רגישים נורא, לא יודעת לגבי כל הערבים,
אבל ערבים שיצא לי להכיר בהחלט. רגשות מניעים אותם בעוצמה רבה יותר מאשר את הגברים היהודיים ככל הנראה. לכן הם נפגעים מכל דבר ונוצר הרושם שהם בכיינים. שוב, זה לגבי הגברים הערבים שיצא לי להכיר, לא יודעת לגבי כולם. הם פועלים מהרגש, מאבדים את הראש בקלות ולכן האלימות. מעניין למה זה ככה
. זו תכונה מאוד לא סקסית בעיניי, אני אוהבת את הגברים שלי הגיוניים, פועלים מהשכל כי מהרגש אני בתור אישה יודעת לפעול בעצמי. ובוכים, כל הערבים שיצא לי להכיר בכו דמעות של ממש על המון דברים. וזה משהו שאני מעריכה מאוד בגברים יהודיים דווקא, כשיש - רגישות
. אבל אובר-רגישות תמידית, פתיל קצר עד בלתי נראה לעין, נטייה להיפגע מכל פיפס ולעשות מזה טרגדיה עולמית, בכי, תשוקה אובססיתית בהכרח לכל דבר שמדליק, חוסר יכולת לשלוט בעצמם ולדחות סיפוקים - זה מה שמאפיין את כל הגברים הערבים שיצא לי להכיר. משונה מאוד
. זה גנטי או סביבתי הקטע הזה
? דוגמא להמחשה לתגובה רגשית מוגזמת ואינפנטילית: "רצחו לי את בן הדוד שלי. אההה בני כלבים!!! אני ארצח את כולם, את הזקנים שלהם, את הנשים שלהם ואת הטף שלהם! אז הם יבינו מה הם עשו לי!!! אני הולך לבצע פיגוע, כן
!!!" דוגמא להמחשה לתגובה רגשית לא מוגזמת ולא אינפנטילית: "רצחו לי את בן הדוד שלי. אההה בני זונות! כואב לי, אני שונא רוצחים, אני אצביע למפלגה שתמגר אותם! אני אלך להרצות בבתי ספר נגד אלימות! אני זקוק לעזרה מקצועית כדי להתגבר על האבל שלי ולהמשיך בחיים
." אגב יש גם לא מעט ערבים שמגיבים ככה כשאני חושבת על זה, אבל יותר יצא לי לקרוא על אלה מאשר להכירם בפועל
. כלומר ניתן להסיק שהאובר-רגישים נפוצים יותר...