האנאמי?!

Serf SaN

New member
כי כולם רק חזרו עכשיו. XD

ותמונות.. אוף, צריך לחכות שהצלם המקצועי ישלח לנו אותם. ):

rukia chan

New member
היה ממש כיף! לא מזמן חזרתי ../images/Emo103.gif

תמונות... רר. אין. כוח. רחוק. יהיו בערב/מחר~

evening rose

New member
היה כיף. :)

אפילו שהרגשתי קצת לא קשורה חלק מהזמן. D: יש לי כמה תמונות, אבל הן לא מדהימות, לצערי.

WayToDawn

New member
אמאטסקי יא מושלמים ♥

*מעתיקה מפורום אחר* "מי האידיוט שאמר שיהיה קר בירושלים?" "מי האידיוט שאמר שיהיו סאקורות באירוע?" "מי האידיוטים שנסעו עד ירושלים כי לראות סאקורות שבכלל לא קיימות באירוע!" זה פחות או יותר....מסכם את למה כולנו יצאנו פראיירים וכולנו נוצחנו על ידי העולם. אבל המזג אוויר היה מעולה, הא הא- יש. היה מעולההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה%^*%^*#%*^&%*)^*&%)*&)^&%*^! קאסט אמאטסוקי יצאתם גדולים מהחיים וממש ממש עשיתם לי תיום. היה כיף לראות כמה טוב כולם נראו וכמה כולם השקיעו- וביחד היינו, אני לא מגזימה, מהממים. וגם היו המון המון אנשים. פעם ראשונה שכל כך הרבה מגיעים לשם- שלא לדבר על בקוספליי. היה מעולה לראות את כולם 3> נקודות ראויות לציון: -היה חם. - איזה איש אחד, שכנראה בא לצלם פרחים או משהו. בכל מקרה, הוא וחברה שלו באו לשפ עם ציוד מטורף- מצלמה ענקית, פלאשים, פנסים, מחזירי אור. משהו מקצועי לגמרי. והוא התאהב בקאסט שלנו. אני רצינית. סולואים, זוגות ויותר. עד שהוא הלך הוא פשוט רץ איתנו וצילם אותנו בכל מקום. וזה היה ממש מגניב. נתן ממש הרגשה מטורפת של באמת...צילומים. -עוד תמונות הודות לנאקו, קורל ומיכל. תמונות שיצאו ממש מהממות. רק תשלחו אותן כבר! ואמא, הסרפדים והדשא ;3; -כשחם הסאקורות לא פורחות. עץ אחד פרח בלחץ- וכל האחרים היו ירוקים. מבאס נורא. -לראות את כל מי שהיה שם שוב, והפעם עם אפשרות להקדיש קצת יותר תשומת לב לאנשים שבאים לומר שלום, מה שלא תמיד יוצא בכנסים. -קרב הגיינס של אמאטסקי VS גאנדם 00. אנחנו ניצחנו-כי אמרתי. [למרות שגם להם הייתה אישה]. -אחים שלי גנבו לי את כל ההצגה ;3; -פוקי שוקולד לבן זה אלוהי. -היה ממש כיף לשמוע את כל המחמאות מהמון אנשים. בעיקר על העגיל. היה עוד יותר מגניב כשאנשים אקראיים באו להצטלם איתנו. זוג זקנים אקראי כולו "את נראית הולנדית, אבל מה את?" "אה....יפנית?" "אפשר להצטלם עם היפנית? O:" *לוקחים המון תמונות* -תמונת "קוספליי 2010!" שבעצם הייתה תמונה קבוצתית גדולה שהייתה אמורה לשגר את שנת 2010 של הקוספליי בישראל. עם צעקה של כולם "קוספליי 2010!" בסוף. חבל רק שחצי מהקוספליירים לא נכחו בה- תקשיבו כשצועקים "כל הקוספליירים לכאן!" >//////////< אע, אני רוצה את כל המיליון תמונות שהיו לנוווווווווווו ♥ היה, שוב, אדיר. ♥

CibiHeart92

New member
את יודעת

שההולנדית היה מכוון אליי כן? XD; חצי מהאנשים הזקנים שם אמרו שאני נראית הולנדית ושהדבר היחיד שמסגיר את זה שאני לא זה הנעליים. קוספליי 2010!!!!!!!!!!!!!!!!! DDD: זה הרגיש כ''כ טוב

WayToDawn

New member
ברור שאני יודעת.

ואת בכלל היית בלארוסית. אבל את היית לידי כשהזקנים ההם באו ם:

SHE RA

New member
היה כיף ../images/Emo9.gif

היי אני שירה .. כן אני והכינוי המקורי שלי
היה נהדר לפגוש את כולכם :) אממ וסך הכל היה שווה להבריז ליום מבית הספר כדי לבוא למרות שעץ אחד פרח בקושי.. עשיתי קוספליי של סנופקין
(שזה היה דיי הראשון שלי).. והכובע התעופף לי לכל מקום :\ (יש לו חיים משלו) אממ וזהו סחבתי את אחותי ממקום למקום
נתראה בפורים :)

SHE RA

New member
חח תודה

למרות שאני עדיין חושבת שצריך להוסיף לו עוד בד ירוק מלמטה

CibiHeart92

New member
היה כזה טוב!!!

חם, אבל למי אכפת עמדתי בגרועים יותר מקצת שמש בפברואר בירושלים סוף סוף אני מרגישה שהקוספליים של בלרוס ורוסיה מוצו כמו שצריך, תודה רבה לסין ואוקראינה שהופיעו משום מקום פאנברבייייייייייססססססס DDDDDDDD: המחשב שלי מת, אני מאוד מקווה להצליח להעלות תמונות מהר..איכשהו... XD;;;;

למעלה