אמאטסקי יא מושלמים ♥
*מעתיקה מפורום אחר* "מי האידיוט שאמר שיהיה קר בירושלים?" "מי האידיוט שאמר שיהיו סאקורות באירוע?" "מי האידיוטים שנסעו עד ירושלים כי לראות סאקורות שבכלל לא קיימות באירוע!" זה פחות או יותר....מסכם את למה כולנו יצאנו פראיירים וכולנו נוצחנו על ידי העולם. אבל המזג אוויר היה מעולה, הא הא- יש. היה מעולההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה%^*%^*#%*^&%*)^*&%)*&)^&%*^! קאסט אמאטסוקי יצאתם גדולים מהחיים וממש ממש עשיתם לי תיום. היה כיף לראות כמה טוב כולם נראו וכמה כולם השקיעו- וביחד היינו, אני לא מגזימה, מהממים. וגם היו המון המון אנשים. פעם ראשונה שכל כך הרבה מגיעים לשם- שלא לדבר על בקוספליי. היה מעולה לראות את כולם 3> נקודות ראויות לציון: -היה חם. - איזה איש אחד, שכנראה בא לצלם פרחים או משהו. בכל מקרה, הוא וחברה שלו באו לשפ עם ציוד מטורף- מצלמה ענקית, פלאשים, פנסים, מחזירי אור. משהו מקצועי לגמרי. והוא התאהב בקאסט שלנו. אני רצינית. סולואים, זוגות ויותר. עד שהוא הלך הוא פשוט רץ איתנו וצילם אותנו בכל מקום. וזה היה ממש מגניב. נתן ממש הרגשה מטורפת של באמת...צילומים. -עוד תמונות הודות לנאקו, קורל ומיכל. תמונות שיצאו ממש מהממות. רק תשלחו אותן כבר! ואמא, הסרפדים והדשא ;3; -כשחם הסאקורות לא פורחות. עץ אחד פרח בלחץ- וכל האחרים היו ירוקים. מבאס נורא. -לראות את כל מי שהיה שם שוב, והפעם עם אפשרות להקדיש קצת יותר תשומת לב לאנשים שבאים לומר שלום, מה שלא תמיד יוצא בכנסים. -קרב הגיינס של אמאטסקי VS גאנדם 00. אנחנו ניצחנו-כי אמרתי. [למרות שגם להם הייתה אישה]. -אחים שלי גנבו לי את כל ההצגה ;3; -פוקי שוקולד לבן זה אלוהי. -היה ממש כיף לשמוע את כל המחמאות מהמון אנשים. בעיקר על העגיל. היה עוד יותר מגניב כשאנשים אקראיים באו להצטלם איתנו. זוג זקנים אקראי כולו "את נראית הולנדית, אבל מה את?" "אה....יפנית?" "אפשר להצטלם עם היפנית? O:" *לוקחים המון תמונות* -תמונת "קוספליי 2010!" שבעצם הייתה תמונה קבוצתית גדולה שהייתה אמורה לשגר את שנת 2010 של הקוספליי בישראל. עם צעקה של כולם "קוספליי 2010!" בסוף. חבל רק שחצי מהקוספליירים לא נכחו בה- תקשיבו כשצועקים "כל הקוספליירים לכאן!" >//////////< אע, אני רוצה את כל המיליון תמונות שהיו לנוווווווווווו ♥ היה, שוב, אדיר. ♥