האם לקרב יוצא בשאלה

עובבי

New member
לגבי משכנתא:

גובה המשכנתא מטעם המדינה כולל בין השאר גורמים כמו מספר חודשי ואני מדגיש (בעצם אני לא מדגיש כי תמיד זה מפשל ועושה הכל שחור), חודשי שירות הלאומי או חודשי השירות בצה"ל. (זה או שאני מתעסק בזה או שאני צריך לבחור לסידור פרחים בין סיגליות כתומות לשושנים לבנות). כמו-כן,גם לגבי המלגות שידוע לי עליהם (למשל המלגה של הלומדים בי-ם כמדומני)ואשר דורשים חודשי שירות צבאי גם בהם אין הבדל-העיקר חודשי השירות. לסיום,יש בנות שירות לאומי ופקידות שלא עושות כלום,ויש שעושות הרבה, הבנות שאותן הכרתי שעשו שירות לאומי עשו עבודה חשובה ומועילה. גם הבנות שהכרתי בתור פקידות בצבא עשו עבודה חשובה ומועילה אם נסתכל על זה מנקודת מבטו של חיזבאללה. כמובן שאסור להכליל וזה מדגם לא מייצג (למרות שדווקא כן בא לי להכליל וזה בטוח מדגם מייצג). שלך, עומר.

אבזץ

New member
אכן כן.

לא חשבתי ע"ז, אך אם כבר הנושא עלה לדיון. לצערי, כבר נפגשתי בארבעה חבר'ה יוצאים שעזבו לימודים בשורה התחתונה בשל בעיות כלכליות. וקהילת היוצאים אינה כה גדולה... אני מתחיל להישמע כמתבכיין. זו לחלוטין לא היתה הכוונה. כל שרציתי לומר הוא שאני בהחלט מבין את מי שסב על עקבותיו וחוזר לבית המדרש. לפעמים הדרך נראית בלתי אפשרית (ויש כמובן עוד הרבה סיבות אחרות לחזור בתשובה שלימה). יום טוב לכולם

השרשור הזה נהייה קצת הזוי

כאילו כל אחד מנסה להוכיח את אומללותו או יותר נכון את חסינותו הנפשית ועד כמה למרות שלא קל לו הוא ממשיך לתפקד. אני לא רוצה לשפוט אף אחד. אבל אני גם לא רוצה שישפטו אותי. וההיגד "התבכיינות" זו קצת שפיטה. אני לא מתלוננת ולא תולה באף אחד את האחריות להחלטות שלקחתי. אני החלטתי להפסיק ללמוד בסמינר למרות שאש"ל ומימונית זה היה מאוד משתלם וגם לטווח הארוך המקצועי. אני זו שהחלטתי ללכת ללמוד את המקצוע שאני לומדת שמלבד היותו תופס חלקים נכבדים מהיממה הוא דורש ידע ספציפי נרחב מוקדם שלא היה לי. ואם אחליט על הפסקה או עזיבה של הלימודים זו תהיה החלטה שלי שרק אני אשא בתוצאותיה. אין פה שום עניין של להתבכיין. אבל הייתי מצפה מאנשים שהחיים מעט הטבו עם נתוני הפתיחה שלהם לא להטיף. <התגובה שורשרה לזאת'י של אבזץ אבל היא כתגובה לתגובות האחרונות>

שלום עליכם ר` יענקל

כפי שנוכחת לראות, מנהלי הפורום מאפשרים לך לכתוב כאן ככל העולה על רוחך, כל עוד אינך מציף את הפורום. האם לדעתך יסכימו מנהלי הפורום של הדוסים שאני אכתוב שם את הגיגי?

יענקי222

New member
אני לא דוס ../images/Emo197.gif

אתה טועה ובגדול. שנית מה רע במה שאני כותב? ?
גם את אורי אני לא מבין, למה הוא מתנפל עלי?

uri80

New member
מה שהקפיץ אותי היה הטיעון שלך של

"זכות הציבור לדעת" שהוא דמגוגי עד בחילה. הזכות הזו נועדה להגן על האינטרסים של הציבור ולכן אכן ראוי שאנשים ידעו שחזר בתשובה. הזכות הזו אינה מצדיקה דיון במדוע, איך ולמה כולל חדירה לקרביים הפנימיים של אותו אדם, ואינה לענין בפורום פומבי החשוף לעין כל, בדיוק מאותה הסיבה שלא מרשים לחשוף כאן שמות אנשים ללא רשותם (עוד מקרה שהיה כאן לאחרונה -בבקשה, נא להודיע לנו על מקרים כאלו במהירות אם נתקלתם בכך) החיים שלו הולכים להיות לא קלים גם כך, גם בלי שכל מיני נשמות טובות שעיניהן שוזפות את הפורום הזה ימררו את חייו עוד יותר. הייתי מוחק את כל הדיון הזה אם לא הייתי חושב שזה חסר תועלת לאחר שהסוסים כבר ברחו מהאורווה, ולאחר הדיון הפומבי הדוחה הזה בחדרי חרדים.

יענקי222

New member
לכל המתקיפים

לא הבנתם אותי אני בפירוש חושב שיש תועלת לציבור לדעת את המניעים ולו רק בגלל שלא מדובר במקרה בודד, ובניתוח הנסיבות נוכל למנוע מקרים כאלו בעתיד. כל ההשתלחות שלכם אלי רק מראה על הרמה שלכם!!!

יענקי222

New member
המשך

אני מסכים איתכם שיש בעיה לדון בנושאים פרטיים בפורומים פומביים!!! אך האם אתם מכירים במה אחרת שנוכל לדון בנושא ?

תקשיב לי פלצני

אין לאף אחד כאן עניין למנוע מקרים כאלו, איש באמונתו/בדרכו/בזין שלו ילך. קאפיש? ואם אתה מחפש במה לדון עליה, תחזור לחדרי חרדים ותשאב שם צהוב עד שתיחנק. (מבטא רוסי) אם אתה כתב עוד הודעה שאני לא אוהב, אני ימצא אותך יא הומו, אני יקרע אותך מכות, יתלוש לך ביצים, יקשקש אותם לחביתה, יאכיל אותך את החביתה, ישרוף לך את הבית, יקבור אותך חי מתחת ויעשה פי פי על האפר שישאר ממך. (חזרה למבטא הרגיל) סתאאם, אבל אני עלול לקרוא לך טמבל.

יאללה יאללה

(מפנה את הבמה לאנשים פחות מאתוגרי חום וטלפונים נזעמים מהבנק להסביר לך שאתה או מאוד אידיוט או מאוד תמים)

למעלה