היה ארוע נ-ה-ד-ר!~../images/Emo140.gif../images/Emo194.gif
הגעתי בבוקר אחרי יומיים לבנים ללא שינה, ואחרי נסיעה מירושלים לחולון וחזרה לירושלים... עייפה ומותשת. התמקמתי ליד אורה המקסימה (3>) ופתחתי את הדוכן. המכירות היו איטיות אך בטוחות ובסוף היום כמעט ונגמרה הסחורה~ D: תודה לכל מי שפרגן, פרסם והחמיא ^_^ תודה לקורל הסופר מקסימה שדאגה, ארגנה, האכילה ופשוט היתה נהדרת!!!
תודה לסם הסופר מוכשרת שהאכילה אותי ב
תודה לאורה שהלוויתי ממנה כל מיני דברים (שאני פשוט שוכחת להביא כל פעם) ובכללי שאת חברה טובה
היה כיף לדבר עם לירון שפשוט היתה חמודה (למרות שהסתובבת עם ברז O_O), עם ליעד המוכשרת, עם גיא לחצי שניה כי היה לו קאסט יפייפה ועסוק, ולראות מספר לוליטות בארוע קטנטנן זה גם נחמד :] תוך שעה הקול שלי נעלם לו, ובסוף היום נשמעתי כמו גבר שעישן 70 שנה 2 קופסאות ליום.... בשניה שהגעתי לדירה שלי נרדמתי ו...רק עכשיו קמתי. אין לי כוח להמשיך לתפור :<
הגעתי בבוקר אחרי יומיים לבנים ללא שינה, ואחרי נסיעה מירושלים לחולון וחזרה לירושלים... עייפה ומותשת. התמקמתי ליד אורה המקסימה (3>) ופתחתי את הדוכן. המכירות היו איטיות אך בטוחות ובסוף היום כמעט ונגמרה הסחורה~ D: תודה לכל מי שפרגן, פרסם והחמיא ^_^ תודה לקורל הסופר מקסימה שדאגה, ארגנה, האכילה ופשוט היתה נהדרת!!!