האם את/ה
או

ורד 3

New member
הגעתייייייייי !!!

בנות הערב בכיתי ..... הייתי בהצגה שווה ביותר מקווה.. חובה לראות בחיי...... ומה שסביונית כתבה ..... אני בדיוק .....אותו דבר !!! משחררת חופשי...בכי כמובן...מידי פעם אפילו מייללת.... רופא השיניים שלי טוען שיש לי דמעות של תנין .....ככה יפה להגיד לי באמצע הבזזזזזזזז ?<

ורד 3

New member
חחחחחחחחחח

לא רק שאמר שיש לי דמעות של תנין ..גם ניגב לי אותן....... איפה ישנם עוד רופאים כמו אייל הזה ...... גם רופא גם נאה גם אופה גם מחייך גם ספורטאי... מה אומרת ?

ורד 3

New member
לא

הוא מהזן של הסברס..... דורי דורות........ משפחה לתפארת ישראל !

ורד 3

New member
הוא נעול חזק

יש לו אשה שבוחרת לו אפילו את הסייעת שתעבוד איתו .. זה אומר הכל לא ? אין מה לעשות כל הטובים ....נעולים.

בכי אינו חושה...

אני מאלה שבוכה כשמאושרת וגם כשנרגשת וגם כשרואה את האחר נרגש ומאושר ממש בוכה ואני...גם בוכה כשעצוב לי, בוכה עם המון אהבה הבכי אומנם משחרר את התיסכול שאני נושאת כאב, כעס וחוסר אונים אך הבכי בשבילי הרגעים הכי אינטימיים איתי, הרגעים שאני מחבקת אותי הרגעים שבהם אני עם ה"אני" שלי הרגעים שאני מרשה לעצמי להוריד את כל המסכות, התדמית, והשליטה ואני מתוך אותם רגעי הרוך מרגישה שהולכת ויוצרת חוזקה זה שאני בוכה לא אומר עלי שאני חלשה

foglet

New member
יתכן ופעם

אבל כבר לא...ובינינו מזה מרגיש מנוכר. לא חי בשביל מחר, או איזה רגש שמאחורי ההר, לא חיב לאיש, לא דרך האחר מרגיש. ומעל הכל...לא משייך לדמעות אידיאולוגיה

magic40

New member
קראתי ובכיתי../images/Emo7.gif

אשכרה חשיפה חשיפה יש כאן לא ממש הפתעה מרעישה אני ה בכיינית אבל כשאני באמת צריכה את הדמעות כדי לשחרר את הפקק הן פתאום נעלמות

למעלה