האם אתם Sex-Racist ?

לא לא, אתה מתבלבל

להחמיר את המצב- כבר היה עם אולמרט-(או שאולי ברק? ביבי? רבין? כל כך הרבה אפשרויות...) יותר גרוע כבר לא יהיה.(רק שחבל שאין אף אחת מתאימה, אבל הי, זה מעולם לא עצר פוליטיקאים גברים...)

דווקא יש לא מעט מתאימות

הבעיה שבמדינת הגמדים השוביניסטית שלנו אף אישה לא תקבל מנדט לראשות ממשלה. גם לא ציפי לבני, שהגיעה הכי רחוק אחרי גולדה.

זיקן

New member
מנהל
ומה איתך? יאללה תעשי לובי.

כל זב חוטם ומצורע יכול להיות פה ראש ממשלה. קחי דוגמא ממני לפני שנה בלבד אני לא האמנתי ולא חשבתי שאהיה מנהל הפורום הזה..

פוליטיקה? זה מגעיל אותי....

מה שכן- הממלכתיות הולמת אותך:) היום פורום שיחת גברים, מחר ראש הממשלה הבא?

צודקת אבל עדיין

יש פה ושם אפלייה וקיימת עדיין שנאה, גם אם בחיי היומיום היא לא בולטת היא מבעבעת מתחת לפני השטח, מספיק שמישהו באיזה תוכנית ריאליטי יגיד משהו או שאיזה כלכלן מזרחי יגיד ששמים רק אשכנזים על השטרות וזה יגרום לשד העדתי להרים את ראשו... אני לא שונאת מגזרים שלמים, אני שונאת אנשים ספציפיים, תראי אני לא אהיה צבועה, אני יודעת שהמזרחים יש ביניהם ערסים ופרחות בהמיים, האתיופים רוצחים את הנשים שלהם, והאשכנזים יכולים להיות פלצנים שחיים במגדל השן, שוב זה לא כולם אבל יש הרבה אין עשן בלי אש...

אמרת שכל הדמויות על השטרות היו

של אשכנזים, אז הרמב"ם שמופיע על שטר שמן במיוחד דווקא היה ספרדי טהור.

וואלה לא ידעתי, על איזה שטר?

התכוונתי שכל דבר מדליק את השד העדתי, עכשיו הולכים להוציא שטרות כסף חדשים, והולכים לשים עליהם גם נשים בגלל שהפמיניסטיות מחו ששמים רק גברים, אז איזה כלכלן ממוצא מזרחי התבטא ואמר שנמאס לו לראות אשכנזים על השטרות ושישימו יותר מזרחים אם לא הוא ישתמש רק במטבעות וכרטיסי אשראי, זה היה מספיק שוב כדי שבכל התוכניות ידברו על זה...

למעלה