאת שהלכה לכל מה שזימנו אותי גם כשזה לא היה קשור ממש לדוגמנות, ואני זאת שהגיעה לפני הזמן מהצפון בזמן שבנות מהמרכז הרשו לעצמן לאחר בכמעט שעה, ואני זאת שהסוכנות מאמינה בה, ואני מסתדרת איתה מצויין, וZכותי לחשוב שזאת סוכנות ביינונית, זה לא מתוך זילזול, אני מאוד מעריכה את זה שהחתימו אותי, באמת מכל הלב, גם האנשים שם כולם נורא נחמדים, וזאת סוכנות לא"פלצנית" כזאת כמו הסוכנויות היותר גדולות, ורק בגלל יותר כיף להיות שם מאשר בסוכנות גדולה אחרת. ולהגיד שלא אכפת לי מה יקרה זה זכותי גם וגם זה לא נובע מזילזול, אני פשוט לוקחת את כל עניין הדוגמנות הרבה יותר בקלות מרוב האנשים פה כי זה באמת לא חלום חייף, רק תחביב כזה מהצד, ומהב שיהיה יהיה, אני לא אתאכזב אם לא יילך, וזאת הגישה הכי טובה לדעתי.

מאה אחוז רק דבר אחרון

אני חושב שאם הבוק אכן יופיע באתר הסוכנות עושה לעצמה ולך עוול כבד ואני עדיין דיי בטוח שהם לא יעשו את הטעות הזו.

אני מקווה מאוד שלא...

אני מקווה שזה רק משהו זמני עד שיעבור קצת זמן ואני אתחיל לעבוד ואז ישקיעו עלי על בוק יותר מקצועי

למעלה