האם אתם Sex-Racist ?

wish2

New member
סתם לידיעה

לכל אחד מהאחים של יש לפחות תואר ראשון וככה גם לכל החברים המקורבים אליי שאמא שלהם לא פאקינג סוניה . הדברים שאת מדברת עליהם לא קיימים עוד וקבוצות שוליים יש בכל חברה ומכל המגזרים . מה שהיה בשנות ה50 זה חרפה אחת ענקית שבראשה עמד בן גוריון . גם מאירופה הגיע המון רב של בורים ולא נהגו בהם כמו בעדות המזרח . תקראי קצת סוציולוגיה ותראי שאין דבר כזה תת תרבות בצורה שבה הרבה אנשים מכוונים אליה .

wish2

New member
וואו אין לך הרבה שכל

מה זה סגנון כתיבה מרוקאי ? לא יודעת איך להתיחס למה שכתבת . בת כמה את ? 12? ובדרך כלל אשכנזי שאוהב את עצמו לא יצא עם אשכנזיה משעממת עם קול של מורה ובית קר .

פנומן 72

New member
שתיכן לא העפרונות הכי חדים בקלמר

את לועגת לה שהיא כתבה "סגנון כתיבה מרוקאי", ובאותו זמן שולחת לי סרטון שהמטומטם שהעלה אותו בחר בכותרת "הילד הכי אשכנזי בעולם". אז מי האידיוט פה ?

wish2

New member
מי רוצה להיות עיפרון פנומן?????

אל תגיד לי שזה לא סרטון חמוד . ילד מקסים וחכם .

פנומן 72

New member
"שלחתי"

הכוונה לעצם האיזכור שלו, במייל, בפורומים, בדואר ישראל, באמצעות יונת דואר, בדיבור, בקריצה, בפתק, בלחישה באוזן, על פוסטר באיילון או באמצעות כל מדיה אחרת. זה הכוונה ל"שלחתי" (שלחתי את המידע).

wish2

New member
שלחתי שלחת שלחנו שלחתם שלחתןןןןןןןן

למי איכפת אשכנזי חמוד , בקרוב אצלך כזה .

בוא אני אגלה לך סוד שאתה כבר יודע, אף אחת

מהנקבות פה היא לא עיפרון חד, וגם מחוץ לפורום נדיר למצוא מישהי כזאת. לעומת זאת מהזכרים בפורום הזה אפשר למצוא כמה וכמה שנונים: חוץ ממך יש לפחות עוד שניים.

wish2

New member
את זה אומרת בעלת כינוי של ייצור מעצבן

משנות האייטיז המטומטמות . או לחילופין כינוי של חטיף נכשל בגלל טעמו המזוייף הדביק וה מ ש ע מ םםםם

למעלה