האם את/ה
או

מצוטטת

New member
אני

exceellent פחות גם יותר, היום
זה קטע כ'זה שהחזיר לי קצת זיקרון נוסטלגי

ביום שהרשיתי לעצמי לבכות..

הבכי ה"ראשון" היה לי קשה.. הבלתי קצת מעצמי...כאילו אני בוכה??... כן..מותר לי, וזה אפילו כדאי.. אז בכיתי, והיום כבר לא...רק מהסיבה שאין לי על מה.. רק אז אחרי שהרשיתי לעצמי לבכות, הבנתי שאני מספיק חזק.. כי רק אדם חזק יכול להראות "חולשה"... רק אדם חזק יכול לתת לעצמו ל"רדת" , כי הוא יודע שהוא מסוגל לחזור למעלה.... רק אדם חזק יכול להרשות לעצמו להתכופף... כי הוא יודע שהוא מסוגל להתיישר כל השאר.. אלה שניראים חזקים..הם רק נראים.. הם הכי שבירים שיש..

ני אמרתי ליק...

אני רגישה ועדינה ביותר...בפנוכיות שלי. אבל אימצתי לי לוק של שנאוצרית...:)) {האא..............בסוף ירדת לעצמך .....ידעתי שיגיע גם היום הזה...:)))

בג'אף עליק קציצון....

אקסהביזם מרוקאי זה לא הכי בריא למראות קריסטל כפרע.... זה מפוצץ:)) אמץ לך לוחם.... שמעתי רץ כאן שליח עם משחק חדש...בא לך לנסות? {דפקא ני זוכרת בדיוק מתיי היה ה"יום הזה" מנזמן..... }

מיקי 43

New member
צר לי אך בכי לא נחשב ירידה

בכי בא מכאב או משימחה והוא בא לשחרר היכולת לבכות בין אם בסתר ובין אם בגלוי היא יכולת לשחרר לפרוק בגלוי מראה על חוזק מסויים לא להתבייש ברגע של קושי אבל בפירוש אינני רואה בבכי ירידה מיקי

לא בכדיי אני ידאג שינעצו לך

בירידה הזו........ חפש מילה אחרת בלקסיקון המרוקאי ש'לך... ירידות זה לא לפורום הנ"ל :))) בעיניי. גבר שבוכה, הוא חלש, ירוד, נחות, חסר חוליה, רפוי, מגלומני, סדוק, מתוסכל... סתאםםםםםםםםםםםםםםםםםםם.......... :))) ני לא חושבת ביחלת!!!!

Rinattt

New member
יאאאא

הגרוש שלי מעולם לא ראיתי אותו בוכה תמיד התפאר שהוא לא מהבכיינים ביום שהבין שאני לא חוזרת אליו... הוא בכה! ממש בכה! וחברים סיפרו לי שישבו פעם יחד והוא לפני כולם התפרץ בבכי אאוץ' לא רוצה שיכאב לו, הוא אבא שלהן... בכ"ז היה בעלי אבל אם זה אני או הוא אז בוחרת בי!

למעלה