האם יש הבדל בין

Anna Vasserman

New member
אני אסביר מה זה מבחינתי ריבוי פרטנרים לגבר

ניקח לדוגמא בחור שמאז שאיבד את בתוליו (לפני 13 שנים) היו לו 3 מערכות יחסים רציניות שנמשכו 3-6 שנים.
בין לבין היה לו סטוץ פה, סטוץ שם - בגדול זיין בכל חייו 10 בחורות (מתוכן 3 זה החברות הרציניות שהיו לו)

אז נכון, הוא לא חסוד, וכן זיין פה ושם אבל בגדול זה גבר רציני שמעדיף מעורבות רגשית וקשר ארוך טווח, ולכן מבחינתי הוא סבבה, ואני ממש לא יוצאת נגד גברים כמוהו.

לעומתו, ניקח גבר אחר שמאז שאיבד את בתוליו (לפני 13 שנים) הוא זיין בסביבות ה-100 בחורות. (פחות או יותר אחת לחודש - חודש וחצי) הקשר הכי ארוך שהיה לו נמשך 4 חודשים. - גברים מהסוג הזה אני פוסלת ולא מתקרבת אליהם.

לעומת זאת, בחורה שהיתה עם 20 גברים בחייה זה כבר (לדעתי) ריבוי פרטנרים, ונתפס בעיניי כשלילי.

HH husa

New member
אז מדובר על הסטנדרים השונים שיש

לך לגבי גברים ונשים , ששונים מסטנדרטים של אחרים.

זה לא אומר על מה טבעי עבורם ,רק על שיפוט של אנשים וחברות שונים.

אם בקמום בחור בגודמא הראשונה , היית כותבת בחורה , זה היה נתפס שלילי ? אם כן זה לא אומר שאת מעריכה גברים פחות מנשים לעמוד במוסר ?

LdsPdV

New member
הדוגמא שעליה את מסתמכת

פשוט לא נכונה.

ראשית, גבר לא תמיד גומר (ברוב המקרים כן, אבל ממש לא תמיד) וחבל שרוב הנשים בעולם הגיעו למסקנה שגברים תמיד גומרים (ואפילו דיי מהר).

שנית, יש גברים ששולטים על "יכולת" הגמירה שלהם ויכולים לגרום לך לגמור 3-4 פעמים (ואף יותר) לפני שהם בכלל מעבירים הילוך...

שלישית, יש כאלה שמחפשים יותר את הסיפוק הפיסי ויש כאלה שמחפשים יותר את הריגוש \ הסיפוק הנפשי.
אני חושב שבדר"כ זה יהיה שילוב כזה או אחר ולא רק (כלומר 100%) פיזי \ נפשי.

puma141

New member
בקיצ מה שאתה עושה עם הפוסט הזה, אתה

מסביר לנשים כאן כמה אתה עילוי בסקס...

מאוד זניח אחוז הגברים שלא גומרים בסקס, אם כי עדיין *ונקווה שלעולם* לא הכרתי כאלה..
הסיפוק הריגשי פיסי? מה קשור לריגוש הריגשי אצל גברים?

מה הנקודה במה שכתבת?

LdsPdV

New member
תראי

לגבי באופן אישי, תסיקי מה שבא לך (ובכל מקרה אני לא טענתי את מה שרשמת).

יש הבדל בין לא גומרים לבין יכולים לשלוט ביכולת הגמירה שלהם.
האם יצא לך להכיר גבר ששלט ביכולת הגמירה שלו ?
אחרי שתכירי אחד כזה תביני שיש גברים שבשביל להגיע לסיפוק פיזי הם צריכים גם להגיע לסיפוק רגשי (השמועה מספרת שלראות את בת הזוג גומרת 3-4 פעמים יכול מאוד לתרום לסיפוק הרגשי...
)

גברת ווסרמן טענה שמי שעושה סטוצים (או לחילופין מרבה להחליף בני זוג) מעוניין בעצם רק בפן של הסיפוק הפיזי.
אני חושב שבכל סוגי הסקס (כולל סטוצים ובני זוג רבים באופן יחסי) מעורבים גם רגשות (גם בצד של המין הגברי).
כמה זה פיזי וכמה זה רגשי ?
לדעתי זה משתנה בין אדם לאדם ובין בין זוג אחד לבן זוג אחר (לא בהכרח קשור למין או לכמות בני הזוג).

http://www.youtube.com/watch?v=DSdnZAlS4vc

smartblonda

New member
ברגע שיש ריבוי פרטנרים

הנפשי והריגשי כבר לא תופס
זה הופך להיות מכני
סיפוק יצרים בלבד

LdsPdV

New member
במחשבה שניה

הנפשי ורגשי תמיד תופס (אולי מעט + מודחק).
סיפוק יצרים בלבד זה לעשות ביד (וגם במקרה הזה יתכנו צדדים רגשיים).

smartblonda

New member
סיפוק יצרים

כשאתה מכיר מישהי ,לאחר שורה של "כיבושים" זהו זה רק לזיין,לגמור וללכת
ואני חושבת שאין בזה שום צד ריגשי

smartblonda

New member
בנוסף

הפוטנציאלית והיד שלך הם אוביקטים בכדי להשיג את המטרה
לגמור
אין שום פן ריגשי פה

LdsPdV

New member
וזאת התיאוריה שלך לגבי כל הגברים ?

אז לדעתי את ממש, אבל ממש טועה...

לא הבנתי מה הבעיה ב-

לזיין, לגמור וללכת ? (כשזה מוסכם על שני הצדדים).

האם כל ארוחה חייבת להיות מורכבת מ-3 מנות, כאשר האדם ישוב על כיסא ליד שולחן, עם מפית על ברכיו ?

לפעמים רוצים לקחת איזו חתיכת לחם עם חומוס ולאכול בהליכה...

LdsPdV

New member
אין שום בעיה

רק שזה עדיין לא אומר שלא היה רגש (וכמות הרגש יחסית ומשתנה מאדם לאדם).

לא כל ארוחה צריכה להיות כמו שתיארת (מעניין האם יש לך סיפוק רגשי מארוחה כזאת...) כמו שלא כל סקס צריך לבוא עם פורפלי וששני הצדדים גומרים.
גם במקרה של החומוס אתה נהנה (וגם מקבל כמה קלוריות לשרוף) וגם במקרה של זיון "לא מי יודע מה" אתה יכול להיות מסופק רגשית (לא רק פיזית, גם רגשית)..

בכל מקרה, בתאבון (+ אל תשכח אמצעי מניעה).

shayCn

New member
לחם עם חומוס בהליכה

זה המקבילה ל"כמה אפשר לאכול סטייק,לפעמים רוצים פרוסת שוקולד" של אייל גולן?

smartblonda

New member
לא יודעת כיצד הסקת את המסקנות שלך

הסקת מסקנות ,תשובות לעצמך
תאור תמונה כפי שאתה רוצה לדמיין

זכותך,עצוב,אבל עדיין זכותך

זו ממש לא התאוריה שלי לגבי כלללללל הגברים
אני לא עושה הכללות

אבל תחשבי

מה עם בחורה שתמיד תמיד גומרת ?

בניגוד לגברים, בחורה תמיד גומרת, גם פעמים רבות גומרת מספר פעמים בסשן בודד.

זה לא אמור לתת לה מוטיבציה אדירה לקיים יחסי מין מזדמנים ? (אפילו יותר משל גברים...).

כל התפיסה שלך, ש- "ריבוי פרטנרים זה דבר שלילי. נקודה." ייתכן והתעצבה ע"י העובדה הפשוטה שלא קל לך לגמור. את לא מסוגלת להבין בכלל את הראש של גבר בנושא מין, ומדוע הוא מסוגל להפריד בין סקס לרגש (כי הוא תמיד תמיד גומר, ותמיד יקבל את ההנאה), ולכן גם לא מסוגלת להתחבר לראש של נשים שתמיד תמיד גומרות, והרבה.

Anna Vasserman

New member
זה לא קשור רק ללגמור

ואגב, עם פרטנר קבוע ממש לא קשה לי לגמור.

העניין של האורגזמה היתה סתם דוגמא לשוני בין נשים לגברים, אבל זה לא הדבר היחיד ולא העיקרי המבדיל בין שני המינים.

אני חושבת שיחסי מין מזדמנים עם אדם לא מוכר וללא רגש הם מרוקנים את נפש האדם.

היו גם גברים שאמרו לי שאחרי סטוץ הם מרגישים חרא. שבערב כשהם חרמנים ויצר הכיבוש חוגג הם מסתערים על הבחורה, אבל בבוקר שאחרי הם מרגישים ריקנות, אכזבה ותחושה מגעילה באופן כללי.

אז מה שמניע את הגבר זה יצר הכיבוש. אולי הסקס עצמו מרוקן אותו רגשית, אבל לפחות יש לו את התחושה של :"הצלחתי לכבוש עוד אחת! הצלחתי לגרום לעוד בחורה לספק אותי"
ומה עם בחורות? הרי בחורה לא צריכה לכבוש. היא צריכה רק להצביע. היא לא צריכה אפילו למצוא חן בעיניי הגבר. היא רק צריכה להגיד לו שהיא רוצה לזיין אותו, וזהו. הוא יעמוד (תרתי משמע) לרשותה.
אז מה בעצם בחורה מפיקה מסקס מזדמן? זה לא הכיבוש (כי אין כאן בעצם כיבוש), זה לא הסיפוק הרגשי - כי אין כאן רגש, ותכל'ס גם הסיפוק פיסי מוטל בספק. אגב, את ההנאה הפיסית היא יכולה לקבל מהויברטור שלה. אף גבר בחיים לא יוכל להתחרות עם טכנולוגיות תעשיית המין של ימינו. האורגזמות הכי מדהימות ועוצמתיות הן עם החבר שעובד על בטריות.
אז מה בחורה מקבלת מסקס מזדמן? שמישהו יסביר לי?!

למעלה