הבדלי תרבות וגיל

chenby

New member

שילה1

New member
"הנשים הכי מתאימות לנישואין"?????האמנם?

האם התובנה מתבססת על מחקר או על שטויות שהאכילו חלק מהנשים בבית ההורים?

שילה1

New member
סורי-נסניונך האישי לא מספיק,ובטח לא לשלול

קהל גדול של נשים איכותיות ,אלא שהן....ממוצא קצת אחר. קאריניו-מה דעתך?

קארניו

New member
שמעי,

1. אני שונאת מסגרות 2. אני גם לא צייתנית 3. הערכים שלי קשורים יותר למוסר ופחות למסורת . 4. גם החשיבה שלי על זוגיות ויחסי נשים גברים שונה מהנורמה אז אולי אני לא נחשבת לאיכותית על פי מידות המידה המקובלות ולכן אין טעם לשאול את דעתי

קארניו

New member
ושכחתי להוסיף שכל זאת ולמרות

שגדלתי בבית אשכנזי אומנם לא פולני במוצא אבל פולני ברוח כשסיסמת " אשכנזי לא מתערבב עם פרענק "היא נר לרגליו . בדיוק כמו הקהילות המתבדלות מבוכריה / קווקאז / אפגניסטן ועוד אי אלו חברות פרימיטיביות ששומרות על הגנים שלה מטעמי גזענות רק שהם לא קוראים לזה בשם המפורש .

שילה1

New member
חייכת אותי,וטוב שכך.

גרמת לי להעריך בפעם המליון,את המקום בו גדלתי,הבית!

קארניו

New member

למה? אם מדובר בבית תומך שדוגל בחופש בחירה , מחנך לשוויון וכבוד ומעודד יצירתיות ונותן אמון בילד אז כמובן שזה המקום וההזדמנות להשוויץ בו . אבל רצונך כבודך

שילה1

New member
קלעת בול!

ובעיקר-נתן המון חופש,בכל. ופתיחות,היה מושג המפתח.והרבה כבוד.גם לילד.

קארניו

New member
את רואה

לפעמים זה חשוב לאפשר לתת לשני להתבטא כי הוא עשוי לעזור לך להגדיר דברים חיוביים וטובים

אייבורי

New member
מצד שני

את מפגינה מודל תל אביבי של רווקה צודקת ודעתנית ומצד שני, כל קווקזית מצויה מצליחה למצוא בעל

קארניו

New member
ומצד ראשון

לא הבנתי מה הייתה כוונתך לגבי הקווקזיות שאפילו לא הזכרתי אותן

outbreak1

New member
תודה על העצות אבל...

בגדול אני יכול להסכים עם כל אחת ואחד פה. זו בדיוק מהות הבעיה, הבלבול מהמצב. יש יתרונות וחסרונות כמובן לכל דבר ואני לא מחפש לדעת ב 100% כי מי שמחפש ודאות בחיים שמבוססים על חוסר ודאות, לוקה בנפשו. אז מצד אחד היא ילדה מבולבלת שלא יודעת להבדיל בין טוב לרע (חוסר נסיון, אני הגבר היחיד שאי פעם היה איתה) מצד שני אני גם יודע שקשה לה לוותר על זה אבל נראה לי שהיא עושה את זה... מבחינתי, אני חושב שאחוז הגירושין הנמוך בתרבות (והוא נמוך) נובע מזה שלא מקובל פשוט להתגרש...השם נהרס וכו' הסיבות שגורמות לי לרצות להיות איתה יכולות לנבוע מ 1000 סיבות שונות ובגלל זה פסיכולוגיה זה לא מדע מדויק. לא יודע להצביע על מה אבל כנראה שזו לא סיבה מספיק טובה. בשורה התחתונה אחרי הורדת כל הדברים אני רוצה מישהי שרוצה להיות איתי, שיודעת להעריך ויכולה להלחם כמו שאני נלחמתי. בלי להתנשא ובלי כלום אני פשוט יודע מה עשיתי בכדי לתת לנו (או לי..) את האפשרות ליצור איתה מערכת יחסים. זה לא כזה טריוויאלי שבחור ישראלי ממשפחה מודרנית יילך לדבר עם אבא פרימיטיבי (ראה פרסומת הוט) ולהסתכן (בראש שלי האבא שלה מסוכן). כשהייתי צריך להלחם על הקשר ידעתי שאני "נלחם" מול אבא שלה, כרגע אני מולה. היא פשוט לא יודעת מה היא רוצה ומבולבלת ואני לא חושב שמילים יכולות לפתור את זה. זה לגיטימי למישהי בגילה. היא השתעשעה עם משחק התשומת לב שהיא קיבלה ממני כל עוד היא חשבה שאבא שלה לא יאשר אבל כרגע שהיא יודעת שההחלטה בידיה היא ברחה ואני חושב שגם אני צריך לברוח (לפחות להעלם לתקופה הקרובה). אם החסרון שלי יגרום לה להבין דברים ולהתגעגע וכו' היא כבר תדע לעשות משהו אני מניח ואם לא אז נמשיך קדימה...

למעלה