האם אתם Sex-Racist ?

לא ניסיתי עם חמאה.

אני תמיד מנסה להתאים להעדפות העדתיות של הבחורה. פה ניסיתי עם הרוטב של החריימה. יכול להיות שמכאן הצעקות.

wish2

New member
פאקינג אסלה אנושית

כרגע הכוונה למוח שלך שהיצירתיות המינית המבחילה שלו לא תיפגש לעולם עם אורגזמה אמיתית.

wish2

New member
איבדת את זה

מילא האסלה האנושית ,ממך זה מעט מאכזב .

wish2

New member
אז תתחיל

תתחיל בלהתחנף אליי ואולי רק אולי אני אחזיר את חיבתי הישנה ולא ברורה להלצותיך. ואולי רק אולי אולי אולי אכנס איתך לשיחה רצינית על אהבה . הבנת ילד?

ובכן, אני מנסה: עינייך היפות, מאירות כאורו של

הטאבון שהיית אמורה עכשיו לתקוע בו פיתות אם היית מתחנכת כמו בחורה מזרחית טובה ולא כמו כוסית מצפון תל אביב. ואם היית מכירה אותי היית יודעת שאני לעולם לא מתחנף. כשתשמחי אותי את תדעי על כך, כשתעצבני אותי .. אה.. את לא באמת מסוגלת אז חבל להבטיח הבטחות.. בסך הכל אני מאוד מבסוט ממך. תמשיכי כך

wish2

New member
ח ח ח טאבון?

ח ח חשבתי לכתוב לך שרק תעיז לבקש פיתה ואני אדחוף אותך לאפיה בטורבו.ואז חשבתי על עמי ותמי שאולי בעצם איזו ערביה ניסתה לדחוף אותם לשם ואז חשבתי על הגהנום שאולי הוא בעצם טאבון וכל הפיתות הם בעצם חוטאים אומללים.. ואל תחלק לי ציונים ילד הבנת?

wish2

New member
חחח באמת ילד אה

ולי כתבו פה שאני בת 7... 8+ זה סיפור חיי כל השנים זה היה הממוצע שלי , אני מאלה עם הפוטנציאל למצוינות שאומרים להורים שאם קצת אבל קצת השקעה אפשר להגיע ל100. חחח ענק ילד , נוסטלגיה אני תיכף יוציא את הבגרות שלי . ודרך אגב אני מחכה לתשובה על שאלה שלי , התעלמות לא תעזור לך .

wish2

New member
אידיוט

פור פליי זה לכאלה שאין להם את הדבר האמיתי . זה רק ללסביות ולכאלה שאין להם אש.

יפה.. יפה..

אני מבין שאת מאותן בחורות שהזזת החוטיני 2 סנטים הצידה נחשב פור-פליי. נשבע לך שאם לא הייתי יודע בוודאות שזו לא את הייתי מוכן להישבע שאני יודע מי את ואני מתכוון במובן התנכי של ידעתי.

wish2

New member
אוי תנסה לצאת מהקופסא קצת

באמת נראה לך שאני כזאת רותחת כל הזמן והראשון שמרים את המכסה מקבל? לא הבנת את הכוונה ,נסה שנית.ואתה לא יכול לדעת שזו לא אני כי אתה לא יודע מי אני אז אם זו אני או לא רק אני ידע.

baythedog

New member
רק אם הם ג'ינג'ים.

הדבר האחרון שאני רוצה לדעת זה שגם היא שכבה עם אותו ערבי ג'ינג'י מניאק שזיין כ"כ הרבה אימהות...

למעלה