אם זה נקרא להיות שמאלן מניאק אז אני שמאלן מניאק גאה !
S seymore butts New member 23/12/10 #74 מי שחושב שהוא מעליב כשהוא מתייחסל נטיות מיניות או לנטיות פוליטיות מעליב את עצמו.
S seymore butts New member 23/12/10 #77 מה פתאום חסמו. רק בגלל שאני הומו סמולני ואוהב ערבים? פשוט הייתי עסוק.
W wish2 New member 23/12/10 #83 די נו אתה אומר את זה סתם רק כדי שאגיד איזה באסה לנו שהומו שמאלני כמוך לא היה.
י ילד רע ומר New member 23/12/10 #103 יש לי תחושה שאתם טיפ-טיפונת ימינה על המפה הפוליטית. סתם מדמיין?
א אוהדת בירוק New member 23/12/10 #125 ילד, עם אבחנות דקות שכאלו ממליצה גם לך ללכת בעקבות ג'ן ולהצטרף למוסד..
י ילד רע ומר New member 23/12/10 #141 נכון תותח? אין עלי בקריאה בין השורות. ורק עכשיו השתחררתי ממוסד. בבקשה בבקשה אל תשלחי אותי חזרה.
א אוהדת בירוק New member 23/12/10 #143 תן טיפ- איך אתה עושה את זה? מה בשורות: "יצא לך להכיר שמאלני שהוא לא מניאק.???" "צודקת. כמו לומר שמש חמימה" גרם לך לחשוד? אבל ג'ני תשמור עליך- ואתה לא חתול...
תן טיפ- איך אתה עושה את זה? מה בשורות: "יצא לך להכיר שמאלני שהוא לא מניאק.???" "צודקת. כמו לומר שמש חמימה" גרם לך לחשוד? אבל ג'ני תשמור עליך- ואתה לא חתול...
י ילד רע ומר New member 23/12/10 #146 נו באמת.. זה כמו לשאול את אליהו הנביא "איך אתה עושה את זה"... קיצור - זה לא משהו שאני יכול להסביר.. מתת-אל, אני מניח.
נו באמת.. זה כמו לשאול את אליהו הנביא "איך אתה עושה את זה"... קיצור - זה לא משהו שאני יכול להסביר.. מתת-אל, אני מניח.