האם את/ה
או

מצוטטת

New member
../images/Emo41.gif ג'נטל~בן~ אמיץ אתה, שתדע../images/Emo41.gif

היחיד שהעיז מצו' בקידה ועם הערכה גדולה לשכאלו

../images/Emo41.gif וזה עוד כלום ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

וזה עוד כלום לעומת מה שכתבתי השבוע בבלוג שלי...(עוד לא פירסמתי.) נדמה לי..בעצם אפילו בטוח, שזה הדבר הכי אישי והכי אמיץ שאני הולך לפרסם.. ברגע שאפרסם, אעדכן את החתימה שלי שם למטה... תודה יקירתי..

אז זה אומר שאני........

פופאי ???? (עם מלאי ענק של תרד) פופאי דה'סיילומן טו טוווו (ככה שרנו את זה פעם
)

פופי?? או פופאי???? ../images/Emo12.gif

אתה מחכה??? אתהההההההההה מחכה????????? או שאני מחכה????
תבוא, נשב על הבלקון של הגזוזטרה של המרפסת

../images/Emo79.gifאינני בוכה אף פעם../images/Emo79.gif

אינני תינוק בכיין
זה רק הדמעות.... הן זולגות מעצמן..... פעם לא הייתי בוכה מכלום תקופה מאוד ארוכה אפילו בתקופה של הגרושים פתאום זה התפרץ ככה פתאום בוכה מהכל

מיקי 43

New member
כשיש סיבה לבכי בוכה

וכשיש סיבה לצחוק צוחק ולפעמים חצי צוחה חצי בוכק הכל תלוי בנסיבות בכי משחרר צחוק ממלא שנצחק תמיד ושנבכה משימחה מיקי

R a c h e li

New member
הדימעה מלוחה......

ולמזלי שונאת מתוק אז טוב לי איתה, עם הדימעה שתמיד מזכירה שבזכותה עודני קיימת..... לאלוהים יש את הים לפרחים יש את הטל או הגשם ולי יש את הדמעות רחלי רומנטית

מיקי 43

New member
לשרית חדד יש שיר לדמעות יש פה

והפזמון אומר לדמעות שלך יש פה והן רוצות לצעוק לדמעות שלך יש פה, הן לא רוצות לשתוק אז ספרי, ספרי הכל אל תשמרי בלב כי הדמעות האצורות מרות מכל כאב שוב כי בכי משחרר את המילים כתבה סמדר שיר מיקי

א ש לי

New member
לגברים שיודעים ומעיזים../images/Emo182.gif

לבכות... אני פשוט
אוהבת אותכם.

ואני...

מחכה לימי רביעי... במיוחד לטור של קארין ארד... וכל פם אני מרגישה...שהיא מתרגמת ת'תחושות/מחשבות שלי למילים. את קארין ארד קראתי כבר לפני יותר מ-4 שנים באתר במה חדשה...ואז גיליתי...שיש עוד אחת כמוני

מצוטטת

New member
../images/Emo208.gif

שלא היתעופף לי לאריכיון לפני שאספיק לקרוא ת'כל בלילה

seg sug

New member
כשהדמעות באות...

"...כשהדמעות באות זה אומר שהמלחמה ניגמרה" זה אומר ששוחררה הניצרה- אולי- מרגע מרגש של סרט מאלף או אולי תזכורת לעבר מעייף, לפעמים בקושי ניתן להדוף את הנחל הזורם בלי יכולת להבין מאיפה זה התלהם, ומה בעצם חשובה כאן הסיבה העיקר... העיקר שאז...אז באה מנוחה, דימעה אחרונה התגלגלה האבן מבפנים הוסרה- ככה נרשמת לה בראש מעט הקלה. לקרוא אותה ולהרגיש שנכנסה אל בפנים והסתכלה אל החוץ, ללא מידה גדולה של התיפיפות פשוט ככה - פשטות.

מצוטטת

New member
יש לה את זה

הכניסות שלה בכל מיניי כיוונים כאלו.... שעוצרות לך ת'נשימה לרגע:)

למעלה