האם אתם Sex-Racist ?

גניפר14

New member
איך עיתונאי דגול שכמותך לא יודע מה זהTLC

T.L.C זה בקיצור של: TENDER LOVING CARE בארצות הברית נוהגים להשתמש בביטוי הזה באופן תדיר. עכשיו לגבי הצביטות יש לי משחה ממש טובה בשביל הטוסיק שלך שתוכל לשבת באסלה בנוח ללא כאבים מורחים אותה כל יום עדיף לפני הצביטה של הלילה. אם תהיה מעוניין אני אשלח לך לכתובת שלך . תיידע אותי בקשר לכך.

xcalibur

New member
הרשי לי לרענן את זכרונך

עצמאות קדש ששת הימים התשה יום הכיפורים לבנון ראשונה לבנון שנייה ממש לא מעניין אותי נוצרי או מוסלמי. הם כולם שווים בעייני.

הינה בוריטו בעד שוויון ../images/Emo106.gif.

מי אמר שכל גולשי הפורום שלנו גזענים
?

גניפר14

New member
יש הבדל גדול

ההבדל בין גבר שיוצא עם מוצא ערבי כמו שנתת דוגמאות לסאלמה הייק או שקירה אם למשל אקס היה יוצא איתן לא היו הורגים אותו במיוחד עם הוא היה חי בארצות הברית אבל אם אני הייתי יוצאת עם ערבי והייתי למשל בוגדת בו אז אתם יודעים מה היה קורה ולכן הגברים הערבים הם מאוד אלימים למרות שהם בתחילה יכולים להעמיד פנים של מלאכים. זהו סיכון מחושב או בעצם לא מחושב למי שיוצאת עם ערבי.

רגישים נורא, לא יודעת לגבי כל הערבים,

אבל ערבים שיצא לי להכיר בהחלט. רגשות מניעים אותם בעוצמה רבה יותר מאשר את הגברים היהודיים ככל הנראה. לכן הם נפגעים מכל דבר ונוצר הרושם שהם בכיינים. שוב, זה לגבי הגברים הערבים שיצא לי להכיר, לא יודעת לגבי כולם. הם פועלים מהרגש, מאבדים את הראש בקלות ולכן האלימות. מעניין למה זה ככה
. זו תכונה מאוד לא סקסית בעיניי, אני אוהבת את הגברים שלי הגיוניים, פועלים מהשכל כי מהרגש אני בתור אישה יודעת לפעול בעצמי. ובוכים, כל הערבים שיצא לי להכיר בכו דמעות של ממש על המון דברים. וזה משהו שאני מעריכה מאוד בגברים יהודיים דווקא, כשיש - רגישות
. אבל אובר-רגישות תמידית, פתיל קצר עד בלתי נראה לעין, נטייה להיפגע מכל פיפס ולעשות מזה טרגדיה עולמית, בכי, תשוקה אובססיתית בהכרח לכל דבר שמדליק, חוסר יכולת לשלוט בעצמם ולדחות סיפוקים - זה מה שמאפיין את כל הגברים הערבים שיצא לי להכיר. משונה מאוד
. זה גנטי או סביבתי הקטע הזה
? דוגמא להמחשה לתגובה רגשית מוגזמת ואינפנטילית: "רצחו לי את בן הדוד שלי. אההה בני כלבים!!! אני ארצח את כולם, את הזקנים שלהם, את הנשים שלהם ואת הטף שלהם! אז הם יבינו מה הם עשו לי!!! אני הולך לבצע פיגוע, כן
!!!" דוגמא להמחשה לתגובה רגשית לא מוגזמת ולא אינפנטילית: "רצחו לי את בן הדוד שלי. אההה בני זונות! כואב לי, אני שונא רוצחים, אני אצביע למפלגה שתמגר אותם! אני אלך להרצות בבתי ספר נגד אלימות! אני זקוק לעזרה מקצועית כדי להתגבר על האבל שלי ולהמשיך בחיים
." אגב יש גם לא מעט ערבים שמגיבים ככה כשאני חושבת על זה, אבל יותר יצא לי לקרוא על אלה מאשר להכירם בפועל
. כלומר ניתן להסיק שהאובר-רגישים נפוצים יותר...

In Red

New member
שכחת לשאול עם זה היה נוצרי או מוסלמי...

עם כבר להיות רסיסט אז לברר עד הסוף.

אם כבר בגזענות עסקינן,

שימי לב. תיכף אלה יתחילו לתקוף ולאנוס את הנשים שלנו ולהפיץ את המחלות שלהם. אה רגע, הם כבר התחילו לאנוס
. זה בזמן שאנחנו עסוקים עם ערבים, מה שקורה
.

פנומן 72

New member
לא, למה שאלתי מלכתחילה ?

כי שמעתי ברדיו אתמול שיש התארגנות של יהודים בבת-ים למגר את תופעת הערבים שמגיעים מיפו אל השכונות בבת-ים ומתחילים עם קטינות יהודיות וגם מזיינים אותן בסוף. עברה בגופי צינה מצמררת במיוחד. אגב, התופעה הזו נמשכת כבר מעל שני עשורים בבאר שבע ואף אחד לא מצפצף. אז כשחשבתי על זה, לא רק שאותה אחת ששכבה עם ערבי היא פסולה עבורי לחלוטין (מצדי שתיראה כמו בר רפאלי - היא יכולה ללכת קיבינימט) אני גם מאוד תומך במיגור אותם ערבים. עוד אגב, הרבה ערבים היו מגיעים לקריות בכלל ולקרית ים בפרט והיו מתחילים שם עם בחורות. איזו טעות ! קרית ים ? זה כמו שאני אכנס לעזה עם דגל ישראל. בשלב מסוים היו רוגמים את המכוניות שלהם ומפרקים אותם במכות.

אחת מהמחזור שלי באולפנא

באמת פגשה ערבי, התחתנה איתו ועברה לאיזה כפר בגדה. נחמה המנהלת דרשה שתחזיר את חולצת המחזור כי לא רצתה שילד יסתובב איתה בכפר ערבי. על מין עם קטינות יש להעניש בהתאם בלי קשר ללאום, לדעתי
.

seymore butts

New member
בעיניי זה רק יעלה את ערכה

ואם הוא טוב במיטה ונוכחות גברית לא מאיימת עליו הוא גם יכול להצטרף לשלישיה. הלאה הגזענות !!

למעלה