האם לקרב יוצא בשאלה

יענקי222

New member
האם לקרב יוצא בשאלה

ממבט חרדי איך ניתן לקרב את הנפולים למורשת ישראל

יענקי222

New member
איך מסבירים את התהליך שלו

חזרה לתוך עולם החרדי, אחרי שהשמיץ אותם מתחת לכל עץ רענן, האם הגעפילטע פיש של אמא שלו כ"כ טעים.

uri80

New member
כי בניגוד ליצורים האלה שם, ששכחו

משום מה את הלכות לשון הרע כשהן לא מתאימות להם באותו הרגע, כאן זה פורום ורצוי לשמור על פרטיותו של אותו אדם. אם אתם רוצים לדון בו, רצוי לעשות את זה במסרים. אני מאחל לו שימצא אושר בדרכו החדשה, לא משנה באיזו דרך שיבחר לו.

מסכימה עם יורי.

וזה קשה. (נראה לכם שאני הופכת לממלכתית ופוליטליקורקטית?) זה עוד דבר שהפריע לי. הריכולים ותחיבת האף עמוק עמוק בתוך העכוז. גועל גועל. יאללה הבה ניקח אדם שככל הנראה לא יתגונן או יבהיר את עצמו. וננתח אותו ואת התהליכים הנפשיים והאדיפלים שעברו עליו. איזה יופי יש על מה לדון. איזה כייף יש נתח בשר טרי לנעוץ בו שינים. יאללה להסתער! לספק את היצר החטטני. אז זהו שלא. אני התרחקתי מגיננדעל הקצבית וממוטל הרצען (וגם מהעלוקה וברכה בולשת ושות`) שלא על מנת לחזור.

uri80

New member
היזהרי מתבחששת, יוצא לך להסכים

איתי לא מעט בכלל. את עלולה לגלות שבעמקי נפשך הנונקונפורמיסטית והחדשנית, מסתתר לו איזה נוסע שמיני קונפורמיסטי עד זרא והגיוני למדי, שרק מחכה להזדמנות לפלס את דרכו החוצה... כבר מדמיין את סיוטי הלילה שלך היום

תסלחי לי סטודנטית

אין לך איזו הרצאה לרוץ אליה? או שמא איזה מבחן על השפעות החצ'קונים והאוננות על תקופת התבגרותו של צ'אפלין?

יענקי222

New member
מה עם זכות הציבור לדעת

בכל אופן למיטב ידיעתי מופיע שמו בראשי תיבות, כך שאין בגילוי משום לשון הרע.

uri80

New member
במקרה הספציפי הזה, את "זכות הציבור

לדעת" שאתה כל כך מודאג כביכול בגללה, מגן זכויות הציבור והדמוקרטיה אציל שכמוך, אתה מוזמן לדחוף למקום אפל אצלך, שלא ראה אור שמש זמן רב. עזוב את האדם הזה בשלום, ותן לו לחיות את חייו במנוחה ללא אצבעות הפפראצי שלך. בהתחשב בעובדה שכולם יודעים שם במה מדובר, ושישראל זו ארץ קטנטנה זה "לשון הרע" ועוד איך. ראשי תיבות, נו בחייך.

מה הקשר מה?

אתה יודע בכלל מהי ``זכות הציבור לדעת``? ואם בציבור עסקינן, שמעת על התיקים שנסגרים בגלל ``חוסר ענין לציבור``?

למעלה