האם יש הבדל בין

אני לא יודע מה איתך

אבל אתה בכאוס מוחלט
ובהחלט נראה שאתם כבר בתקופת האבן
ואם זה לא מספיק, אז אוטוטו אתם שם (כלכלית/חברתית)
כל המערכת שלכם בקריסה

אבל אתה מסרב לראות את זה
וחבל

puma141

New member
אמל'ה..רעיון מצמרר ואכזרי בעיני.......

זו הבעיה של הטכנולוגיה-אין לה גבולות, ועלול להיעשות בה שימוש שהוא רע לאנושות.
בסוף הגולם יקום על יוצרו..

רעיון מצמרר ואכזרי ???

בדיוק השנה האיחוד האירופי החליט להשקיע מיליארד יורו כדי להשיג בדיוק את זה ב-10 השנים הקרובות (סימולציה של מוח אנושי במחשב, 1:1).

לשם אנחנו הולכים, ובגדול.

puma141

New member
יופי...נו ו?

אין לי או לך ואפילו להם-שמץ לאן זה יקח אותנו.
בתחושה שלי הטכנולוגיה מתקדמת מהר מידי ביחס לאיך שבנוי העולם,
ובאמת בסוף הגולם הטכנולוגי שיצרנו יהיה חכם מאיתנו....

ע"ע אקדח הפלסטיק ההורג לכל דבר שהצליח לחדור לכנסת* סתם דוגמה..

המקום העיקרי שבו אני שמחה בקידום הטכנולוגיה זה בהצלת חיי אדם, בהקלה עליהם..

לאן זה יוביל ?

המטרה בראש ובראשונה שזה יוביל להבנה מלאה של המוח האנושי שתאפשר ריפוי מחלות ונזקים מוחיים שכיום הטיפול הוא טעון שיפור (נוירודגנרטיביות כגון אלצהיימר ופרקינסון, הפרעות מצב רוח כדוגמת בי-פולר, סכיזופרניה, אפילפסיה, ועוד).

מטרה נוספת היא שזה יאפשר אינטיליגנציה מלאכותית גבוהה מאוד (הרבה יותר מיכולות המוח האנושי הטבעי), מה שידחוף את המדע קדימה בצעדים כמעט דמיוניים.

puma141

New member
שובהמקום היחידי שהטכנולוגיה המפלצתית

נודעת בי-זו הרפואה.
מעבר לכך היא מרתיעה אותי, גם בגלל שאני סומכת על טוהר ליבם של אלו שעוסקים/יעסקו
בה, כי אתה יודע מה קורה לאנשים בגלל כסף, ואין לנו מושג אם הדבר המפלצתי הזה לא ישמיד אותנו בסוף..
וזה בכלל לא יהיה תלוי בנו...

ו.....שוב-ע"ע אקדח הפלסטיק.
ע"ע הויכוחים לגבי דולי הכבשה והשיכפולים..
ועוד.

גם בפצצת האטום יש סיכון רב

והיא עדיין הכריעה לנו את מלחמת העולם השנייה... ומאז לא עשתה נזק.

puma141

New member
לדעתי היא עוד תעשה..ואתה יודע מה?

אולי זו ההוכחה לך:)
כי היום פצצות האטום הגיעו לידיים מוטרפות שמאיימות על העולם.....
ע"ע אחמדיניג'די ושות'.......

בסוף הטכנולוגיה מגיעה לידיים פרימיטיביות

אכזריות. העניין הוא שבינתיים, ה- Good guys שהמציאו את הטכנולוגיה הזו לפני 60 שנה, כבר מצוידים בנשק מסוכן פי שבעתיים (פלוס יכולות הגנה משודרגות), ועל כן לאחמדיניג'אד ודומיו לא משתלם להשתמש, כי הם ימחקו מעל פני האדמה.

נקווה שאני צודק... למרות שהמדען הדגול סטיבן הוקינג, תומך בדעתך, וטוען שזה רק עניין של זמן (ולא עוד הרבה זמן) עד שהאדם ישמיד את עצמו... (ועל כן תומך בהתיישבות מחוץ לכדור הארץ...), מצד שני הוא גם אמר כמה שטויות בזמן האחרון, אז קשה לדעת :)

LdsPdV

New member
כלומר אתה מסתמך על המשפט הידוע

לי יש יותר גדול ???

אני חושב שהגישה שלך מכוונת למה שסטיבן הוקינג טוען שיקרה...

puma141

New member
אז קושם כל דניאל

תודה על הסימוכין המכובדים לדברי שבאו ממך דווקא:)

הם לא פוחדים להמחק מעל פני האדמה..
כי השיקול הדתי או שיקולי הכבוד חשובים לאנשים הפרימיטיביים *המטורפים שאין בהם אחוז הגיון* מחייהם..

ובכלל-הדברים יוצאים משליטה..האקדח הזה שציינתי, התלת מימדי שכל אחד מאיתנו יכול לייצר בבית-
לא מדאיג אותך?
אותי-מאוד.
וזו התפתחות טכנולוגית מביכה,חסרת שליטה או מעצורים........ומועדת לפורענות.

תיראי

בארצות הברית, בעיקרון כל אחד יכול להשיג כלי נשק חם (לא צריך להדפיס בשביל זה, פשוט לגשת לחנות הנשק הקרובה ולקנות).

אז נכון שמדי פעם אנחנו שומעים על עוד צעיר שביצע טבח המוני (בבית ספר או קולנוע...), או עוד צלף שמחסל אזרחים... אבל בעיקרון, זה לא קורה כל הזמן, והיה אפשר למזער את זה אם לפחות במקומות ציבוריים הייתה שמירה (שיש בארץ, אבל אין בארה"ב).

לכן, האקדח פלסטיק הזה בגדול, פחות מטריד אותי (את יודעת, אם מישהו כל כך רוצה להרוג, גם יכול עם סכין).

הבעיה היא באמת עם נשק להשמדה המונית, שעם השנים הופך להיות יותר ויותר זול, עד שלבסוף אזרחים פשוטים יקבלו את היכולת ליצרו (כדוגמת נשק ביולוגי), וזה עלול ליצור קטסטרופות בהם ימותו מיליונים, בגלל גחמה של אדם אחד, או שניים, שפעלו לבד. לא חושב שיש מה לעשות בנידון... רק לקוות לטוב.

puma141

New member
או להחכים

שיישבו טובי המוחות שקשורים לתחום הזה ודואגים באמת לאנושות ולא לממונם-
ויחליטו על מידה..

בכל שטח בפני עצמו.
ברפואה-שיעופו.
בתחומים אחרים שמועדים לפורענות שיעצרו כשיגיעו ל"מידה" המתאימה..

כדי שזה יקרה צריך להעיר כמה מתים שחפים מתאוות בצע ואוהבים אדם..לדעתי.:)
ו-לקוות לטוב, ברור.

tovanot1982

New member
דעתי

כגבר , שאין הבדל.

ברור שאצל אישה זה נחשב משהו שלילי , אבל מה זה אומר על גבר שעובר מאחת לאחת, זה לא עושה אותו יותר טוב.

יש לי חברה מהעבודה, שסיפרה לי שהיא הכירה גברים באתר הכרויות שאמרו לה שהם רוצים רק סקס, וזה היה נוח לה.
אם בחורה עושה את זה באופן מודע ונוח לה שיבושם לה, אם גבר עושה את זה זה בדיוק אותו הדבר.

לכל מי שאומר שהיא מופקרת או "שרמוטה" שבאמת יעשה בדק בית.

למעלה