האם אתם Sex-Racist ?

גניפר14

New member
אין מי שבליבו לא שונא איזו עדה מסויימת

אבל יש כאלה יאמרו זאת בקול גדול ויש כאלו שישמרו בלב בגלל ערוב העדות כבר אין את השד העדתי כמו פעם ועוד דור אחד גם זה לא ישאר כולם יהיו מעורבבים.

כולם גזענים יותר או פחות עמוק עמוק בסתר ליבם

ומי שיגיד לך שלא הוא שקרן וצבוע...גם האנשים הכי נאורים בבית שלהם אומרים האתיופית, המרוקאי והבוכרים

xcalibur

New member
ולחשוב שהבני דודים הם טלית שכולה תכלת...

אני באמת צריך להזכיר פה מה יעשה לערביה מוסלמית ששכבה עם יהודי?

שוחטים אותה ולא רק עם יהודי

גם אם היא שכבה עם ערבי אחר וגם אם אנסו אותה רוצחים אותה... האמת שאני שונאת ערבים אבל לאו דווקא כי אני כזאת ציונית אלא בגלל שהם אנשים ברברים ופרימיטיבים...חוץ מפעם אחת יוצאת מן הכלל הכרתי ערבייה מקסימה ונהיינו חברות נפש אבל היא הייתה מודרנית וליברלית ושנאה את הערבים הפרימיטיבים והברברים...

פנומן 72

New member
קודם כל - יהודים הם גזעיים

ולכן מותר להם להיות גזעניים גם כן. שנית, כשאני חושב על זה - עבורי זה חתיכת turn-off שאוכל את הכל.

איזה אויב בראש שלכם ../images/Emo122.gif.

לא שכבתי עם ערבי, אבל ממש לא ברור לי הקטע. יש ערבים ישראלים שתומכים במדינת ישראל, ויש ערבים ירדניים, אמריקניים או מה שזה לא יהיה שהפוליטיקה של מזרח התיכון כלל לא מעניינת אותם. יש ערבים משכילים, חכמים ואחלה חבר'ה. למה לפסול אדם בגלל הלאום שלו, זה עניין מולד שלא בהכרח קובע את השקפותיו ורמתו האישית
. המיניות שלכם בועתית משהו, מה קרה בוריטו, היית מסרב לסאלמה הייק כי היא ערביה? או לשקירה? בחייך
.

פנומן 72

New member
תעשי Rewind

השאלה אם יוצאים עם בחורה, מן הסתם יהודיה. לא מדובר על לסרב לשכב עם בחורה ערביה. חוץ מזה - בישראל כשאומרים ערבים מתכוונים בעיקר לערבים מוסלמים. יש ערבים ויש ערבים-נוצרים. טעות סמנטית שאנחנו חיים איתה מספיק זמן. הכל נובע מהעובדה שהערבים-הנוצרים לא ידועים כמי שמשתתפים בפעולות טרור או נגד היהודים. בגלל זה "ערבים" זה מופנה כלפי מוסלמים.

פנומן 72

New member
גם לא. ערבים זה ערבים.

גם עם דרוזים זה לא טוב. אבל אם היא שוכבת עם נוצרי (לא ערבי) זה חמור פחות - ולמה ? כי הנוצרים יותר פלורליסטים בכל הנוגע לסקס. הנוצרי לא ימצא טעם לפגם אם ביתו תשכב עם יהודי. אבל ערבים, דרוזים ואחרים, אותם חראות שמזדיינים עם יהודיות - היו שוחטים את אחותם אם היתה שוכבת עם יהודי. הצביעות הזו מחליאה.

דרוזים שוחטים ../images/Emo2.gif?

דרוזים הסבירו לי שאם דרוזי או דרוזית מתחתנים עם לא דרוזים אז הילדים לא יהיו דרוזים ודי... מנדים מהבית את אלה שהתחתנו, כלומר יש משפחות שנשארות בקשר רופף אך לא כולן. שדרוזים ישחטו על כזה דבר אני טרם שמעתי
.

פנומן 72

New member
אולי הם יותר מתונים אבל יש ויש

מה שכן, אני טרם שמעתי על יהודיה שנשחטה ע"י אביה או אחיה בגלל שהיא יוצאת עם לא יהודים. תגידי, מאיפה הבאת את הכינוי ההזוי שלך. לא, באמת ...

מהחתולה שלי ../images/Emo108.gif.

קוראת לה שושית או שיטה-פיתה
. רצח "על כבוד המשפחה" - תופעה מזעזעת
.

גניפר14

New member
מחליאה זו לא מילה

אני רק לא מבינה איך דורות על דורות של נשים מוסלמיות ודרוזיות לא מתקוממות על הרציחות האלו הן ממשיכות להיות שפוטות וקורבנות של גברים פרימיטייבים ששוחטים אותם על ימין ושמאל רובן לומדות ומשכילות ולא מתקוממות על כך זה מאוד מוזר הגבר שלהם יכול להזדיין כמה שהוא רוצה כמו כן להתחתן עם 4 נשים והם אסור להם אפילו להזיז מבט על גבר. איך איך הם מאפשרות זאת לא מובן לי.

למעלה