האנאמי?!

akane

New member
היה ארוע נ-ה-ד-ר!~../images/Emo140.gif../images/Emo194.gif

הגעתי בבוקר אחרי יומיים לבנים ללא שינה, ואחרי נסיעה מירושלים לחולון וחזרה לירושלים... עייפה ומותשת. התמקמתי ליד אורה המקסימה (3>) ופתחתי את הדוכן. המכירות היו איטיות אך בטוחות ובסוף היום כמעט ונגמרה הסחורה~ D: תודה לכל מי שפרגן, פרסם והחמיא ^_^ תודה לקורל הסופר מקסימה שדאגה, ארגנה, האכילה ופשוט היתה נהדרת!!!
תודה לסם הסופר מוכשרת שהאכילה אותי ב
תודה לאורה שהלוויתי ממנה כל מיני דברים (שאני פשוט שוכחת להביא כל פעם) ובכללי שאת חברה טובה
היה כיף לדבר עם לירון שפשוט היתה חמודה (למרות שהסתובבת עם ברז O_O), עם ליעד המוכשרת, עם גיא לחצי שניה כי היה לו קאסט יפייפה ועסוק, ולראות מספר לוליטות בארוע קטנטנן זה גם נחמד :] תוך שעה הקול שלי נעלם לו, ובסוף היום נשמעתי כמו גבר שעישן 70 שנה 2 קופסאות ליום.... בשניה שהגעתי לדירה שלי נרדמתי ו...רק עכשיו קמתי. אין לי כוח להמשיך לתפור :<

CoralP

New member
XDDDDDDD../images/Emo187.gif

לגמרי! היא הייתה פשוט מהממת;___; ועשיתי לה בוק עם המצלמת ריפלקס שלה, ו... זהו, נהרסתי. אני קונה אחת. *_*

Apushu

New member
היה כיףףףףףףףףףףףףף

תמונות בקרוב!! אני מקווה שהצלם המקצועי ישלח לנו את הבוק שהוא עשה לקאסט ;A; הוא פשוט לא עזב אותנו לול.

Kienai Negai

New member
היה מבאס ):

לא ההספקתי לקום בבוקר כי סיימתי את הקוספליי עד 4 במכונה שבכלל הייתה משומנת אז כל השמן היה לי על הקוספליי, ואז הסרטים החליטו שבא להם להפרם והייתי צריכה לתפור אותן בשירותים כמו ילדת יום טוב מה שכמובן יצא...מזעזע! כמו כן לא היה לי זמן להכין סרט אז באתי עם איזה סרט קשור בצוואר. אוףףףף #@%@#%@# + העובדה שנסעתי 3 שעות באוטובוס ובתור אחת עם בחילות רצחניות כמעט הקאתי על זאת שישבה ליידי. ועד שיצאתי מהשירותים כבר היה רבע ל2 ככה שהייתי בכל האירוע שעה וקצת ואמא שלי הסתבכה בכבישים ופאקינג חיכיתי לה שם שעתיים ואז הלכתי לישון ב8 וקמתי ב9 XD והכי גרוע - שכחתי את הסרטיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ;;;;;;;;;;;;;; חופית ;;;; אבל היה לי אחלה פוטושוט שהסתיר כמה פגמים :) ואמאצקי וגאנדם - מדהימים 33333> אבל לא היה אללויה!! בלתי נסלח!

CoralP

New member
זה נשמע ממש מבאס... אבל../images/Emo187.gif

לדעתי היית ממש מדהימה, יצא לך מקסים ואני הייתי אחת מאלו שבאו ואמרו לך את זה D:< (אני ממש אוהבת מלטדאון
) הומ, את באה עם זה גם לכנס במקרה? 3:

CoralP

New member
אוו חבל. רציתי לצלם. XD../images/Emo187.gif

עם מה את באה לכנס?

Kienai Negai

New member
קאיטו בגרסת סאנדפליי

שוב ווקאלויד... לא נורא, בקיץ אשבור את המסורת D:

CibiHeart92

New member
אה, אן, זו היית את?! X_X