הבדלי תרבות וגיל

טכנית זה בהחלט נכון

אם כי השימוש במונח התחיל רק אחרי שאני עצמי עשיתי אחד כזה
, ובגיל שלוש הוא הודיע לי, במעמד של הוד והדר בעומדו גאה באמבטיה ומצביע על הפלא הקטן בתוך ידו הממששת, שהוא ... מבולבל
. אז אפילו המבולבל הצעיר כבר יודע שלפני שפוזלים על הבלונדה עם הגשר בשיניים, ומתכננים, אם משהו לא הולך כשורה, איך שולחים אותה חזרה לאמא שלה, בודקים קודם כל מה העניינים עם אבא שלה
ועד כמה הוא מבולבל לעומתו ... ופה עוד לא דיברנו על האחים המבולבלים, אם וכאשר הדברים לא יעלו פתאום יפה, שלא לדבר על הדודים... היא אולי הכי מתוכנתת לנישואין, אבל האם הוא מתוכנת
? ואתה ככה שולח את הרומנטיקן הצעיר בשם האהבה להתחתן עם כל הג'מעה? מילא אם היית מדיח אותו לקפוץ בנג'י בלי חבל בטחון, הייתי מפרגנת, אבל כזה מין?
<וגם אייקון של דודה צילה מצקצקת במטבח מעל לסיר עם מרקעוף>

I C E M A N 7

New member
אף גבר לא מתוכנת להתחתן

בטח לא בתנאים של היום. ואם תביטי היטב, השתמשתי במילה "אם". יעני אם כבר ליפול בחופה, עדיפה בתולה קווקזית מתוכנתת לחיי נישואין, מאשר תל אביבית טיפוסית המתוכנתת לטקס הנישואין. יישרנו קו?

אתה חי באשליות

אבל מילא. זה כי אתה לא מרבה לבקר במספרות במקום מרבצן של קווקזיות בתולות, אחרת היית מבין שהן בעיקר מתוכנתות על שמלת הקצפת המאממת ועל הפינוקים שהוא יקנה לה
כדי לקבל
, הרבה הרבה יותר מתל אביביות מתוכללות המטרה. ההבדל הוא בתקציב הבלאגן הסופי, ובעובדה שאחרי שהיא תיכנס מייד להריון בגיל 20 <בלי מקצוע ביד>, לעומת 30-38 עם חיים יחסית בנויים, היא אכן בסבירות יותר גבוהה תישאר רוב היום במטבח <לאכול סרטים על קריסת החלומות המתוקים
> להבדיל שתצא להתאוורר במסעדות על הטיילת. אז יישרנו קו, קווקזיות בתולות יותר בנויות לנישואין <למה אין כאן אייקון של אסיר, לעזאזל?!>

קארניו

New member
לא יכולתי לסרב לכותרת כ"כ מזמינה

מה הכוונה שאף (שימוש בהכללה גורפת ) גבר לא מתוכנת להתחתן? כאילו מה? זה לא בגנים שלכם לרצות להתחייב לזוגיות על פי כללי הטקס ואתם נכנעים ליצורות כמונו המתוכנתות לנישואים
רק בגלל שלא נעים לכם ? ומה עם הצורך שלכם להציע הצעת נישואים פומפוזית עוד הרבה לפני שאנחנו מוכנות לכך באמת והאם זה רק למראית עין כשבעצם אתם רק שחקנים טובים שמשתתפים בהצגה ומתאמצים להסתיר בהצלחה את סלידתכם האמיתית ? ואם עניתם בחיוב על כל השאלות אז למה לעזאזאל אתם מוכנים להתכחש לאמת הפנימית וממשיכים לשקר לעצמכם? איפה הגאווה הגברית הידועה כבלתי ניתנת לתכנות ולאילוף ? ואם תשאל למה אני משתמשת בלשון רבים , אז זה משום שנתפסתי להכללה שפתחת בה ולכן מן הסתם אני רואה אותך כדובר רשמי וכנציג של כלהגברים

I C E M A N 7

New member
לא דובר, רק משקיף

גברים לא בנויים לעמוד בתנאי הנישואין של היום. הם מתחתנים מסיבות של מסורת, מעמד חברתי, לחץ חברתי ותמימות, אבל הם לא באמת מתחייבים. בעבר חלקם היה בנוי לזה כי לא נדרשו מהם דברים הזויים כמו נאמנות מינית, השתתפות בבית והכלה תמידית של האישה. ובעיקר כי הם התפגרו לפני 50. היום אפילו את הזונות רוצים לקחת להם. אחרי זה תהיה חקיקה נגד הפורנו. אופציות המילוט הולכות ונסגרות, ואם הם לא ייצאו לאמנסיפציה משלהם בדומה לנשים, רק המטורפים ובעלי הליבידו המוחלש שבהם בכלל יחשבו להיכנס לזה. בנות ישראל כבר מרגישות את זה על בשרן. תשאלי את המחזירים בתשובה. אוזלים הבעלים והמצב מתחיל להדאיג

קארניו

New member
זה כבר טוב שנסוגת מלא מתוכנתים ועברת

ללא בנויים להתחתן וגם על זה עדיין ישנה מחלוקת בינינו . עם המילה התחייבות אני מוכנה להתפשר ולקבל אותה מתוך ידיעה והבנה שלגברים קשה להתחייב לאשה אחת (מינית) כי ככה יצר אותם הטבע למרות שמתחיל להסתמן שוויון בעניין הזה גם בקרב הנשים . כלומר, לא נולדנו כדי להסתפק בבן/ בת זוג אחד כל חיינו . לגבי שאר התלונות שלך (בעניין ההכלה והעזרה בבית) אני מעדיפה להתעלם מהן כרגע ורק אומר שאתה יודע שאתה מדבר שטויות כי אני מניחה שאתה מודע להבדלים בין נשים לגברים ואפשר להתגבר על זה עם קצת רצון טוב אז את הבדיחות על העניין תשאיר לסדרות כמו :"החברים של נאור" ו"רמזור" שהן אמורות לשחרר לך את הלחץ בנושא . ואם עניין הילדים מציק לך אז כבר יצאו גברים למאבק והנה זכיתם אוטוטו לגדל את ילדיכם שווה בשווה עם האקסית שלכם ללא אפלייה ומצבכם ישתפר לאין ערוך מכל הבחינות (ושלהן יורע כלכלית) לסיכום, מה נשאר? נקודת ההתחלה והיא שהצורך להתחתן (לאוו דווקא ברבנות) קיים גם אצל הגבר לא פחות מאשר אצל האישה וגם הצעת הנישואין + הטקס כלולים בעניין . אז על מה המהומה? לא הבנתי

מריוס זכריה

Member
מנהל

אחוזי גירושין נמוכים זה טוב? לפי ההגיון הזה, עדיף לבלות חופשה בכלא ולא באיים הקריביים. עובדה שבכלא נשארים יותר, יוצאים פחות, והורב חוזרים... יכול להיות שחלק מה"לא מתגרשים" הקווקזיים לא עושים את זה רק מאושר טהור? [ע"ע "פה זה לא הוט"]

אייבורי

New member
תלוי למי

למטפלים אחוז גירושים גבוה זה ללא ספק טוב. למתגרשים, זה פחות להיט. אבל אני איתך בגישתך הצודקת שנישואים זה כלא ולא איים קריביים. ואני עם הקרחון, אם כבר ליפול בחתונה אולי עדיף קווקזית בתולה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
תפסיקו כבר עם הבתולות שלכם

מה כל כך טוב בבתולות? ניילונים על האוטו אני עוד מבין, אבל בחורה עם ניילונים? לא להיט בעיניי. ונישואין זה לא כלא. אבל מאחר ואני מטבעי לא קיצוני, אני מוכן להתפשר איתך, ולקרוא לזה "מוסד שיקומי לעבריינים צעירים". כלא זה להתחתן עם אחת שיש לה אבא עם גרזינים ולומים ששומר על היציאות עם רוטווילרים רעבים. בקיצור, תקשיב: גם אתה וגם אייסמן צריכים להתחתן. די. מספיק. נהניתם. חגגתם. הגיע זמן להיות רציניים. תבואו אלי לטיפול, ואני מעמיד אותכם על הרגליים (או הברכיים) חת-שתיים.

אייבורי

New member

אני שמח שהבנת שבתולות זה לא להיט עבורך אבל נראה לי שגם אייסמן וגם אנוכי, נוח לנו לעמוד על הרגליים ללא שיקום

שלום

בתור אישה ששייכת לעדה הבוכרית, שזה ממש לא רחוק מהעדה הקווקזית אני ממש מבינה על מה מדובר. לדעתי הילדה לא בשלה לחתונה אם היא היתה בשלה כבר היתם מתחתנים! סורי, אבל אתה צריך להתקדם למרות שאני מסכימה ב-100% שבנות העדות השמרניות כגון קווקזים/גרוזינים/בוכרים הן הנשים הכי מתאימות לנישואין אז יש כאן סוג של פיספוס אבל זה בגללה לא בגללך. בהצלחה

קארניו

New member
אני יודעת לכן הוספתי את הסוגריים :)

יש לי מכר רווק בן 36 בוכרי שומר מסורת ירושלמי אולי יש לך כלה בשבילו? הוא מת להתחתן( למרות שהוא לא מודה בכך )

למעלה